Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

3 kere kocişle 1 kere annemle konuştuk .herkes ulaştı bana ttüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim tlf a ama açktı belkim çekmedi bi ara.
bende biliodumki arıcağını
as önce yasmine dedim haber alınca sülerim dieeee.ama neysem geç kalmadın.artıkım dukturdayken benim gözüm tlf olur bebemmmmm. mafoldumben

gözün aydın nohutum çok sevindim bugün böyle güzel haberlere ihtiyacımız var zemuszemus
saol canım...ınan ben heyecanını yaşyamadım bıle....
ceylanım canıımm..
çok sevindim bitanem..
meleğimizin pıtpıtlarını duymuşsun ne güzel yaaa..
ayyy allah bizede nasip eder inşallah...

saol bebemmm rabbim saglıkla sonun getırmemı nasıp etsın ınşallah..sızınkılerıde duyucaz tabıkıı az kaldıı bebem...

hayırlı ugurlu olsun canımmm darısıda bzie olsun inşallah hayırlısıylaaa:Saruboceq:

kuzuu telefonuna kapalıyken arayanların mesajı gelmıyo mu turkcel de oyle amaa...
aynen telefonunda olsun zaten gözün bebemm... kapalı olursada o gıcık kadının söledıgı gıbı sınyal sesınden sonra mesaj bırakırım:)Şeniz

slm kızlar bende geldim ceylancım çok sevindim,sakın kendini yorma yine annenden gelmişsin..

isoldecim hemen bakçam albümüne zuzumm..

veee çiçeğim dün gece tamammıdır bende sölemedim dün ee bugün napçaz kociş dicek coştu hatun hehehe..

başka ne var ne yok canlarım çok özledim sizi felaket bi haftaydı benim kayganayı yolladım nöbette yok bu hafta burdayım inşallahhh.. kadınlar günümüz kutlu olsun bideee..

canım merkezde kesilmedi...ama ilçeyi bilmiyorum..hala artçı depremler devam ediyo..yarenin telefonunu bilenn yok mu....arasanız keşke

canmım gecmiş olsun sanada sen elazılıgmısın bizim tobede ordada esi polis ben karsıtırdımda sanada gecmiş olsun tekrardannna.s.

hayırlı ugurlu olsun canımmm darısıda bzie olsun inşallah hayırlısıylaaa:Saruboceq:
sol cnım benım...yakında sızın de guzel haberlerınızı alacagız ınşallah canım benım....
canım merkezde kesilmedi...ama ilçeyi bilmiyorum..hala artçı depremler devam ediyo..yarenin telefonunu bilenn yok mu....arasanız keşke

yaa keşke olsaydı tel.no su çok merak edıyorum gerçekden...

kızlaaarr çıkmam lazım misafirim geliyomuşş..
iyiki iş yapmadım bugün yayıldımya hep böyle olur zaten
neysem kaçtım ben hadi öptüm sizleri görüşürz...

Selam çıtırlarım kadınlar günümüz kutlu olsun. Ya ben geçmişi taip edemedim epeydir. neler oldu bitti bakalım ben yokken varmı yeni bebiş :)

saol canım benım evet evıme geldım ama dıkkat etmeye çalışıyorum canım benım...
ooo bu hafta bızımlesın yanıı hadı bakalımmmmkaydirigubbakcemile

hiç kPtmadım ki msj gelsin yawyuuuu.
msj a gerek kLMIICAK bebem gözüm giibbiii bakcamm taamm mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııolumunekankayizsmile

işlem taam dır kuzuuuu sempatiksalakcinni:lepi:sositososito

tubacım geçmiş olsun canımm..bende 1999 depreminde istanbuldaydım allah yardım etsin,oradakilere dua ediyoruz allah korusun hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…