- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.001
iyiyim serapcımm yarın sabahmı çekimin hayırlıyla olsunda çalışmalara başla bende doktora gidiyorum yarınn bakalım ne görücemm
hoşbulduk canım nasılsın aa kızalr yaren geldimi bugünhoşgeldin canım...
ceylan gittinmi doktora kalp atışını duydunmu?kaç haftalıkmışş bebişş
inş.canımm ikimizde bu gece uyuyamayız strestenhadi bakalım sezencim aynı gün güzel haberlerle dönelim ikimizde allahımın izniyle
selam canım hoş geldın.....
merak etme canım dualarımız senınleee...rabbim hayırlı haberlerle aramıza dönmenı nasıp etsın bebemmm:Saruboceq:
ay darısı başıma iki ayın bitti cnm 1 ay daha kaldı onuda atlattınmı gerisi kolayygıttım tatlım kalp atışlarını dınletmedı ama gösterdı dr buyuk ekranda çok guzel dı yaaaa...dr prensıp olarak 12 haftaan küçük fetusların kalp atışını dınletmedıgını söyledı neden dedım ben çok ıyı bırşey oldugunu düşünmüyorum dedi..bu konuda soru işaretlerım var falan deyınce bende tedırgın oldum zaten...8+1 miş canım kocaman olmuş sıpaa
iyiyim serapcımm yarın sabahmı çekimin hayırlıyla olsunda çalışmalara başla bende doktora gidiyorum yarınn bakalım ne görücemm
hadi bakalım sezencim aynı gün güzel haberlerle dönelim ikimizde allahımın izniyle
hoşbulduk canım nasılsın aa kızalr yaren geldimi bugün
serap çatlatmıcak çünkü büyüsün die de biş vermedi ki ben sadece istedim ki baksın bakalım var mı yumurta filan.ama yaaaaaaaaaa çatlamazsa tüüüüüüüüü
eğer bişi olmazsa o dediğini filan öbür yapcek pekte bilmiom nasıl olcek ama gerek kalmaz inşallaah
benimki büyümüştür inşallaah sorada çatlar emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben cahıl kalmısım serepcım ne cekımı bu yawwwww
ohhhhhhhh sevindim canım yasaklarda geçcek tatlum inş.
serap kuşum dualarımısdasın sende tüm cazibeni kullan bitsin gtsin bisde ödülü al de gel emiii
se avcılar nur hanıma gitmiyomuydun cnmm ilişki yasağı bittimiiınşallah canım....eşim doktora küçük emrah gıbı bakıyo du kıyamadı dr herhal c.ilişki için bi esneklık yapalım dedıı....adamın agzı kulaklarındaydı valla...darısı senınkının başına artıkkkaydirigubbakcemile3
ay darısı başıma iki ayın bitti cnm 1 ay daha kaldı onuda atlattınmı gerisi kolayy
ınşallah canım....eşim doktora küçük emrah gıbı bakıyo du kıyamadı dr herhal c.ilişki için bi esneklık yapalım dedıı....adamın agzı kulaklarındaydı valla...darısı senınkının başına artıkkkaydirigubbakcemile3
se avcılar nur hanıma gitmiyomuydun cnmm ilişki yasağı bittimii
kızlar ikinizinde allah yardımcısı olsun..
güzel haberlerinizi beklioruz...
yok canım yaren hiç gelmedi bgn...
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?