- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.901
hiç kPtmadım ki msj gelsin yawyuuuu.
msj a gerek kLMIICAK bebem gözüm giibbiii bakcamm taamm mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııolumunekankayizsmile
tubacım geçmiş olsun canımm..bende 1999 depreminde istanbuldaydım allah yardım etsin,oradakilere dua ediyoruz allah korusun hepimizi..
inşallah canım kızlar ben kendmı hıç iyi hissetmiyorum yaa. bi tuhaf oldum bayılacakmış gibi hissediyorum biras dınlenım ben öpuorum hepınızı gelırım yıne.....
inşallah canım kızlar ben kendmı hıç iyi hissetmiyorum yaa. bi tuhaf oldum bayılacakmış gibi hissediyorum biras dınlenım ben öpuorum hepınızı gelırım yıne.....
çiçeğim sen bugün dr mı gitçektin?banada hbr ver çatlamışmı diye baktırısan ya bide akşam hiç kalkmadım ben ama sabah lavaboda aktııı gittiii hepsi.. ay utandımmm
utanma kıııııııııs şeker şeyyy
çatlama için gel demediki çalış dedi iştezaten geçen seferde ben istedim gitmeyi.bide çatlamaya geliimi diemedim.eğer olmazsa adetliyken gitcem yumurta geliştirici filan.....
canım bende akşam yattım sabah kalkınca hep öle oluo zaten akıo.ama içeri gidenler yetio zaten.bende akınca sinirleniom hiç istemiooooooom akannehir
ama ölemalesef .sakın onu kafya takma
bendede oluo o merak etmeyin...
ben en çokta çarşafımın batmasına bosuluorum..
hoş ondada çözümü buldum...
utanma kıııııııııs şeker şeyyy
çatlama için gel demediki çalış dedi iştezaten geçen seferde ben istedim gitmeyi.bide çatlamaya geliimi diemedim.eğer olmazsa adetliyken gitcem yumurta geliştirici filan.....
canım bende akşam yattım sabah kalkınca hep öle oluo zaten akıo.ama içeri gidenler yetio zaten.bende akınca sinirleniom hiç istemiooooooom akannehir
ama ölemalesef .sakın onu kafya takma
neymş çözüm canım ben hemen peçete koyuyorum kapatıom:bbo:
tubacım geçmiş olsun canımm..bende 1999 depreminde istanbuldaydım allah yardım etsin,oradakilere dua ediyoruz allah korusun hepimizi..
tubiş evdemisn canım
ona benzer bişi canım...
yeterli büyüklükte çzrşaflarım var valla onu seriorum..
biraz zahmetli ammaa napım anam..
hergün çarşafmı değiştircem..
canım bana mı soruyosun..tubalar karıştı galiba
iyi fikir değişik yöntemler olabilio işte.sen kabul ettinmi beni canım
anladım canım oki çalışmaya devam ozaman,yarın tıpa takçam akamasınlarr hehehe,şaka şaka rabbim hayırlısını yazsın ben 1 saat sonra tekrar ovülasyon testi yapçam yazarım sana bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?