- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.061
hoş geldın canım kısss şu ateş olayına sende bı el atsana kuzuu senınde çalışmalar bıtmıştı çünküü..selam canlarim nasilsiniz?
ben cok gec kaldim bugun ya
inşallah canım bende çok istiyorum yaaa:gitme:
inş.temiz çıkınca çok çalışır bu ay müjdeli haberi verirsin canımm heyecanlımısın canımm benimm
melike ateşin ne durumda yükseldimi?
sahi sezen doğru diyo hatun ateşlimisin kaçlarda ateşin
hoşgeldin canım sen geldin bende kaçıyım mesai bitti tatlım sende dua et bana temiz çıksın sonuçlar allahımın izniyle
ates degerlrim sezencimmm
1-6 arası adet
7.gün ölçmedim çalıştık
8.gün 36.4
9gün 36.4
10gün 36.1
11.gün 36.1
12gün 36.1 çalıştık
13.gün 36.2 çalıştık
14.gün 36.1 çalıştık
15gün 36.2
16gün 36 .1 çalıştık
17gün 36.2
18.gün 36.4 çalıştık
19.gün 36.4
20.gün 36.3 çalıştık
21gün 36.5
22gün 36.5
23gün 36.7calıştık
24gün 36.7
25gün 36.6 yani bugün canım bakalım hayırlısı allahtan biz elimizden geleni yaptık :gitme:
oh gozun aydin canim bebisini gormussun cok sevindim
olsun kalp atislrinida birdahaki sefere dinlersiniz gormussunuzya ordaya o daha onemli simdilik
evet canım çalışmalarınız çok iyi 2 güne kadar ateşin yükselirse var bişey demektir benim 4 gün kala 36.6 36.7 37.8 oldun son günde test yaptığım gün yani 36.9 a çıktıates degerlrim sezencimmm
1-6 arası adet
7.gün ölçmedim çalıştık
8.gün 36.4
9gün 36.4
10gün 36.1
11.gün 36.1
12gün 36.1 çalıştık
13.gün 36.2 çalıştık
14.gün 36.1 çalıştık
15gün 36.2
16gün 36 .1 çalıştık
17gün 36.2
18.gün 36.4 çalıştık
19.gün 36.4
20.gün 36.3 çalıştık
21gün 36.5
22gün 36.5
23gün 36.7calıştık
24gün 36.7
25gün 36.6 yani bugün canım bakalım hayırlısı allahtan biz elimizden geleni yaptık :gitme:
hoşgeldin canımmm
yok canım ya bende kürtajda yemiştimm 15 dakkada ayılıyosun hiç etkilenmiyosun yanii allah yardımcın olsun gülümm hadi byeeeeecanım tüpler açıkmı kapalı diycez onun stresi var heyecan yok doktora alışkınım anestezi ilk defa yiycem yaraın kafa bi dünyaaa ohhhh kaydirigubbakcemile3
şekercim iyi çalışmışsın inş.sonuçlarıda güzel olur hayırlu haberler verirsiniz
evet canım çalışmalarınız çok iyi 2 güne kadar ateşin yükselirse var bişey demektir benim 4 gün kala 36.6 36.7 37.8 oldun son günde test yaptığım gün yani 36.9 a çıktı
banada dua et yarın için bende sana edicemmmmmkızlar ben kaçar mesai bitti evden girebilirsem görüşürüz yoksam yarın eve gelince yazarım ne olup bittiğini öhöööööööööö kızlar dua edin temüz çıksın öptüm sizi bebişlerimizide öptüm
kızlar ben kaçar mesai bitti evden girebilirsem görüşürüz yoksam yarın eve gelince yazarım ne olup bittiğini öhöööööööööö kızlar dua edin temüz çıksın öptüm sizi bebişlerimizide öptüm
yok canım sadece türk kahvesi onuda konuşmuştuk zaten bide kahvenin yanına 2 tane keçi boynuzu yedirdim o kadarhadi yaaaa süpersin canım ekstra bişi yaptınızmı ne bilim kür felan ben cam balı yiyom bide incir wallaaaakaydirigubbakcemile3
hosbuldum seker...
hoş geldın canım kısss şu ateş olayına sende bı el atsana kuzuu senınde çalışmalar bıtmıştı çünküü..
bir ara olcuyodum tatlim atesimi ama her sabah ayni saatte uyanmadigim icin dogru sonuc vermez diye biraktim
olcerim tatlim bende bakalim
ama benim bildigim bu ates olcumu daha cok yumurtlama donemini tespit etmek icin ise yariyo, yinede denemekten fayda vardir tabi
yok canım sadece türk kahvesi onuda konuşmuştuk zaten bide kahvenin yanına 2 tane keçi boynuzu yedirdim o kadar
canım son günler eğer hamişsen 37 ye kadar çıkıyo benim 37 çıkınca birazda güç aldımm 4 gün kala test yaptım ateşe güvenerekhoş geldın canım kısss şu ateş olayına sende bı el atsana kuzuu senınde çalışmalar bıtmıştı çünküü..
bir ara olcuyodum tatlim atesimi ama her sabah ayni saatte uyanmadigim icin dogru sonuc vermez diye biraktim
olcerim tatlim bende bakalim
ama benim bildigim bu ates olcumu daha cok yumurtlama donemini tespit etmek icin ise yariyo, yinede denemekten fayda vardir tabi
canım ben değil kociş içti keçiboynuzunu da o yediihadi yaa kahve zararlı degilmi canım walla ben sadce esime yaptım 20 gündğür aGZIMA koymuyom kahveyiiiiii keciboynusunu hergünmü yedinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?