Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yarencik60 ta elazıgn bi ilçesindeydi sanırım yanlış hatırlamıyosam o nasıl acaba canım benim ya nasıl korkmustur simdiiiiii bi gelsede konussak belki elektrikleri felan kesmişlerdirr deprem olunca yapıyolar adanadada olmuştu 98 te ben küçüktüm çok korkmustum anlayamamıştım ne oldugunukiiii

evet canım doğru hatırlıyosun tuba88 de ordaymış ama o merkezde yaren den haber yok bişey olmamıştır inş.biz tv lerden izliyoruzda psikolojimiz alt üst oluyo onlar ne halde kimbilir

okudum güldecim gelmiş gitmiş haber vermesi iyi olmuşşş.
kelke yarenden de haber alsak ama oralarda elk. olduğunu sanmıorum.yapı olarakta lojman lar iyidir die düşünüorum.

merhabalar.bende yasin okuyabilirim perşembe günü. benim içined dua edermisiniz. bende 4.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum. benim içinde eğer olacaksa Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlısından versin.olmadığı sürecede Rabbim artık sabır ve dayanma gücü versin diye. çok teşekkür ederim.Allah razı olsun

iyim tatlım ya çok şükür dün tamamıyle kesildi 20 gün olmuştu nerdeyse sen nasılsın canımcım

oooh iyi bari canım çalışmalaraa başladın mı
bis dün başlaaadık allahım hayırlısını versin inşalllaaaaah
bende evdeyim geçen hafta çok yoğundum bu hafta böle takılıorum uzanıorum vallaa :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…