Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallah canım kızlar ben kendmı hıç iyi hissetmiyorum yaa. bi tuhaf oldum bayılacakmış gibi hissediyorum biras dınlenım ben öpuorum hepınızı gelırım yıne.....

çiçeğim sen bugün dr mı gitçektin?banada hbr ver çatlamışmı diye baktırısan ya bide akşam hiç kalkmadım ben ama sabah lavaboda aktııı gittiii hepsi.. ay utandımmm

çiçeğim sen bugün dr mı gitçektin?banada hbr ver çatlamışmı diye baktırısan ya bide akşam hiç kalkmadım ben ama sabah lavaboda aktııı gittiii hepsi.. ay utandımmm

utanma kıııııııııs şeker şeyyy
çatlama için gel demediki çalış dedi işte zaten geçen seferde ben istedim gitmeyi.bide çatlamaya geliimi diemedim.eğer olmazsa adetliyken gitcem yumurta geliştirici filan.....

canım bende akşam yattım sabah kalkınca hep öle oluo zaten akıo.ama içeri gidenler yetio zaten.bende akınca sinirleniom hiç istemiooooooom akannehir
ama ölemalesef .sakın onu kafya takma

bendede oluo o merak etmeyin...
ben en çokta çarşafımın batmasına bosuluorum..
hoş ondada çözümü buldum...

anladım canım oki çalışmaya devam ozaman,yarın tıpa takçam akamasınlarr hehehe,şaka şaka rabbim hayırlısını yazsın ben 1 saat sonra tekrar ovülasyon testi yapçam yazarım sana bidenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…