Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm pisonn nasılsınnnnopuyorumnanaktan

selam canim iyiyim sagol

iyi calismissiniz kiss
anladigim kadar yumurtanda catlamis, is spermlere kalmis artik onlarda iyi calistilarsa bu is olmustur sen elinden geleni yapmissintut:)

selam canim iyiyim sagol

iyi calismissiniz kiss
anladigim kadar yumurtanda catlamis, is spermlere kalmis artik onlarda iyi calistilarsa bu is olmustur sen elinden geleni yapmissintut:)

tesekkürler cnaıminşallah tatlımm biz elimizden geleni yaptık bakalım takdir yüce rabbimin benim kociş öldü zaten cılgın tekemmmmkaydirigubbakcemile3

kıslar ben kopup kpop gelıyom bı turlu bugun dogru duzgun kalamadım surda yaaa sınır oldum

kizlar benide heycanlardiniz simdi
yarin sabahtan itibaren bende baslicam olcmeye
ne olsa stres yapilcak bisey yok bunda calismalar bitti

evet canım kaybedecek bişimiz yok başala tabiki ben 06.45 uruyom hep koıcişte uyanıyo ya napim hatta son günlerde kac cıktı diyoo çılgın tekemmm kızım kızım diye sayıklıyo adamdan olucam beaaakaydirigubbakcemile3

evet ölç senin kaç gün kaldı adete cnm

benim var daha tatlim 9 gun adetime ama 5 gundur goguslerim cok aciyo
hic boyl olmazdi o birazcik umutlandirdi beni
olceyim bakalim bundan sonra ama sorun erken kalkmiyorum calismadigim icin
alarm kurucam artik heralde esimde sasircak zavallim

ediyorum canımm benim her duamda sizlerede ediyorum melikecimm bence olucak bu ay kaç gün kaldı adete

32 gün sürüyo canımcım yani düşükten sonra cok düzensişlesmişti bende cyclo progynova kullandım 32 gün sürdü son adet tarihlerim 10 aralık 12 ocak 12 subat canımmm bu ilaçı 2.ayındayım bi tane kaldı içinde 21 tane yarısı beyaz yarısı kırmızı bi hap işte adet düzenleyici canım bu ay hiç kafama takmadım yani öncekiler gibi ama hep hamişmişim gibi düşündüm sanırım dogrusuda bu kociş bile sinir etse bak bebişimiz üzüyosun diyodumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…