- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.021
hahahahaha valla ya bu seferde yasak koyarsa bilmem artık ne etçem ben ama artık yarından sonra ne olursa olsun ilişki yasak demez herhal
nil miydi adı benim aklımda nur diye kalmışş desene bu akşam çalışma varr sizdee :kedi:avcılardakı nıl hanıma gıdıyorum cnm evet....yasak da esneklık yaptı sadece dr. Yanı çok hassas davranmamız gerektıgını söyledı...
İNŞALLAH KoYMAZ CANIM YAA....prezervatıf kullanma şartı koydu bıze... neden kı acep:uhm:
ceylan çok bekledinmi kız doktoru gene
hiç sanmıyorum canım nedense ben bugun kendımı hıç iyi hissetmiyorum yaa. o nedenle bıras daha beklesın kociş...nil miydi adı benim aklımda nur diye kalmışş desene bu akşam çalışma varr sizdee :kedi:
enfeksiyon yada bazı kişilerde arka arkaya hamişlik oluyo ya ondanmı acep kafamçokkarıştı
kıslar ben size bakıorum ara ara.
mama hazırlıorum çünküüü.
ceylanım esneklik haa.hiç sölememiştinn bak.yasık adama bayram oldu bugün hohoho: D
çiçegemm nerde kaldınn bebemm yaaa
hoşgeldin canımmmslm cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naber nasılsınızzzzzzzzz
slm cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naber nasılsınızzzzzzzzz
kız bugun .çok ılgınç 1 saat bekledım sadece hep 2 3 saat bekledıgım için alışık degılım tabı..bugun de eşim sen bekle ben bı kuyumc kent e gıdıp gelıcem dedı nasıl olsaa bekletıcekler dedıı bı baktım sıra bana geldı... kızların yanına gırdım ben burda beklım eşim gelıcek deım saolsunlar benden sonra ıkı üç kişi aldılar anca eşim geldı bugun de nıl hanımı degıl de eşimi bakladım yani:) bende kızlarla bol bol muhabbet ettım sarı kafada ordaydı...
hoşgeldin canımmm
kıslar ben size bakıorum ara ara.
mama hazırlıorum çünküüü.
serapcım merak etme daha kötü haber getirenimiz olmadı allahıma şükür sende güsel haber getircen inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
ceylanım esneklik haa.hiç sölememiştinn bak.yasık adama bayram oldu bugün hohoho: D
slm cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naber nasılsınızzzzzzzzz
slm canım hoşgeldın nasılsın bakemmm..opuyorumnanaktan
hoşgeldün tatlum nasılsın bakem
herhalde bikaç gitme sonra alışcaz bu bekleme olayına benümküsü şitres yapıyo çok bide akşamları gidiyozya 9.30 dan aşağı çıkamadık oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?