Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

işte bu benim yazdığım yorum.yani benim düşüncelerim böyle sultancım kusura bakma..evet akıl verir gibi yazmışım biraz ama o bu insanlara kızmamdan kaynaklandığı besbelli..amacım seni üzmek acımak yada özeline karışmak değil..sadece içimden gelenleri yazdım..yinede kusura bakma tekrar..

selam kızlar ...
umarım herkez ıyıdır...
sultan hakkından hayırlısı olsun senın ve bebegin için...
benım de son 5 gunum kızlar...belkı nete gıremeyebılırım bu süreç içinde...şimdiden hakkınızı helal etmenızı ıstıyorum çok şey paylaşıp birbirimize destek olduk bu forum da...hepınızden allah razı olsun...hepınzın duacısı olacagım dogum esnasında inşallah....
veda konuşması gıbı olmasın belkıde ımkan bulup son duygularımıda paylaşırım ıyı geceler..

canım benim ne hakkımız varki kat kat helal olsun sende bize helal et canım sakın bizleride unutma dualarımız seninle sende bizden eksik etme dualarını canım allah bir an önce bebeğinide senide sağ salim kurtulmayı nasip etsin canım benim

ay ceylan gözlerim doldu canım valla..allah senide bebeğini de kurtarsın inşallah.burada toplanmamıza sebep sen oldun ama hakkım varsada helal olsun kuzu..fırsat bulursan gir mutlaka..patikten sonra ikinci bebişimizde geliyo hayırlısıyla..umarım bu topicte kim varsa teker teker bebeklerine tez zamanda kavuşur,sonra sen yeni topic kurarsın bize ''çıtırlar bebek büyütüyor''diye..opuyorumnanaktan

slm eylem cnm nasılsın??

iyiyim tubiş haberler sende nezamandır görüşemiyoruz,nasılsın bakalım?ben tekrar hamileyim ama bu rüya ne kadar sürer,yoksa mutlu sonamı ulaşırım bilemiyorum..pes etmeden deniyorum,deniycem..böyle işte kuzu..umarım sende çok iyisindir canım benimkaydirigubbakcemile5

ceylancım hakkımız helal olsuun gülümm.
sende helal et..
patiğimin yaptıgı gibi sancılarının başldıgı sırada bizim için dua edermisin gülüm..
çok bencilce oldu farkındayım ama napım kıı??

ceylanım Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın prensesini kucağına alırsın hakkım varsa da helal olsun
dün birsenin bebek mevlidine gittik paşamızın maşallahı var, damatlıklarını giymiş yatıyodu sıpa
darısı hepimizin başına

canımm çok sevindim..gerçekten..ben yazlıktaydım orda net yoktu giremiyodum..
dersaneye gidiyorum..sınava tekrar girmeye ikna edildimopuyorumnanaktan
ama senin adına gerçekten sevindimolumunekankayizsmile

anammm damatlıkmı giimiş..
ayy rabbim nazarlardan korusun yaaaa...

ceylancım varsa hakkımız helal olsun çok duygulandım okuyunca
Allah yardımcın olsunn senin ve bebişinin çabucak toparlanırsın inşallah
darısı bizlerin ve tüm bekleyenlerin başına

oo paşayı gördün hee ne güzell
ay bi,an önce zaman geçsede bizde alsak meleklerimizi kucağımızaboshayallersmile

Dilaay napıyosun canım nasılsın sende 30lu haftalara başlamışsın hayırlısıyla
nası gidiyo hazırlıklar heycan başladımı ufak ufak

ceylancıgımmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
helal olsun..allah saglıkla mınık presnsesını kucagına almayı nasıp etsın kuzum..
ayy..zaman gecıvermıs...
allahım ne gusel..tam olarak ayın kaçında dogum
saatı bellımı..
oyy maşallah..vayy damatımız bızım..masakllah kuzumuza..

canımm çok sevindim..gerçekten..ben yazlıktaydım orda net yoktu giremiyodum..
dersaneye gidiyorum..sınava tekrar girmeye ikna edildimopuyorumnanaktan
ama senin adına gerçekten sevindimolumunekankayizsmile

sağol meleğim benim çok sevindim dersane olayına inşallah gönlüne göre olur canımolumunekankayizsmile

Dilaay napıyosun canım nasılsın sende 30lu haftalara başlamışsın hayırlısıyla
nası gidiyo hazırlıklar heycan başladımı ufak ufak

evet canım yaaa sorma valla başladı çoktan başladık hazırlıklara tam gaz devam ediyo heyecanı desem valla nasıl anlatamam her sabah bir gün daha yaklaşmanın heyecanıyla başlıyoruz güne valla ayy canım valla hayırlısıyla bi kucağımıza aldıpımız günleri görsek inş.

selam arkadaşlar yazdıgınız şeyler çok çok güzel .....iyiki sizi tanımışım..kızımın dogum tarıhı bir gün öne alındı çok heycanlıyım şuan elim ayagım birbirine dolaştı ınanın...ama size mutlaka haber vermelıyım dıye düşündüm..perşembe günü saat 7-8 arası kızımı kolllarıma almış olacagım bı akılık çıkmazsa çok dua edın bize lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…