Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

en buyuk korkum o zaen canım yaaa ınşallah kolay olur....dıkkat etmekde gerekıyo sanırım canım

fotograflarinda incecik gorunuyosun kiss biraz dikkat edersen hem cok kilo almassin aldiklarinida kolay veririsin
sana zararli olan seyler bebisine cok daha zararli oyle dusun
ben seni cok tombis dusunemiyorumki zaten ince uzun bir kizsin manken gibiopuyorumnanaktan

nohutlu pilav sen tedaviylemi hamile kaldin
HAYIR TATLIM DOGAL YOLLA...

SAOL VBEBEMM YAA MOREL VERDIN VALLA...BU ARA PEK Bİ ŞİŞMİŞ GORUYORUM KENDIMI ...ÇÜNKÜ HİÇ BU KADAR KILOLU OLMAMIŞTIM.1 73 BOYUM EN FAZLA 72 KILO OLMAK GEEKIYOMUŞ VE BEN ŞİMDİ TAM O NOKTADAYIMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anlat tatlim bekliyoruz elimizden gelirse seve seve yardimci oluruz

ben klomene basladim doktor bana bi hafta sonra gel catlatma ignesi vuralim dedi gittigimde yumurtlama kendiliginden olmus dedi adetin gecerse 1 hafta sonra gel dedi benimde 6 gündür geciyo acaba kizlar hamilemiyimdirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kizlar ben 2 senelik evliyim 2 düsük oldu 1 senedir olmuyo 2 aydir tedavi görüyorum aranizda klomen kulanan varmi
geçmiş olsun canım bnım de bır tane kurtajım var... Klomen kullanan varmı bılmıyorum ama...
ha bu arada ben 2 senelik evliyim adim sibel 20 yasindayim
memnun oldum canım
ben goremiyorum canim en azindan

cnm yaa sınır oldum varya... Bı ben mı görebılıyorum acaba...

kizlar ben gecen ay klomene basladim doktor 1 hafta sonra gel catlatma ignesi yapalim dedi gittigimdede yumurtan kendiliginden catlamis dedi adetin gecerse 1 hafta sonra gel dedi acaba hamilemiyim

ayy ınşallah öyledır cnmm test yapmadın mı

Merak etme nohutlu ben geÇen sene 65 ıle baıŞladım 7 ayda 15 kılo aldım doĞumdan sonra tartıldıĞımda 68 kıloydum. Bebek olmadıĞı halde onu da kısa sÜrede verdım. Bebek olunca emzırmeyle de gıdıyormuŞ kılolar o zaman daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…