- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.881
saol cnm darısı size olucak inşallah...
ne acıgı nannn karının bırı çıktııı bişiler söledı söledı sonrada sınyal sesınden sonra mesaj bırakın dedı.....dr çıktım annemden önce senı aradım hemde nannkaydirigubbakcemile3
saol canım...ınan ben heyecanını yaşyamadım bıle....gözün aydın nohutum çok sevindim bugün böyle güzel haberlere ihtiyacımız var zemuszemus
ceylanım canıımm..
çok sevindim bitanem..
meleğimizin pıtpıtlarını duymuşsun ne güzel yaaa..
ayyy allah bizede nasip eder inşallah...
selam kızlar ben gelım hiç keyfım yok gerçi deprem görüntulerınden dolayııı...
bebişi gördük kalp atışlarını buyuk ekranda gösterdı dr bıze..prensıp olarak 12 haftadan önce kalp atışı dınletmıyorum dedi...dualarınız için teşekkür ederım arkadaşlar çiçegem senı aradım ama tel kapalıydı canım...
tubiş hoşgeldin canım yaaa.iyiki bise haber getirdin.canım benim geçmiş olsunn
elk kesildimi hiç
3 kere kocişle 1 kere annemle konuştuk .herkes ulaştı bana ttüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim tlf a ama açktı belkim çekmedi bi ara.
bende biliodumki arıcağını
as önce yasmine dedim haber alınca sülerim dieeee.ama neysem geç kalmadın.artıkım dukturdayken benim gözüm tlf olur bebemmmmm. mafoldumben
canım merkezde kesilmedi...ama ilçeyi bilmiyorum..hala artçı depremler devam ediyo..yarenin telefonunu bilenn yok mu....arasanız keşke
sol cnım benım...yakında sızın de guzel haberlerınızı alacagız ınşallah canım benım....hayırlı ugurlu olsun canımmm darısıda bzie olsun inşallah hayırlısıylaaa:Saruboceq:
canım merkezde kesilmedi...ama ilçeyi bilmiyorum..hala artçı depremler devam ediyo..yarenin telefonunu bilenn yok mu....arasanız keşke
canmım gecmiş olsun sanada sen elazılıgmısın bizim tobede ordada esi polis ben karsıtırdımda sanada gecmiş olsun tekrardannna.s.
slm kızlar bende geldim ceylancım çok sevindim,sakın kendini yorma yine annenden gelmişsin..
cim başka ne var ne yok canlarım çok özledim sizi felaket bi haftaydı benim kayganayı yolladım nöbette yok bu hafta burdayım inşallahhh.. kadınlar günümüz kutlu olsun bideee..
kuzuu telefonuna kapalıyken arayanların mesajı gelmıyo mu turkcel de oyle amaa...
aynen telefonunda olsun zaten gözün bebemm... kapalı olursada o gıcık kadının söledıgı gıbı sınyal sesınden sonra mesaj bırakırım:)Şeniz
yarenden haber yokmu yaa kızlar hem bugün test yapçak hemde deprem çok canımı sıktı ya...
slm kızlar bende geldim ceylancım çok sevindim,sakın kendini yorma yine annenden gelmişsin..
isoldecim hemen bakçam albümüne zuzumm..
veee çiçeğim dün gece tamammıdır bende sölemedim dün ee bugün napçaz kociş dicek coştu hatun hehehe..
başka ne var ne yok canlarım çok özledim sizi felaket bi haftaydı benim kayganayı yolladım nöbette yok bu hafta burdayım inşallahhh.. kadınlar günümüz kutlu olsun bideee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?