Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende dün keçi boynuzu pekmezi aldım kızlar başka topikten arkadaşım almamı hatırlattı dün başladık içmeye sabah akşam 1 er yemek kaşığı...doping etkiside varmış :))

ayyy yasmin neler beğendim vallaa.hatta alcaktım da uğursuz olur derler ya alamadım
ya reklama girecek belki ama sölicem.zara nın bebek reyonundakilere bayıldım canım.
ordakiler gibi hiç bi yerde yok.
bebişlerimis olsun sizlerede alıp gönderirim vala okadar heveslendim

inşallah canım bebişler olsun alıp yollaması kolay ilk nohutumuzun güccük nohutuna alırız :))

kıs varya aklımada geldi dedim ki şimdi işi vardır didiiiiiim kaydirigubbakcemile
yasık adama bayram etmiştir kaydirigubbakcemile2

ceylanım bende sevgililer gününde almıştım spor aykkabı zaten bişeyimis uyuşmasa şaırcam

bide evin mis gibi olmuştur güle güle otur kuzu

ah canım bu ne ümitsizlik böle bitanem.
dur bi sakin ol bakem..
kıs tıp nasıl gelişti neler yapıolar..
duymuonmu anam sen??
bak keçiboynuzu kürü falan var onlardan bitanem eşine....

rabbım onları bebişine gıydırdıgın gunlerıde gösterecek ınşallah canımbenım....evet alma bencede bende ılk hamılelıgımde acelem neyse lcw dan tulum falan almıştım sankı buunmaz hınt kuması gibi annemde bı yelek örmüştü..babam şimdi çok kızıyo bızze bışey aldıgınızı ördüğünüzü görmim diyo:)
nohutum ne yasağı ya merak ettim...

erkekler hangi yasak kalkınca dört köşe olurlarkı tatlım yaa...
oynaşma yasagı:):kedi:

çok saolun kızlar eşim zaten herşeyi yapmaya hazır ceylanım bende herşeyimi ama herşeyimi feda ederim hiç tereddüt etmem yeterki yüce rabbim nasip etsin bakalım eşim bide özele gidelim dedi ben devlet hastanesine güvenmiyorum dedi cuma günüde özele gitcez bugün hemen gidip alıcam keçi boynuzunuda herşeyi ama herşeyi deniycem bütün yöntemleri

aynı şeyi bisde yapmıştık daynamamıtık
ama bu sefer ortada bişi yok yine heveslendim .baban doru sölüo kuzu.kayınvaldemde 7. aya kadar çöp almam dioo.oda biras uzun dedim
aman sağlıklı olsun ne bilim.

inşallah canım bebişler olsun alıp yollaması kolay ilk nohutumuzun güccük nohutuna alırız :))
ayyy utandırıyosunuz benı yaaa:kedi:canlarım benım...sonra sırayla her ay bırınıze alcezz ınşallah...
kıs varya aklımada geldi dedim ki şimdi işi vardır didiiiiiim kaydirigubbakcemile
yasık adama bayram etmiştir kaydirigubbakcemile2
ayyy sorma yaaaa...ben çok tedırgın oldum ama..dr çok hassas olmanız gerekıyo falan dedi yaaa...adam bayram ettı tabıı hemde ne bayramkaydirigubbakcemile3
günaydın fındık kurtlarım:))
gunaydın bebemm naılsın bakemmmm
ceylanım bende sevgililer gününde almıştım spor aykkabı zaten bişeyimis uyuşmasa şaırcam

bide evin mis gibi olmuştur güle güle otur kuzu
sorma yaa yanı bu kadar olur:) bız sevgılıler gunu kutlamadıgımız iin bişey almıyok ama evlılık yıl dönümümüzde fenerıum dan forma takım almıştım şidide kararsızım krompon mu alam spor ayakkabımı ama kramponları var en ıyısı güzel bı spor ayakkabı.. barı modelııde sölede ayısını alım:roflol:

evet caım ya allah annemden ve kardeşimden raazı olsun yaa mıs gıbı oldu heryer...ütümden yemege kadar hrşeyi yaptılar valla....bu akşam da arkadaşımı çagırsam mı çagırmasam mı bılmıyorum ya karar veremedım henüz ....menu e kararsızım daha dogrsuu....fikir ver dışardan ne aldırabılırım benım aklıma pide çiğköfte(arkadaşım ölur benım gıbı çiğ köfte için) içli köfte falan dıyorum ama nasıl olur sence..başka fikriniz varmı yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…