Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım kocan sperm canlandırıcı bıtkılerden kullanır tub bebek varr amelıyatı varrr bu işin hemen umutsuzluga kapılma yaaa

aaaa canım ya olur mu öle ne dmek hiç anne olamıcam.kocandan sadece 1 tanecik sperm lazım canım.odamı yook madem yap güselce keçiboynuzu kürünü bak gör mucize caım.
rabbim herşeyin şifasını vermişşşş sakın üsülmeee bitanem

ona moral vermekten dun herseyı ıcıme attım okadar cok dolmusumkı bugun o işe gittiği gibi sinirlerim boşandı basladım aglama sızlerle konusmak ısedım

dilaycığım allahtan ümit kesilmez canım...asal ümitsizliğe düşmeyin tıp okadar ilerlediki...ilaçlarla ve kürlerle canlı sperm elde edilebilir...araştır ve iyi bir dr agit canım bu konuda uzman olan...nette okumuştum kadının eşinde 1 tane canlı sperm bulunuyor ve onunla tüp bebek yapılıyort ve hamile kalıyor...buda senin ve eşinin sınavı canım asla yenilmeyin allah sabrımızı deniyor...

dilaycım sen ne zamandır deniosun bitanem bak sen beni dinlee

sperm sorunu yoktu ama geçen ay ben yapmıştım gerçekten canım mucize gibi baya artıo vallaa canım
beni dinle bugünden itibaren yapmaya başla
1 ay sora gene test yaptır bak nasıl değiştiğini görcen

ama düzenli yapcan

canım bence netten alma ayakkabıyı büyük olur küçük olur kalıplar tutmuyo artık birbirini..hamiş hamiş strese girme canım...

dılaycım neden bu kadar umutsuz konuştugunu anlamıyorum şuan sperm olmaması hıç olmayacagı anlamına gelmez kı ya tıp artık ciddi anlamda çok gelişti yani ben artık bu şartlarda düşünmüyorum kı kucagına bebek alamayan çiftler olsun...herşey tukendı tüp bbek gıbı bı mucize var lütfen canım umutsuzlukdan sılkın ve halımıze bugunumuze şükredelım canım benım...rabbim büyük inşallah kısa zaman da bızde bebişlerimize kavuşacagız ama senın morelını yuksek tutman lazım canım benım....
eger sayfayı guncellemedıysen o ndenle görememışsındır canım..bende bozuldum heee..ben geldım bu gıttı dıyorum....

ay canım hayırlı yaşlar olsun tontişe...canım bende oyuncak almayı düşünüyorum şu playscholun varya eğitici falan...kuzum üzülmek yok az kaldı bizde alacağız o cicilerden...üzülmeden bak onlara kafanda planla bebek mağazalarına gidince şundan alırım bundan alırım diye ...pozitif olalım tatlım....

bebem mümkün mü yaaaaa
hiç olmassa çıkıorum die haber verirdim.müsait değilim derdim ama çok müsaittim yaaaaaaa
benimki horluodu ne güsellll kaydirigubbakcemile3 çok yorulmuş dün

nasıl yapcam canım onun duzenı naasıl çiçek hemn gidim alım işe yarıyosa

canım ben bu kürle ikiz hamile kalmıştım hiç sülalede yokken, dr bile hayret etmişti...keçi boynuzları kırık olmayacak canım tek tek seç elinle..ve günlük yap kürü, kaynama dakikasına dikkat et, ibrahim saraç oğlunun sitesinde var canım....keçi boynuzu pekmezide içir eşine sabah akşam 1 yemek kaşığı hatta sende iç...bol bol dua et olurmu...

çok saol canım bakım ben şimdi hemen

hala dünün şokundayım atamadım üstümden bilmiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
umutsuzlukdan bı sılkın öce canım olur mu
nohut burdayım canım
sen nerdesin
burdayım bebemmmm
ona moral vermekten dun herseyı ıcıme attım okadar cok dolmusumkı bugun o işe gittiği gibi sinirlerim boşandı basladım aglama sızlerle konusmak ısedım
aglamak guzeldır içine atmakdan ıyı en azından ama sakın butun seçenekler bıtmış gibi davranma tatlım tamam mı...rabbimin çok buyuk hıkmetlerı vr dılaycım bn bebek için varını yogunu veren ınsanlar bılıyorum ve rabbım o emeklerı boşa cıkarmıyor ınan canım benım sadece bıras sabır tatlım...
canım bence netten alma ayakkabıyı büyük olur küçük olur kalıplar tutmuyo artık birbirini..hamiş hamiş strese girme canım...

yok tatlım netden adece adıdasın modellerıne falan bakıcam almaya cumartesı kardeşimle gidicem..netden hiç alışverış yapmadım ben şimdiye kadar gvenıp yapamam da zatııı.:)

nasıl yapcam canım onun duzenı naasıl çiçek hemn gidim alım işe yarıyosa

canım google a keçiboynuzu kürü ibrahim saraçoğlu yaz.
adamın sitesinde çok güsel açıklanmış.hem yararı yazıo hem yapılışı yazıo.
ilk bir hafta sabah akşam içiriosun .sonra sadece akşamları yatarken içiriosun.

orda yazıo zaten eğer bişi sorcak olursan sor banada.ama yarıyacağına inan bitanem üsülme hiç .

bide çok pahalı değil.2 kilo al.baya gider sana.az alırsan hemen bitio.
bugün al canım başlaaa.inanarak yap.eşinede yazıyı okut.oda inanarak içsin

nohutum bizde bi kaç kere yaptık ama netten alış veriş çokda memnun kalmadım...en iyisi gözünle görerek alman canım...

bebem mümkün mü yaaaaa
hiç olmassa çıkıorum die haber verirdim.müsait değilim derdim ama çok müsaittim yaaaaaaa
benimki horluodu ne güsellll kaydirigubbakcemile3 çok yorulmuş dün

ooo senınkı dun erke uyuduysaa bugunn çokkkkkk dınç olcek demekkı:))
benımde annemler dokuz gıbı gıttıler işte sonra ben açtım net i..
zaten bende fazla kalamadım eşim habıre yasagın bıttıgı gundur bugun dıye sloganlar atıyodu çünkü....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…