Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eylem gözün aydın canımm

ohh ceylanımızda bebişide iyi imiş darısı bizlere inş.

yaa evet bencede canlansın artıkın topikk

eylem çok sevindim canım Allah devamına erdirsin canım. bu defa doğacak tabi İnşallah. ceylanım demek çıktınız hastaneden ikra su meleğimiz ve sen. Allahım korusun sizi. bende yarın cinsiyet öğrenmeye gidecem kızlar. pazartesi gittim çok net göstermedi. bizim kuzu kuduracam diye bi türlü dönmedi. erkeğe benziyor dedi doktor bi çıkıntı gördüm dedi. ama cuma kesinleştiririz dedi. hemde 3lü test sonucumuzu alacaz. inşallah bişey çıkmadan bunuda atlatırız.yarın öğleden sonra randevu gelir gelmez haber veririm inşallah. bu arada grip oldum kızlar mahfoldum. sizler dikkat edin Allah korusun. çok zor geçiyor hemde çooooooook

gecmıs olsun canım..yarın beklıyoruz doktor sonrası haberlerını canım..

gecmıs olsun canım..yarın beklıyoruz doktor sonrası haberlerını canım..

sağol canım. inşallah hemen gelir gelmez yazarım. randevu 2 de ama gidiyorum 1 saat bekliyorum yaaa. sen nasılsın canım emir nasıl. minik bebiş nasıl. karnında düğün yapıyormu

selam kızlarrrr....
nete girme imkanım çok olmuyor malesef...çiçek teyzemiz sagolsun bizden haberler vermiş size
bugun bir haftalık olduk artık...rabbim bu güzel duyguyu yaşamak isteyen bütün insanlara yaşatsın inşallah tarifi imkansız kelımelere sıgmayacak kadar güzel bişey...bende bugun daha iyi hissediyorum kendımı ama sezeryanın söylendıgı kadar kolay bir şey olmadıgını anlamış bulunmakdayım...inşallah hamıle arkadaşlarımızın hepsı normal yolla bebişlerine kavuşurlar zor bi süreçti benim için çünkü...
kızım da suan gayet iyi emmesinde problem yok şükür.. iyi dileklerını sunan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum hepınıze ayrı ayrı dua ettım rabbim kabul etsın ınşallah şimdilik çok öpüyorum hepınızı..fırsat buldukça görünücem buralarda artık:))

ceylanımmmm hoşgeldin canımmm. anam ikra su'nun resmini gördüm. Allahım korusun Ya Rabbim böyle bi güzellik varmı yaaa. çok tatlı maşallah. Allahım size bağışlasın inşallah. iyi olmanızada çok sevindim canım. İnşallah darısı bizlere olsun canımmm.

ceylan canımm çok tatlı kızın maşallahh hiç yeni doğmuşa benzemiyoo

sultişim hadi hayırlısı canım allah gönlüne göre versin diyelim..senin hamilelik çabuk ilerliyo..gelince yaz bize hemen..

birsenn nasılsın canımcım yaa senin tosuncuk bırakmıyo ki bi görüşelimm..

toparlanabildin mi iyice paşamız ne alemde ?

ceylancım kızını allah nazarlardan saklasın maşallah yavrum çok tatlı kuzum benim allah analı babalı sağlık büyümeyi nasip etsin hayırlı evlet olsun inş. canım benim

birsenn nasılsın canımcım yaa senin tosuncuk bırakmıyo ki bi görüşelimm..

toparlanabildin mi iyice paşamız ne alemde ?

iyiyimmm hayatımyaa nasıl olalımm toparlandım çok şükürrr çok zorduuu allah yardımcınız olsunn arkdşlarrr sezaryan ceylanında dediği gibi hiç kolay bişi değil doğururken iyi bişi anlamıyosun ama sonu berbat geçiyooo oğlummm iyi teyzesi vakit onla geçiyo vallaa bide gelenim gidenim bitmıyoo hiçç bgn 37 günümüzde 40 ımız çıktı artık ilk oğlumu yıkadıkkk özel suyumuzu hazırladık duş almak için içine çivi koyduk 40 tane taş süpürge çöpü bozuk para yumurtanın içi ni çıkardıkk kab yaptıkk onunla 40 defa su koydukk onşla oğlumda bende yıkandım sizin o taraflarda nasıl olur bilmem ama bizde böle oluyomuşş sonrada gezmeye gittikkk gittimiğiz arkdş soğan toz şeker yumurta koydu eve gelirken bide tabi hediyemızı verdiii 40 gezmesinde yarı kırkında gittiğin yer hediye verir bzlerde 40 maceramıda anlatmış oldum size cnm senin hamişlik nasıl gidiyooo sende yarıyı geçtin artıkk bebişin iyi dimiii

aaa ceylan gelmiiş çoook şeker kızımız maşallahı war
Allah kolaylık versin ceylanım inşallah çabucak atlatır toparlarsın
patik hadi gözünaydın canım kırklandınız demek artık başlarsın gezmeye kaydirigubbakcemile3

ay canım ne güzel adetleriniz varmış maşallah oğluşuna 40 ladın demek
bizdede yapıyolar bişiler ama ben çok ayrıntı bilmiyorum annemler daha iyi bilirler..
iyim çok şükür oğluşumda iyi şimdilik bi sıkıntımız yok günler çabuk geçsin diye bekliyoruz..inş. böyle sorunsuz devam ederde rahat rahat doğururum normal yolla

ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...

kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....

ceylancımmm cokk tatlıo bebeınn warr canııımmm..allah nazarlardann saklasınnn...

kızlarr bendee yarınn saat 12 de gırıcemm dogumaaaa dualrınızı eksıkk etmeyınnn nolurrrrrr.....

topikimizin 3.bebişi de geliyo demek canım Allah kolaylık wersin sağlıkla sorunsuz atlatırsınız inşallah

ceylancım ikranın resimlerine bayıldım canım bu arada aynı annesi maşallah,allah size birlikte uzun mutlu ömür versin..
birsen kız kırklandı bile oğluşun maşallah zaman akıp geçti..bi bakmışız asker olmuş oğlumuz
gülden,elif,sultan,dileğimm çok teşekkürler kızlar bakalım allah devamını göstersin banada inşallahh..
tabi çiçeğim,serabım fatoşum,pelin ve tüm isteyenlerede versin topiğimiz bayram etsin..
öpüyorum sizlerii

selcancım saatler kaldı demek allah kurtarsın ikinizide canım dualarım seninle..allahın izniyle sorunsuz alıcan kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…