- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.481
yine kimsecikler yok valla kız başka topiklere yazıyonuz demi sizi gidi sizilmaz:
eylem çok sevindim canım Allah devamına erdirsin canım. bu defa doğacak tabi İnşallah. ceylanım demek çıktınız hastaneden ikra su meleğimiz ve sen. Allahım korusun sizi. bende yarın cinsiyet öğrenmeye gidecem kızlar. pazartesi gittim çok net göstermedi. bizim kuzu kuduracam diye bi türlü dönmedi. erkeğe benziyor dedi doktor bi çıkıntı gördüm dedi. ama cuma kesinleştiririz dedi. hemde 3lü test sonucumuzu alacaz. inşallah bişey çıkmadan bunuda atlatırız.yarın öğleden sonra randevu gelir gelmez haber veririm inşallah. bu arada grip oldum kızlar mahfoldum. sizler dikkat edin Allah korusun. çok zor geçiyor hemde çooooooook
gecmıs olsun canım..yarın beklıyoruz doktor sonrası haberlerını canım..
birsenn nasılsın canımcım yaa senin tosuncuk bırakmıyo ki bi görüşelimm..
toparlanabildin mi iyice paşamız ne alemde ?
iyiyimmm hayatımyaa nasıl olalımm toparlandım çok şükürrr çok zorduuu allah yardımcınız olsunn arkdşlarrr sezaryan ceylanında dediği gibi hiç kolay bişi değil doğururken iyi bişi anlamıyosun ama sonu berbat geçiyooo oğlummm iyi teyzesi vakit onla geçiyo vallaa bide gelenim gidenim bitmıyoo hiçç bgn 37 günümüzde 40 ımız çıktı artık ilk oğlumu yıkadıkkk özel suyumuzu hazırladık duş almak için içine çivi koyduk 40 tane taş süpürge çöpü bozuk para yumurtanın içi ni çıkardıkk kab yaptıkk onunla 40 defa su koydukk onşla oğlumda bende yıkandım sizin o taraflarda nasıl olur bilmem ama bizde böle oluyomuşş sonrada gezmeye gittikkk gittimiğiz arkdş soğan toz şeker yumurta koydu eve gelirken bide tabi hediyemızı verdiii 40 gezmesinde yarı kırkında gittiğin yer hediye verir bzlerde 40 maceramıda anlatmış oldum size cnm senin hamişlik nasıl gidiyooo sende yarıyı geçtin artıkk bebişin iyi dimiii
ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...
kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....
ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...
kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?