Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımm yenı gordum mesajını hoş geldınn bebemm nsılsınn....yaaa nıckı duyan hrkez öle dıyoookaydirigubbakcemile3

memnun odum eylemcımm....rabbım bu kez kucagımıza almayı nasıp tsın ınşallahhh....:Saruboceq:

yaaaaa bugun çokk büyük bi heyecan ve mutluuk var içimde hayırdırr ,inşallah yaaaaa....pazartesıyı ıple çekıyorummmm bebişin kalp atışlarını dycammm....:dance:

yaaaaa bugun çokk büyük bi heyecan ve mutluuk var içimde hayırdırr ,inşallah yaaaaa....pazartesıyı ıple çekıyorummmm bebişin kalp atışlarını dycammm....:dance:

ayy ne güzel canım ben de heycanlandım senin adına bizede bir gün nasip olur inşallah bebişimizin kalp atışlarını duymak:Saruboceq:

canım yengeye inmiştim yeni geldim ben seni tek bırakırmıyım kuzum
kuzummmmmmolumunekankayizsmile
ayy ne güzel canım ben de heycanlandım senin adına bizede bir gün nasip olur inşallah bebişimizin kalp atışlarını duymak:Saruboceq:

olcakk bebemmm sresden sıkıntudan uzak durursann olcakkk ben ınanıyorum bunaaa:lepi:

inşallah bebem ya zaten bu topikte stres üzüntü yok tam gaz yola devamkaydirigubbakcemile3

evett bebemmm bu topıcınn özellıgı o lsun ıstıyoruz satennn stres sıkıntı olmadan anne olabılmek.....olumlu düşünerek eksılerı artıya çevırelım ıstıyoruz ve ben olacagınada çok ınanıyorum bebemmm....kendını sakın şartlama oluruna bırak hatta kendınle dalga geç ben yaparım bunu sık sıkk iyi hissederim böyle yapıncaa hayattakı herşeyı kafaya takıp uzulmek yok artık burda paylaşarak her şeyi güzel yapcaz ınşallahhh.....tabıkııı dualarrr eşlıgındeee:Saruboceq::lepi:

evet canım ben de öyle yapmaya calışıyorumbu topik inşallah bizi stresten uzak tutacak ben buna inanıyorum bu ay olmasada mutlaka biz de o güzel duyguyu tadacaz bunddan sonra hep pozitif düşünelim pozitif olsun bebem evet dualar eşliginde sen de bize dua et canımcım hamilelerin duaları kabul olurmuşopuyorumnanaktan

edıyomm zatıı bebemm hıç merak etme çok guzel düşüncelerım var cmm... topıc bıras otursun rayına her parşembe akşamı bırbırımız ıçın yasın okuyup bagışlayalım ıstıyorum ben organıze ederım onu....okuyacakların lıstesını yapıp kımlere dua edıcegımızı yazarıs çok guzel olur inşallah....:Saruboceq:

sagol canım ayy cok güzel olur valla ne güzel düşünmüşsün bebem ya duygulandım valla burda cok güzel dostluklar kurduk hep böyle olur işnşallah canımopuyorumnanaktan

sagol canım ayy cok güzel olur valla ne güzel düşünmüşsün bebem ya duygulandım valla burda cok güzel dostluklar kurduk hep böyle olur işnşallah canımopuyorumnanaktan

evet cnm benım de çok guzl arkadaşlıklarım oldu bu sıtede..... yardımlaşmayı bılen mutevazı ınsanlrı severım şükür ki sizlerde öylesınız çok sanslıyımm....dualarda bıle sızı hatırlıyorsam bu çok guzel bırşey bence... çok sebıyommm hemınıızıııııııııııolumunekankayizsmile

valla evde dur dur canım sıkılıyo ama iyiki buraya üye olmuşum cok güzel vakit geciriyorum sizlerle bende hepinizi cok seviyorumolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…