Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok tesekkür ederim bidene napim dolanıyom işte bugün 25.günüm sag kasıgım acayip agrıyooo keleeeeeekaydirigubbakcemile3

ooooooooo hade bakim güsel haberler gelir inşallaaah.ama kasık ağrısına takma sakın kafayı geçen ay benimde solda vardı.hatta belirtileri takmamaya çalış varsa zaten çıkacak canımmm

amiin canım innşş.. bisde başladık canım hadi hayırlısı bakalım
ben bu aydan çok ümitli değilim gerçi ama belli olmaz
çünkü herşey birbirine karıştı şimdi yumurtlama gunlerimi falanda hesaplayamıyorum böyle olunca bakalım nasipte varsa olur:))dinlen canım boşver bende hiç bişey yapmadım bugün yemeğimde yok

ahh tubişim çok geçmiş olsun canım ınan tv den seyrederken bıle çok etkılnıyorum rabbim sabır versın ınşallah....

selam kızlar ben gelım hiç keyfım yok gerçi deprem görüntulerınden dolayııı...
bebişi gördük kalp atışlarını buyuk ekranda gösterdı dr bıze..prensıp olarak 12 haftadan önce kalp atışı dınletmıyorum dedi...dualarınız için teşekkür ederım arkadaşlar çiçegem senı aradım ama tel kapalıydı canım...

ama açıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nese çok sevindim çok çok çooooooooooooooooooook
gözümüz aydın

fıstıklarım albümümüü oluşturdum..
yalnız özel albüm yaptım..
arkadaş listemde olmayanlar teklif gönderirlerse kabul ederim..

gözün aydın olsun arkadaşım....
saol cnm darısı size olucak inşallah...
ama açıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nese çok sevindim çok çok çooooooooooooooooooook
gözümüz aydın

ne acıgı nannn karının bırı çıktııı bişiler söledı söledı sonrada sınyal sesınden sonra mesaj bırakın dedı.....dr çıktım annemden önce senı aradım hemde nannkaydirigubbakcemile3

ceylanım canıımm..
çok sevindim bitanem..
meleğimizin pıtpıtlarını duymuşsun ne güzel yaaa..
ayyy allah bizede nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…