- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kızlar yeni topiciniz hayırlı olsunn yeni gördümm
Kıss ceylanım nİre kayboldun ben kaÇıyom hadİ sana da gÜle gÜle bebİŞe ve kendİne İyİ bak
hayırlı olsun canım
yanlız nicine uyuz oluyom haa :umursamaz::umursamaz:
en sevdiğim ikili baktıkça canım istiyo ama nohut bikere yedim çektiğim sancıyı ben biliyorum daha yermiyim onu bilmiyorum fakat genede çok seviyorum olsa şimdi en az 2tabak yerim dolu dolu =)))
kızlar bende geldim,hayırlı olsun baştan başlıyıp okuyum dedim yetişemedim valla size.kısacıkta anlatim kendimi 25 yaşındayım 1 düşük ve 1 kalp durmasıyla 2 kürtaj yaşadım,iki aydır tekrar deniyoruz ama yok bu ayy ovülasyon testide aldım bakalım nolcak,ben okumaya devam ediyorum...kediler bile çalışıyo bizmi çalışmıycaz mart süper geçecek hehehe hepinizi seviyorumm
yaaaaa bugun çokk büyük bi heyecan ve mutluuk var içimde hayırdırr ,inşallah yaaaaa....pazartesıyı ıple çekıyorummmm bebişin kalp atışlarını dycammm....:dance:
kuzummmmmmolumunekankayizsmilecanım yengeye inmiştim yeni geldim ben seni tek bırakırmıyım kuzum
ayy ne güzel canım ben de heycanlandım senin adına bizede bir gün nasip olur inşallah bebişimizin kalp atışlarını duymak:Saruboceq:
kuzummmmmmolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
olcakk bebemmm sresden sıkıntudan uzak durursann olcakkk ben ınanıyorum bunaaa:lepi:
inşallah bebem ya zaten bu topikte stres üzüntü yok tam gaz yola devamkaydirigubbakcemile3
evett bebemmm bu topıcınn özellıgı o lsun ıstıyoruz satennn stres sıkıntı olmadan anne olabılmek.....olumlu düşünerek eksılerı artıya çevırelım ıstıyoruz ve ben olacagınada çok ınanıyorum bebemmm....kendını sakın şartlama oluruna bırak hatta kendınle dalga geç ben yaparım bunu sık sıkk iyi hissederim böyle yapıncaa hayattakı herşeyı kafaya takıp uzulmek yok artık burda paylaşarak her şeyi güzel yapcaz ınşallahhh.....tabıkııı dualarrr eşlıgındeee:Saruboceq::lepi:
evet canım ben de öyle yapmaya calışıyorumbu topik inşallah bizi stresten uzak tutacak ben buna inanıyorum bu ay olmasada mutlaka biz de o güzel duyguyu tadacaz bunddan sonra hep pozitif düşünelim pozitif olsun bebem evet dualar eşliginde sen de bize dua et canımcım hamilelerin duaları kabul olurmuşopuyorumnanaktan
edıyomm zatıı bebemm hıç merak etme çok guzel düşüncelerım var cmm... topıc bıras otursun rayına her parşembe akşamı bırbırımız ıçın yasın okuyup bagışlayalım ıstıyorum ben organıze ederım onu....okuyacakların lıstesını yapıp kımlere dua edıcegımızı yazarıs çok guzel olur inşallah....:Saruboceq:
sagol canım ayy cok güzel olur valla ne güzel düşünmüşsün bebem ya duygulandım valla burda cok güzel dostluklar kurduk hep böyle olur işnşallah canımopuyorumnanaktan
evet cnm benım de çok guzl arkadaşlıklarım oldu bu sıtede..... yardımlaşmayı bılen mutevazı ınsanlrı severım şükür ki sizlerde öylesınız çok sanslıyımm....dualarda bıle sızı hatırlıyorsam bu çok guzel bırşey bence... çok sebıyommm hemınıızıııııııııııolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?