Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan çok bekledinmi kız doktoru gene

kız bugun .çok ılgınç 1 saat bekledım sadece hep 2 3 saat bekledıgım için alışık degılım tabı..bugun de eşim sen bekle ben bı kuyumc kent e gıdıp gelıcem dedı nasıl olsaa bekletıcekler dedıı bı baktım sıra bana geldı... kızların yanına gırdım ben burda beklım eşim gelıcek deım saolsunlar benden sonra ıkı üç kişi aldılar anca eşim geldı bugun de nıl hanımı degıl de eşimi bakladım yani:) bende kızlarla bol bol muhabbet ettım sarı kafada ordaydı...

nil miydi adı benim aklımda nur diye kalmışş desene bu akşam çalışma varr sizdee :kedi:
hiç sanmıyorum canım nedense ben bugun kendımı hıç iyi hissetmiyorum yaa. o nedenle bıras daha beklesın kociş...
enfeksiyon yada bazı kişilerde arka arkaya hamişlik oluyo ya ondanmı acep kafamçokkarıştı

bılmıyom kı olabılır valla:uhm:

kıslar ben size bakıorum ara ara.
mama hazırlıorum çünküüü.

serapcım merak etme daha kötü haber getirenimiz olmadı allahıma şükür sende güsel haber getircen inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

ceylanım esneklik haa.hiç sölememiştinn bak.yasık adama bayram oldu bugün hohoho :D

kıslar ben size bakıorum ara ara.
mama hazırlıorum çünküüü.

ceylanım esneklik haa.hiç sölememiştinn bak.yasık adama bayram oldu bugün hohoho :D

nann dogru dürüst konuşamadık kı sölımmm...ılk geldıgımde çok kötuydum bebemm yaa uyudum bıras kendıme geldım valla...ıst. yolları çok fena olmuş eşim dikkat etmesıne ragen araba sarsıldı durdu dolayısıyla bendee...valla ben bugun ıyı hıssetmıyomm bayram ı rtelıcez heralde bebemm..
ne yemek yapıyon bakemmcokacimcoook

herhalde bikaç gitme sonra alışcaz bu bekleme olayına benümküsü şitres yapıyo çok bide akşamları gidiyozya 9.30 dan aşağı çıkamadık oradan

inşaaaaaaaaallaah yarabbim :Saruboceq:

ertele bebeem canın ne zaman isterse patron sensin

kahvaltı istedi valla işimede geldi.
canım bişi yapmak istemio zaten.senle aynı saatte uyuyoduk bende uyudum scık dinlendim

herhalde bikaç gitme sonra alışcaz bu bekleme olayına benümküsü şitres yapıyo çok bide akşamları gidiyozya 9.30 dan aşağı çıkamadık oradan

oc sarı kafa ne deı bılıyon mu ben burdan ıkı de çıktıgımı bılıyorum dedı şok oldumm kıss ne çalışkan dr haaa..bıe öglen arası oldu dr yemege çıkmıyomu dedım yok oyemege çıkmaz dedı..ne enteresan çalışma şefkıyle dolu gacı yaaa...bıde dr şu saçlarına tatım ben kızzz uçuyoo sankı saçlarr ama sempatık gacı sebıyom yani..iyi ilgilenıyoosempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…