- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.401
günaydın kızlar çok ama çok moralim bozuk dün eşim için doktora gittik hiç canlı sperm çıkmadı ne yapıcağımızı bilmiyorum hiç bi zman anne olamıyamıyacakmıyım ben oysaki ne hayallerim vardı ben çok iyi bi anne eşim ise çok iyi bi baba olucaktı olmadı işte insanın başıma gelmez dediği şey başına gelebiliyomuş ama hayat yüce rabbim çok büyük belki bi mucize olur ilerde diye avutmaya çalışıyorum kendimi hamiş arkadaşlar bebeklerinizin kıymetini bilin çok şanslısınız benim gözümde seçilmiş birer annelersiniz benim hiç bebeğim olmıycakmı yardım edin kızlar birileriyle konuşmaya okadar ama okadar çok ihtiyacım varki
günaydın kızlar çok ama çok moralim bozuk dün eşim için doktora gittik hiç canlı sperm çıkmadı ne yapıcağımızı bilmiyorum hiç bi zman anne olamıyamıyacakmıyım ben oysaki ne hayallerim vardı ben çok iyi bi anne eşim ise çok iyi bi baba olucaktı olmadı işte insanın başıma gelmez dediği şey başına gelebiliyomuş ama hayat yüce rabbim çok büyük belki bi mucize olur ilerde diye avutmaya çalışıyorum kendimi hamiş arkadaşlar bebeklerinizin kıymetini bilin çok şanslısınız benim gözümde seçilmiş birer annelersiniz benim hiç bebeğim olmıycakmı yardım edin kızlar birileriyle konuşmaya okadar ama okadar çok ihtiyacım varki
canım kocan sperm canlandırıcı bıtkılerden kullanır tub bebek varr amelıyatı varrr bu işin hemen umutsuzluga kapılma yaaa
ayy ne guzel rabbım uzun uzun ömurler versın cimcimeye inşallah ne tatlıdır şimdi ya:) benımde pazartesı eşimin dogum gunu var ne alacagımı tam bılmıyorum bugun net den bakıcam spor ayakkabı almak ıstıyorum ama bakalım artık.....
evet canım erensezen var dun dr gıtmıştı dr ıkı kese var ıkız olabılır demış:)
dılaycım neden bu kadar umutsuz konuştugunu anlamıyorum şuan sperm olmaması hıç olmayacagı anlamına gelmez kı ya tıp artık ciddi anlamda çok gelişti yani ben artık bu şartlarda düşünmüyorum kı kucagına bebek alamayan çiftler olsun...herşey tukendı tüp bbek gıbı bı mucize var lütfen canım umutsuzlukdan sılkın ve halımıze bugunumuze şükredelım canım benım...rabbim büyük inşallah kısa zaman da bızde bebişlerimize kavuşacagız ama senın morelını yuksek tutman lazım canım benım....günaydın kızlar çok ama çok moralim bozuk dün eşim için doktora gittik hiç canlı sperm çıkmadı ne yapıcağımızı bilmiyorum hiç bi zman anne olamıyamıyacakmıyım ben oysaki ne hayallerim vardı ben çok iyi bi anne eşim ise çok iyi bi baba olucaktı olmadı işte insanın başıma gelmez dediği şey başına gelebiliyomuş ama hayat yüce rabbim çok büyük belki bi mucize olur ilerde diye avutmaya çalışıyorum kendimi hamiş arkadaşlar bebeklerinizin kıymetini bilin çok şanslısınız benim gözümde seçilmiş birer annelersiniz benim hiç bebeğim olmıycakmı yardım edin kızlar birileriyle konuşmaya okadar ama okadar çok ihtiyacım varki
eger sayfayı guncellemedıysen o ndenle görememışsındır canım..bende bozuldum heee..ben geldım bu gıttı dıyorum....ya ben dün bişi anlamadım ki ceylanım
benimki ne güsel uyumuştu.bende yatmadım sizle ascık suhbet edim dedim
kimse yoktu ki
ama şimdi bakıorum benim olduğum saattte senin msj ın var akannehir
sora çıktım bende
acaba yenile yapmadım die mi ne bilim
yasmin cts de benim arkidişimin kızı 1 yaşına girio.
bende dün ona hediye aldım
kırmızı keten bi elbise aldım.zaten dün genelde bebek mağazalrını dolandık ben kendimi çok kötü hissettim ya neler var neler :umursamaz:
nasıl yapcam canım onun duzenı naasıl çiçek hemn gidim alım işe yarıyosa
canım ben bu kürle ikiz hamile kalmıştım hiç sülalede yokken, dr bile hayret etmişti...keçi boynuzları kırık olmayacak canım tek tek seç elinle..ve günlük yap kürü, kaynama dakikasına dikkat et, ibrahim saraç oğlunun sitesinde var canım....keçi boynuzu pekmezide içir eşine sabah akşam 1 yemek kaşığı hatta sende iç...bol bol dua et olurmu...
umutsuzlukdan bı sılkın öce canım olur muhala dünün şokundayım atamadım üstümden bilmiyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
burdayım bebemmmmnohut burdayım canım
sen nerdesin
aglamak guzeldır içine atmakdan ıyı en azından ama sakın butun seçenekler bıtmış gibi davranma tatlım tamam mı...rabbimin çok buyuk hıkmetlerı vr dılaycım bn bebek için varını yogunu veren ınsanlar bılıyorum ve rabbım o emeklerı boşa cıkarmıyor ınan canım benım sadece bıras sabır tatlım...ona moral vermekten dun herseyı ıcıme attım okadar cok dolmusumkı bugun o işe gittiği gibi sinirlerim boşandı basladım aglama sızlerle konusmak ısedım
canım bence netten alma ayakkabıyı büyük olur küçük olur kalıplar tutmuyo artık birbirini..hamiş hamiş strese girme canım...
nasıl yapcam canım onun duzenı naasıl çiçek hemn gidim alım işe yarıyosa
bebem mümkün mü yaaaaa
hiç olmassa çıkıorum die haber verirdim.müsait değilim derdim ama çok müsaittim yaaaaaaa
benimki horluodu ne güsellll kaydirigubbakcemile3 çok yorulmuş dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?