- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.881
canım geçmiş olsun inş. bugün daha iyiidr rüya siz atlattınız sıra bizde haftaya cuma bizimkiside 2 bacaktan 1 koldan vuruyolarmış öyle mi ??
herkese merhaba.. bende 19 aylık evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmadıtedavi görmüyorum ne gibi problem var bilmiyorum da hastaneye gitmedik çünkü nefret ediyorum hastanelerde...inşallah Rabbim o yollarda koymadan bebk nasip eder bana ve bütün isteyenlere hayırlısıyla..sağlıklı sıhhatlii.. böyle işte benimde hikayem..
teşekkür ederim canım inş gelir melegim tedaviden sonra... sen nasılsın güldecim yakışıklı prensin nasıl kokulu kokulu öpüyorum bebişini :))
iyim canım napalım kuzuyla uğraşıyoz oda seni öpüyomuş teyzesi :))
hmm yasak dedi demek...o halde dedıgın gibi geç olsun saglıkl olsun cnm...bu arada sabrın ve sakınlıgın gözümden kaçmadı süpersin tatlım ne diyim ....rabbim kollarını cennet kokulu bi bebile münasip zamanda saglıklaa doldursun inşallah...cok sagol canım valla doktorum 20 gün ilişki yasak dedi ondan sonra korunun demedi ama benim kafam karıştı yine acaba korunmama gerek varmı bide kırk gün sonra yine gitcem bu tedavi sürecinde hamile kalcamı düşünemiyorum ceylancım olsun gec olsun ama hayırlısıyla saglıklı gelsin bu sefer bebişim inş...
cok sogol tatlım...bendeki yara rahim agzında baya büyüktü...hic acı cekmiyosun canım dondurma işlemi acısız bi işlem bende cok korkuyodum ama korktugum gibi olmadı doktorumda soylemişti zaten hic acı cekmiyceksin diye bence sende vakit kaybetmeden tedavi ol canım bu arada kücük prens nasıl resminide göremedim ama yakışıklıdır kesinlikle cok öpüyorum seni ve iki ogluşunu...
atlattınız bence şeker hadi gözünüz aydın darısı gülşennn emir kuzumuzun başına oda çabucak atlatsnnsağol şekercim gece ateşi fln çıkmadı bugün de çok iyiydi bu gece de ateşi çıkmazsa atlattık sanırım darısı başınıza :))
ewet bi koldan yapıldı verem savaşta birer de bacaklardan toplam 3 tane. koldan yapılanda biraz bağırdı ama hemen sustu bacaktakilerin birinde gülüyodu hiç anlamadı bile ama öteki yakıyomuş biraz onda cıyakladı yine hemen sustu ebe ablasıyla sohbet ettiler sonra :)) ewe gelince de öğlene kadar çok iyiydi sonra bişeyler oldu
kesinliklearamıza hoşgeldiin bizde bu topiğe başladığımızda bebek bebek diye yanıp tutuşuyoduk şimdi anneyiz :)) zaman çabuk geçiyo inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir çabucak sağlıklı bi hamilelik yaşarsın. Ama bende nohutuma katılıyorum hastanelerden ne kdar nefret de etsek çocuk istiyosak doktora gitmek durumunda kalabiliyoruz ben tedavi görmedim çocuk için tam doktora gidip sorunu öğrendiğimiz, tedavi görmeye başlayacağımız ay hamile kaldığımı öğrendim gerek kalmadı ama hamile kaldıktan sonra da fazlasıyla hastaneye gittik. şimdiden alışman daha iyi bile olur tabi yine senin bileceğin iş bence zaman kaybetme harika bişey annelik ne çekersen çek değiyo
ayyy yine mi bamyaa diyesim geldi elifffkızlar biz yine bu akşam istanbul yolcusuyuz bugün pek hamarattım bisürü ütü yaptım çantaları hazırladım ortalığı toplamaya çalıştım önce sonra da çanta hazırlarken dağıttım :)) çamaşırım vardı birikmiş onları kalıplarım yerleştirdim çok komiğim yaa iş yapmıyorum yapmıyorum sonra birikince bi günde eteklerim tutuşuyo hepsini yapıyorum :)) mutfağımı topladım biberon,emzik, pompa malzemeleri ne varsa kaynattım şükür bitti. 7 gibi yola çıkıcaz ama kızım hala uyuyo uyansa da emzirsem sonra da hazırlansak geçen seferki yolculukta babamızı çok beklettik hazırlanamadık çok geç gitmiştik boşa yorgunluk olmuştu bu sefer daha erken çıkacağız inşallah. önce annemlere gidicez yarın akşam da kaynanamlara geçicez belki yine kalabilirim bikaç gün ona göre fazladan eşya koydum annemin beli tutulmuş yanında olmak istiyorum ama sonra dönüş problem birinin arabada benle gelip rüyanın yanında durması gerekiyo annemin de hem işleri var hemde haftaya doktora gidicek gelip de kalamaz bakalım. aa bide ben yarın istediğim ağdacıdan randevu koparabilirsem ağdaya gitçem
öyle olmu vallakız elifffff sen yinemi düştün yollara leyleği havada gördünüz sanırım bu sene :))
ay nohut ya...ayyy yine mi bamyaa diyesim geldi elifff
şaka bi yana hayırlı yolculuklar tatlım...agda için karar verdin demek...hadi ras gele işin cnm...annenede çok geçmiş olsun...
