- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.041
hb canım çok şükür iyim canım yaa az biraz günlerdir sasg kasıgım agrıyo bide uykum geliyo ögleden sonra öler geciyo zaman bugünde 25.günüm bakalım hayırlı haberler vermeyi nasip ede inşallah rabbim:Saruboceq:
iyiyim güzelim sen nasılsın görüşemiyoruz cnmm yahb sezencim canımnasılsın tatlım nasıl gidiyoooooopuyorumnanaktan
guzl haberler alırız senden de ınşallah bebemm az kalmış hayırlısı hadı bakalımiyi walla canım nasıl gitsin calışmaları bitirdik dinleniyom insallah darısıda bize hamiş olmak allhım bizede nasip ederrrrr:Saruboceq:sizden ne haber nasıl gidiyoooo keleeee:hulya:
ertele bebeem canın ne zaman isterse patron sensin
kahvaltı istedi valla işimede geldi.
canım bişi yapmak istemio zaten.senle aynı saatte uyuyoduk bende uyudum scık dinlendim
inş.tatlım hayırlı haberlerini alırız tezzzzzzz zamanda
oc sarı kafa ne deı bılıyon mu ben burdan ıkı de çıktıgımı bılıyorum dedı şok oldumm kıss ne çalışkan dr haaa..bıe öglen arası oldu dr yemege çıkmıyomu dedım yok oyemege çıkmaz dedı..ne enteresan çalışma şefkıyle dolu gacı yaaa...bıde dr şu saçlarına tatım ben kızzz uçuyoo sankı saçlarr ama sempatık gacı sebıyom yani..iyi ilgilenıyoosempatiksalakcinni
iyiyim güzelim sen nasılsın görüşemiyoruz cnmm ya
guzl haberler alırız senden de ınşallah bebemm az kalmış hayırlısı hadı bakalım
senı kçak dsenıı sendemı uyudun kızzz...bende bı çorba yapım dıyorum canım mercımek çorbası çektı yaa...cokacimcoook
melike ateşin ne durumda yükseldimi?
yasıkk eşine vallaa:ecrin_bebek:ha haaa bizde çalışmalara 1 hafta ara verdikDD
amannn bu nasıl supruss yaaaaa heç hoşlanmadımm...görüşürüzz bebemm ıyı bakk kendıne akşam ben gırerım görüşürüz yıne msn de..kıslar benimki geldi vallaa
sürpris miş
ben kaçar
ilgileniyo sağolsun üşenmiyo muayne ederken tekrar tekrar kontrol ediyo evet ya çok geç saatlere kadar kalıyolarmış bizde yemek odasına gelmişti zati ben oradan anladım çıkmadığını yemek dediğimde tostla çay allah yardımcısı olsun ya :Saruboceq:
selam canlarim nasilsiniz?
ben cok gec kaldim bugun ya
inş.temiz çıkınca çok çalışır bu ay müjdeli haberi verirsin canımm heyecanlımısın canımm benimmbizde çalışma falan yok sezon kapanışı bile yapamadık yahu doktor şakadanan perhiz verdi şincik yarı n film temüz çıksında bakalım ozman nasıl bişey uygulayacak doktor kızlar hemen çıkıyomu sonuçlar
hoşgeldin canımmmselam canlarim nasilsiniz?
ben cok gec kaldim bugun ya
gıttım tatlım kalp atışlarını dınletmedı ama gösterdı dr buyuk ekranda çok guzel dı yaaaa...dr prensıp olarak 12 haftaan küçük fetusların kalp atışını dınletmedıgını söyledı neden dedım ben çok ıyı bırşey oldugunu düşünmüyorum dedi..bu konuda soru işaretlerım var falan deyınce bende tedırgın oldum zaten...8+1 miş canım kocaman olmuş sıpaa
yasıkk eşine vallaa:ecrin_bebek:
amannn bu nasıl supruss yaaaaa heç hoşlanmadımm...görüşürüzz bebemm ıyı bakk kendıne akşam ben gırerım görüşürüz yıne msn de..
beklemenın karşılıgını alıyoruz yanı canım..kadın öyle detaylara gırıyokı dedıkı sucuk yasak ya olurda canın çekerse kıymanın içine bol sarımsAK baharat kat köfte yap aynı şey dedi..
sadece hamılelerde degıl sucuk salam ı hıç tavsıye etmıyorum zaten dedı...valla hoşuma gıdıyo kadın böyle ilgilenınce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?