Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok saolun kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki vasınız okadar rahatlattınızki beni anlatamam size allah razı olsun hepinizden bu arada ceylancım benide yaz yasin okuyabilirim tamam ama duamıda unutma vaz geçmek yokkkk

canım bence iyi bir profosör bul bu konuda uzmanlaşmış infertilite üzerine yani, ve onun özeline gidin maddi durumun müsaitse nerde oturuyorsun bilmiyorum ama...ben ta zonguldaktan ankaraya gittim profosöre...inan farkı göreceksin...

canım rabbım sızı çok ugrştırmıcak ınşallah sen gonlunu ferah tut yeterkııı...şu kürüde dene baalım bı yararını göre çok var bıldıgım kdarı ileee...

amşn canım saglıklı olsunlarda ay almayalım dogdukdan sonra çıplak kalmaz nasıl olsakaydirigubbakcemile3

nohutum çiğ köfte sen yeme sakın canım...ve mümkünde dışarıdan etde yeme tam pişmemiş olabilir...

ben bursa mekezde oturuyorum burda hemen yanı başımızda özel hastane var cuma gunu oraya gitcez bakalım orda ne çıkçak olmazsa başka yerleride araştırıcam

kuzu nie yemeğe çağarıosun senin dinlenmen lasım sen misafir çağırıosun as dayansan olmas mı

ben pumadan almıştım kuzu. kramponu boşver normal al.herzamn giyer mis gibiiii

tamam canım benım tabıkı vazgçmekk yokk durr daha çooooook yolun başındayız hepımızz...
nohutum çiğ köfte sen yeme sakın canım...ve mümkünde dışarıdan etde yeme tam pişmemiş olabilir...

ayy bıtanee yesem bışeyy olmass kıssss nefsım körelsınnnkaydirigubbakcemile3
yok bebemm zaten etı hayatımdan ıkardım adeta tavuk çok severdım imdi yıyemıyorum görünce midem bulanıyoo....böye olması ıyı oldu ama canım benı en mutlu eden hamılelık yann etkısı oldu yani....

ben bursa mekezde oturuyorum burda hemen yanı başımızda özel hastane var cuma gunu oraya gitcez bakalım orda ne çıkçak olmazsa başka yerleride araştırıcam

tamam canım netten araştır ama dr unu ona göre git...bende busada okumuştum üniversiyi görüklede yurtta kalmıştım..

kıslarrrr bugun bebegımın kalp atıslarını gordum rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın
ayy ne güzel bitanem yaaaa..
çok sevindim allah bizede nasip eder inşallah..

canım gözün aydın bitanem..
sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim ayy dua ette benimkilerde güzel çıksın nolur bitanem ya...

ikiz olabilirmi ayyyyyyyyzemuszemuszemuszemus
ne güzel yaaa..
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin canımm...

canım bi doktorla kalmayın tabi...birden fazla doktora gidin bakalım...
bu haftada benim eşimin sperm tahlilleri çekilecek bakalım bize nedicek doktor amca...

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nohutum tavuğu boşver ama kırmızı et tüket sıksık protein alman çok önemli özellikle hayvansal protein...çiğ köfteyide yeme canım toksoplazma riski var...yada etsiz çiğ köfteler var ondan iste kendinede...

kuzu nie yemeğe çağarıosun senin dinlenmen lasım sen misafir çağırıosun as dayansan olmas mı

ben pumadan almıştım kuzu. kramponu boşver normal al.herzamn giyer mis gibiiii
ya arkadaşım la uzun zamandır hep telden görüşüyoruz...ev falan aldılar onlar gelsınde bıras muhabbet edelım dedık bizde eşimde sen çagır yemek işini ben hallederım dedı..çagırım dedım ösleım de sizden çok olmasın çok severım o kzuyuda yemek yapmasan bıle alınmazlar gerçi bizim evimiz onların onların ev bızım evımız gıbı bişey yani ..ama işden gelcekler ikiide açlıkdan öldürmim adamları:)
aaaaaaaaaa evet bide çiğ köfte yeme kısacam sanaaa lmaz:

ayyyyy:kedi:

ben yaşadım biliomusun canım toxoplazmayı.o yüsden çok dikkat ediorum.geçirmiş olsam bile korkuorum valaa.bide başa gelince başka oluooo.

üniverisite araştırma üzerine olduğu için aylar sonraya hatta 1 sene sonraya bile gun verebılıyor o yuzden bakalım bi ozel hastaneya gidelim ne olcak

ayy etsız olanı benı kesermı dersın kuzu yaakaydirigubbakcemile3 kırmızı etden de mıdem bulanıyo artık ama sulu yemek çnde belkı tuketebılırım canım...ayy toksoplazma mıı bak tırstım şimdii bilmiyodum bunuuubilmiyorumkismile
yaaw kıslar benim kasık batmalarım başladı yaaa.geçen ayda böle oldu

yumurtlama dönemınde oldugun için olabılırmı bebemmm...

yirim seni.
benden çuk sevmiosan tamam osman gelsinler ama çiğ köfte istemeesempatiksalakcinni

üniverisite araştırma üzerine olduğu için aylar sonraya hatta 1 sene sonraya bile gun verebılıyor o yuzden bakalım bi ozel hastaneya gidelim ne olcak

canım bende hacettepeye gittim..önce hocanın muayanehanesine gittik ozaman aylarca sürmüyor hemen hallediyorlar...sende önce hoca muayanesine girersin bence en güveniliri tıp fakültesi...bursanın fakülteside güzel ve büyük canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…