Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inş.temiz çıkınca çok çalışır bu ay müjdeli haberi verirsin canımm heyecanlımısın canımm benimm

canım tüpler açıkmı kapalı diycez onun stresi var heyecan yok doktora alışkınım anestezi ilk defa yiycem yaraın kafa bi dünyaaa ohhhh kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım sen geldin bende kaçıyım mesai bitti tatlım sende dua et bana temiz çıksın sonuçlar allahımın izniyle

hosbulduk tatlim
herzaman dualarimidasiniz kizlar hepiniz, sende hic sikma canini tatlim guzel sonuclarla geliceksin yarin
iyi dinlenmeler sana seker gorusmek uzere..

şekercim iyi çalışmışsın inş.sonuçlarıda güzel olur hayırlu haberler verirsiniz

evet canım çalışmalarınız çok iyi 2 güne kadar ateşin yükselirse var bişey demektir benim 4 gün kala 36.6 36.7 37.8 oldun son günde test yaptığım gün yani 36.9 a çıktı

kızlar ben kaçar mesai bitti evden girebilirsem görüşürüz yoksam yarın eve gelince yazarım ne olup bittiğini öhöööööööööö kızlar dua edin temüz çıksın öptüm sizi bebişlerimizide öptüm

canım tüpler açıkmı kapalı diycez onun stresi var heyecan yok doktora alışkınım anestezi ilk defa yiycem yaraın kafa bi dünyaaa ohhhh kaydirigubbakcemile3
yok canım ya bende kürtajda yemiştimm 15 dakkada ayılıyosun hiç etkilenmiyosun yanii allah yardımcın olsun gülümm hadi byeeeee

şekercim iyi çalışmışsın inş.sonuçlarıda güzel olur hayırlu haberler verirsiniz

evet canım çalışmalarınız çok iyi 2 güne kadar ateşin yükselirse var bişey demektir benim 4 gün kala 36.6 36.7 37.8 oldun son günde test yaptığım gün yani 36.9 a çıktı

hadi yaaaa süpersin canım ekstra bişi yaptınızmı ne bilim kür felan ben cam balı yiyom bide incir wallaaaakaydirigubbakcemile3

inşallah canımhayırlı sonuclar alırsın datlummmaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…