- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.401
iyi hafta sonları kızlar...
patik kolay gelsin canım..
sultan kusura bakma güzelim ama bu benim bildiğim 3. boşanma girişiminiz 1 yıl içinde..böyle bi aile ve adamdan bebek sahibi olmak için iyi düşünmeliydin sonuçta yazık yavrucuğada..ama madem bile bile göze aldın ozamanda şikayet etme arkanı dön ve git,üzülmeden kendi ailenle çocuğunu dünyaya getir ve büyüt,onlara eyvallah etme..dönsede kabul etme,anlattıkların ağır ithamlar ruh sağlıklarından şüphe ettim sende gerekirse doktordan destek al tatlım..bizde tartışıyoruz ama ben böyle kavga görmedim ya bebeğini bu çirkinliklere maruz bırakma..allah yardımcı olsun...
selam kızlar ...
umarım herkez ıyıdır...
sultan hakkından hayırlısı olsun senın ve bebegin için...
benım de son 5 gunum kızlar...belkı nete gıremeyebılırım bu süreç içinde...şimdiden hakkınızı helal etmenızı ıstıyorum çok şey paylaşıp birbirimize destek olduk bu forum da...hepınızden allah razı olsun...hepınzın duacısı olacagım dogum esnasında inşallah....
veda konuşması gıbı olmasın belkıde ımkan bulup son duygularımıda paylaşırım ıyı geceler..
slm eylem cnm nasılsın??
selam kızlar ...
umarım herkez ıyıdır...
benım de son 5 gunum kızlar...belkı nete gıremeyebılırım bu süreç içinde...şimdiden hakkınızı helal etmenızı ıstıyorum çok şey paylaşıp birbirimize destek olduk bu forum da...hepınızden allah razı olsun...hepınzın duacısı olacagım dogum esnasında inşallah....
veda konuşması gıbı olmasın belkıde ımkan bulup son duygularımıda paylaşırım ıyı geceler..
iyiyim tubiş haberler sende nezamandır görüşemiyoruz,nasılsın bakalım?ben tekrar hamileyim ama bu rüya ne kadar sürer,yoksa mutlu sonamı ulaşırım bilemiyorum..pes etmeden deniyorum,deniycem..böyle işte kuzu..umarım sende çok iyisindir canım benimkaydirigubbakcemile5
ceylanım Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın prensesini kucağına alırsın hakkım varsa da helal olsun
dün birsenin bebek mevlidine gittik paşamızın maşallahı var, damatlıklarını giymiş yatıyodu sıpa
darısı hepimizin başına
ceylanım Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın prensesini kucağına alırsın hakkım varsa da helal olsun
dün birsenin bebek mevlidine gittik paşamızın maşallahı var, damatlıklarını giymiş yatıyodu sıpa
darısı hepimizin başına
ceylancıgımmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanselam kızlar ...
umarım herkez ıyıdır...
oyy maşallah..vayy damatımız bızım..masakllah kuzumuza..ceylanım Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın prensesini kucağına alırsın hakkım varsa da helal olsun
darısı hepimizin başına
canımm çok sevindim..gerçekten..ben yazlıktaydım orda net yoktu giremiyodum..
dersaneye gidiyorum..sınava tekrar girmeye ikna edildimopuyorumnanaktan
ama senin adına gerçekten sevindimolumunekankayizsmile
Dilaay napıyosun canım nasılsın sende 30lu haftalara başlamışsın hayırlısıyla
nası gidiyo hazırlıklar heycan başladımı ufak ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?