Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inş.tatlım hayırlı haberlerini alırız tezzzzzzz zamanda

iyi walla canım nasıl gitsin calışmaları bitirdik dinleniyom insallah darısıda bize hamiş olmak allhım bizede nasip ederrrrr:Saruboceq: sizden ne haber nasıl gidiyoooo keleeee:hulya:
guzl haberler alırız senden de ınşallah bebemm az kalmış hayırlısı hadı bakalım
ertele bebeem canın ne zaman isterse patron sensin

kahvaltı istedi valla işimede geldi.
canım bişi yapmak istemio zaten.senle aynı saatte uyuyoduk bende uyudum scık dinlendim

senı kçak dsenıı sendemı uyudun kızzz...bende bı çorba yapım dıyorum canım mercımek çorbası çektı yaa...cokacimcoook

ilgileniyo sağolsun üşenmiyo muayne ederken tekrar tekrar kontrol ediyo evet ya çok geç saatlere kadar kalıyolarmış bizde yemek odasına gelmişti zati ben oradan anladım çıkmadığını yemek dediğimde tostla çay allah yardımcısı olsun ya :Saruboceq:

bizde çalışma falan yok sezon kapanışı bile yapamadık yahu doktor şakadanan perhiz verdi şincik yarı n film temüz çıksında bakalım ozman nasıl bişey uygulayacak doktor kızlar hemen çıkıyomu sonuçlar

ha haaa bizde çalışmalara 1 hafta ara verdik DD
yasıkk eşine vallaa:ecrin_bebek:
kıslar benimki geldi vallaa
sürpris miş
ben kaçar
amannn bu nasıl supruss yaaaaa heç hoşlanmadımm...görüşürüzz bebemm ıyı bakk kendıne akşam ben gırerım görüşürüz yıne msn de..

beklemenın karşılıgını alıyoruz yanı canım..kadın öyle detaylara gırıyokı dedıkı sucuk yasak ya olurda canın çekerse kıymanın içine bol sarımsAK baharat kat köfte yap aynı şey dedi..
sadece hamılelerde degıl sucuk salam ı hıç tavsıye etmıyorum zaten dedı...valla hoşuma gıdıyo kadın böyle ilgilenınce...

inş.temiz çıkınca çok çalışır bu ay müjdeli haberi verirsin canımm heyecanlımısın canımm benimm

oh gozun aydin canim bebisini gormussun cok sevindim
olsun kalp atislrinida birdahaki sefere dinlersiniz gormussunuzya ordaya o daha onemli simdilik

yapma yav uscuk yasakmı oluyomuş aman yemeyi viririk ne etçez okaa bebek yapmaya uğraşıyok boğazımızdan esirgiycez artıkın :lepi:

ates degerlrim sezencimmm
1-6 arası adet
7.gün ölçmedim çalıştık
8.gün 36.4
9gün 36.4
10gün 36.1
11.gün 36.1
12gün 36.1 çalıştık
13.gün 36.2 çalıştık
14.gün 36.1 çalıştık
15gün 36.2
16gün 36 .1 çalıştık
17gün 36.2
18.gün 36.4 çalıştık
19.gün 36.4
20.gün 36.3 çalıştık
21gün 36.5
22gün 36.5
23gün 36.7calıştık
24gün 36.7
25gün 36.6 yani bugün canım bakalım hayırlısı allahtan biz elimizden geleni yaptık :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…