- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.421
ay canım hayırlı yaşlar olsun tontişe...canım bende oyuncak almayı düşünüyorum şu playscholun varya eğitici falan...kuzum üzülmek yok az kaldı bizde alacağız o cicilerden...üzülmeden bak onlara kafanda planla bebek mağazalarına gidince şundan alırım bundan alırım diye ...pozitif olalım tatlım....
nohutum bizde bi kaç kere yaptık ama netten alış veriş çokda memnun kalmadım...en iyisi gözünle görerek alman canım...
ayyy yasmin neler beğendim vallaa.hatta alcaktım da uğursuz olur derler ya alamadım
ya reklama girecek belki ama sölicem.zara nın bebek reyonundakilere bayıldım canım.
ordakiler gibi hiç bi yerde yok.
bebişlerimis olsun sizlerede alıp gönderirim vala okadar heveslendim
ooo senınkı dun erke uyuduysaa bugunn çokkkkkk dınç olcek demekkı:))
benımde annemler dokuz gıbı gıttıler işte sonra ben açtım net i..
zaten bende fazla kalamadım eşim habıre yasagın bıttıgı gundur bugun dıye sloganlar atıyodu çünkü....kafamçokkarıştı
günaydın kızlar çok ama çok moralim bozuk dün eşim için doktora gittik hiç canlı sperm çıkmadı ne yapıcağımızı bilmiyorum hiç bi zman anne olamıyamıyacakmıyım ben oysaki ne hayallerim vardı ben çok iyi bi anne eşim ise çok iyi bi baba olucaktı olmadı işte insanın başıma gelmez dediği şey başına gelebiliyomuş ama hayat yüce rabbim çok büyük belki bi mucize olur ilerde diye avutmaya çalışıyorum kendimi hamiş arkadaşlar bebeklerinizin kıymetini bilin çok şanslısınız benim gözümde seçilmiş birer annelersiniz benim hiç bebeğim olmıycakmı yardım edin kızlar birileriyle konuşmaya okadar ama okadar çok ihtiyacım varki
rabbım onları bebişine gıydırdıgın gunlerıde gösterecek ınşallah canımbenım....evet alma bencede bende ılk hamılelıgımde acelem neyse lcw dan tulum falan almıştım sankı buunmaz hınt kuması gibi annemde bı yelek örmüştü..babam şimdi çok kızıyo bızze bışey aldıgınızı ördüğünüzü görmim diyo:)ayyy yasmin neler beğendim vallaa.hatta alcaktım da uğursuz olur derler ya alamadım
ya reklama girecek belki ama sölicem.zara nın bebek reyonundakilere bayıldım canım.
ordakiler gibi hiç bi yerde yok.
bebişlerimis olsun sizlerede alıp gönderirim vala okadar heveslendim
nohutum ne yasağı ya merak ettim...
günaydın isolde nasılsın canım
dilaycım bakıomusun bitanem
rabbım onları bebişine gıydırdıgın gunlerıde gösterecek ınşallah canımbenım....evet alma bencede bende ılk hamılelıgımde acelem neyse lcw dan tulum falan almıştım sankı buunmaz hınt kuması gibi annemde bı yelek örmüştü..babam şimdi çok kızıyo bızze bışey aldıgınızı ördüğünüzü görmim diyo:)
erkekler hangi yasak kalkınca dört köşe olurlarkı tatlım yaa...
oynaşma yasagı:):kedi:
baktım canım kırarak kaynatın falan dıyo ibrahim saraçoğlunun sitesine baktım senın dedıgın gıbı yane
günaydın canım..
napım aynıyım işte sen nasılsın canım...
ayyy utandırıyosunuz benı yaaa:kedi:canlarım benım...sonra sırayla her ay bırınıze alcezz ınşallah...inşallah canım bebişler olsun alıp yollaması kolay ilk nohutumuzun güccük nohutuna alırız :))
ayyy sorma yaaaa...ben çok tedırgın oldum ama..dr çok hassas olmanız gerekıyo falan dedi yaaa...adam bayram ettı tabıı hemde ne bayramkaydirigubbakcemile3kıs varya aklımada geldi dedim ki şimdi işi vardır didiiiiiim kaydirigubbakcemile
yasık adama bayram etmiştir kaydirigubbakcemile2
gunaydın bebemm naılsın bakemmmmgünaydın fındık kurtlarım:))
sorma yaa yanı bu kadar olur:) bız sevgılıler gunu kutlamadıgımız iin bişey almıyok ama evlılık yıl dönümümüzde fenerıum dan forma takım almıştım şidide kararsızım krompon mu alam spor ayakkabımı ama kramponları var en ıyısı güzel bı spor ayakkabı.. barı modelııde sölede ayısını alım:roflol:ceylanım bende sevgililer gününde almıştım spor aykkabı zaten bişeyimis uyuşmasa şaırcam
bide evin mis gibi olmuştur güle güle otur kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?