Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serap çatlatmıcak çünkü büyüsün die de biş vermedi ki ben sadece istedim ki baksın bakalım var mı yumurta filan.ama yaaaaaaaaaa çatlamazsa tüüüüüüüüü

eğer bişi olmazsa o dediğini filan öbür yapcek pekte bilmiom nasıl olcek ama gerek kalmaz inşallaah
benimki büyümüştür inşallaah sorada çatlar emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ceylan gittinmi doktora kalp atışını duydunmu?kaç haftalıkmışş bebişş

gıttım tatlım kalp atışlarını dınletmedı ama gösterdı dr buyuk ekranda çok guzel dı yaaaa...dr prensıp olarak 12 haftaan küçük fetusların kalp atışını dınletmedıgını söyledı neden dedım ben çok ıyı bırşey oldugunu düşünmüyorum dedi..bu konuda soru işaretlerım var falan deyınce bende tedırgın oldum zaten...8+1 miş canım kocaman olmuş sıpaa

ay darısı başıma iki ayın bitti cnm 1 ay daha kaldı onuda atlattınmı gerisi kolayy

iyiyim serapcımm yarın sabahmı çekimin hayırlıyla olsunda çalışmalara başla bende doktora gidiyorum yarınn bakalım ne görücemm

hadi bakalım sezencim aynı gün güzel haberlerle dönelim ikimizde allahımın izniyle

kızlar ikinizinde allah yardımcısı olsun..
güzel haberlerinizi beklioruz...

hoşbulduk canım nasılsın aa kızalr yaren geldimi bugün

yok canım yaren hiç gelmedi bgn...
bilmiyorumkismile

haaaaaaaaaa çatlar kız çatlar şitres yapma benümküde çatlıyodu ilaçlar la olmuyodu ohhh gelsin bebişler

serap kuşum dualarımısdasın sende tüm cazibeni kullan bitsin gtsin bisde ödülü al de gel emiii

tamam kız almammı ayıpsın bi temiz çıksında zati kasıklarım ağrıyo çok yumurtluyommu ne inş.öyledir temiz çıkarsa çalışmalara başlalım artık

se avcılar nur hanıma gitmiyomuydun cnmm ilişki yasağı bittimii

hahahahaha valla ya bu seferde yasak koyarsa bilmem artık ne etçem ben ama artık yarından sonra ne olursa olsun ilişki yasak demez herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…