kız elifffff sen yinemi düştün yollara leyleği havada gördünüz sanırım bu sene :))
aramıza hoşgeldiin bizde bu topiğe başladığımızda bebek bebek diye yanıp tutuşuyoduk şimdi anneyiz :)) zaman çabuk geçiyo inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir çabucak sağlıklı bi hamilelik yaşarsın. Ama bende nohutuma katılıyorum hastanelerden ne kdar nefret de etsek çocuk istiyosak doktora gitmek durumunda kalabiliyoruz ben tedavi görmedim çocuk için tam doktora gidip sorunu öğrendiğimiz, tedavi görmeye başlayacağımız ay hamile kaldığımı öğrendim gerek kalmadı ama hamile kaldıktan sonra da fazlasıyla hastaneye gittik. şimdiden alışman daha iyi bile olur tabi yine senin bileceğin iş bence zaman kaybetme harika bişey annelik ne çekersen çek değiyo
kız elifffff sen yinemi düştün yollara leyleği havada gördünüz sanırım bu sene :))
elüfff..bızım yegen de aşı oldu dun..aman ne ates ne ateş..yanmıs çocuk...
sızde oldmu ates sonradann....
bebişin kaç kılo oldu kuşum....
ay nohut ya...
bamya yaznı okudum ya...
elıfın mesaja yenıden dondum..elif bamya falan yazmamıs..bamya mı pişirecek dıye düşündüm.yıne yıne okudum elıfın mesajı...bamya yokkkkkkkkk...
sonradn jeton duştu..
hafıza kaybından sonra espırı yetenegımıde kaybettım 2 çocuklan benn...:103::119:
hmm yasak dedi demek...o halde dedıgın gibi geç olsun saglıkl olsun cnm...bu arada sabrın ve sakınlıgın gözümden kaçmadı süpersin tatlım ne diyim ....rabbim kollarını cennet kokulu bi bebile münasip zamanda saglıklaa doldursun inşallah...
atlattınız bence şeker hadi gözünüz aydın darısı gülşennn emir kuzumuzun başına oda çabucak atlatsnn
kesinlikle
ayyy yine mi bamyaa diyesim geldi elifff
şaka bi yana hayırlı yolculuklar tatlım...agda için karar verdin demek...hadi ras gele işin cnm...annenede çok geçmiş olsun...
öyle olmu valla
ay nohut ya...
bamya yaznı okudum ya...
elıfın mesaja yenıden dondum..elif bamya falan yazmamıs..bamya mı pişirecek dıye düşündüm.yıne yıne okudum elıfın mesajı...bamya yokkkkkkkkk...
sonradn jeton duştu..
hafıza kaybından sonra espırı yetenegımıde kaybettım 2 çocuklan benn...:103::119:
akşam akşam iyi guldürdünüz beni kızlar allah iyiliğinizi versin....hemide leylek sürüsü gördük sanırım
uyku sersemi bende anlamadım sonradan jeton düştü bende bi kere okudum ne yazmışım ben diye
nohudum çoklu yazdığından alıntıyı beceremedim ewet bende artık yine mi bamya demek istiyorum
saatler olsun cnm..korkucak bişi yokmuş demekki ama kardeşinin montuna yazık olmuş:)kızlar dün annemlerdeydik akşlam kaynanamlara geldik dün ağdaya gittim hep yaptırdığım hatun yaptı dedim 2ay oldu sezeryan olalı sakın dikişe yaklaşma sadece aşağıları al yeter dikişin oralardn çok korkuyorum tamam dedi merak etme yaklaşmam daha başladı ben bi fena oldum elimle dikişlerimi tutmaya kalktım kenarlar da ağdalıydı batırdım ellerimi sonra ilk çekti kenarlardan biyer kardeşim de yanımdaydı kızın koluna bi yapıştım can acısından montu vardı üstünde ağdalandı ve çıkmadı yazık oldu yeşil yeşil :)) sonra canım yanmaya devam etti kan şekerim düştü sanırım elim ayağım titremeye başladı korkudan acıdan nasıl doğurdum hala hayret ediyorumsonra bitti dedi dikişleri bi elledim tertemiz meğer bana çaktırmadan almış hatun hiç de acımadı yukarlar. dedi bende sezeryanla doğurdum ve 1ay sonra aldım hiçbişey olmadı sana alalım diye ısrar etsem çok korkucaktın istemeyecektin bende çaktırmadan hallettim dedi valla sağolsun üstümden yük kalktı sanki nasıl rahatladım anlatamam diğer yerler de komple yaptırdım çok rahatım
ewe gelince babamlar balık yapmış bayaa bi balık yedim ama o da tam doyurmuyo ya erken yedik 6 gidi saat 10da kaynanamlarda gene acıktım o da sarma yapmış çok sewerim al sen bi tabak sarma üzerine bol bol yoğurt dök afiyetle ye ooh ... sonra sabaha karşı 5e doğru midemde b ağrı bi bulantı elim ayağım kesildi çopk fena oldum gittim çıkardım ki zor yetiştim lavaboya öyle böyle değil ben bide kusamam acayip korkarım hamileyken bile hiç çıkaramadım 4seneyi geçti çıkarmayı beceremeyeli :)) dün gece ve sabah bu açığı kapadım 5kereyle :18: halen bişey yiyemedim zaten 2ye doğru yatmıştım 5e doğru da aklkınca çok uykum war we hala kötüyüm inşallah sütüme bişey geçmemiştir yaa
ceylanım cok sagol canım amin inş bende burdan hamileyim diye bir gün yazarım inş hayırlısıyla...sabretmeliyim canım cünkü sabrın sonu selamettir ıkı üc ay daha beklerim tedavim bitince calışmalara devam ederim yine bu sfer mujdeli haberi varmek icin gelirim inş allahımın izniyle bu topikte hamile olmayan kalmadı maşallah ben bu topigin uguruna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?