- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.441
çok saolun kızlar eşim zaten herşeyi yapmaya hazır ceylanım bende herşeyimi ama herşeyimi feda ederim hiç tereddüt etmem yeterki yüce rabbim nasip etsin bakalım eşim bide özele gidelim dedi ben devlet hastanesine güvenmiyorum dedi cuma günüde özele gitcez bugün hemen gidip alıcam keçi boynuzunuda herşeyi ama herşeyi deniycem bütün yöntemleri
canım rabbım sızı çok ugrştırmıcak ınşallah sen gonlunu ferah tut yeterkııı...şu kürüde dene baalım bı yararını göre çok var bıldıgım kdarı ileee...çok saolun kızlar eşim zaten herşeyi yapmaya hazır ceylanım bende herşeyimi ama herşeyimi feda ederim hiç tereddüt etmem yeterki yüce rabbim nasip etsin bakalım eşim bide özele gidelim dedi ben devlet hastanesine güvenmiyorum dedi cuma günüde özele gitcez bugün hemen gidip alıcam keçi boynuzunuda herşeyi ama herşeyi deniycem bütün yöntemleri
aynı şeyi bisde yapmıştık daynamamıtık
ama bu sefer ortada bişi yok yine heveslendim .baban doru sölüo kuzu.kayınvaldemde 7. aya kadar çöp almam dioo.oda biras uzun dedim
aman sağlıklı olsun ne bilim.
canım bence iyi bir profosör bul bu konuda uzmanlaşmış infertilite üzerine yani, ve onun özeline gidin maddi durumun müsaitse nerde oturuyorsun bilmiyorum ama...ben ta zonguldaktan ankaraya gittim profosöre...inan farkı göreceksin...
tamam canım benım tabıkı vazgçmekk yokk durr daha çooooook yolun başındayız hepımızz...çok saolun kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki vasınız okadar rahatlattınızki beni anlatamam size allah razı olsun hepinizden bu arada ceylancım benide yaz yasin okuyabilirim tamam ama duamıda unutma vaz geçmek yokkkk
nohutum çiğ köfte sen yeme sakın canım...ve mümkünde dışarıdan etde yeme tam pişmemiş olabilir...
ben bursa mekezde oturuyorum burda hemen yanı başımızda özel hastane var cuma gunu oraya gitcez bakalım orda ne çıkçak olmazsa başka yerleride araştırıcam
ayy ne güzel bitanem yaaaa..kıslarrrr bugun bebegımın kalp atıslarını gordum rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın
canım gözün aydın bitanem..kızlar ben geldüm ceylancım haberi vermiş çok şükür herşey temiz çıktı allahım bundan sonra ne gösterecek bakalım yarenciğim ohhhhhhhhh çok şükür gelmiş haberin çok sevindim dört döndük durduk tubanın haberini aldık ama senden alamayınca şitres yaptık güzel haberler alıyoz bugün inş.bide bebiş haberi gelir bugün
ikiz olabilirmi ayyyyyyyyzemuszemuszemuszemusKızlar ben geldİm doktora gİttİm bİlİyosunuz zatenn alttan baktı kalp atıŞını duyana kadar alttan bakıcam dedİ yarın aÇ karnına tahlİllerİm varrr haftaya salı kontrolÜmm varr keseyİ gÖrdÜkk ama 2 kese gÖzÜkÜyo salı tam netleŞİcek ama dokror İkİz olabİlİr dedİ
canım bi doktorla kalmayın tabi...birden fazla doktora gidin bakalım...çok saolun kızlar eşim zaten herşeyi yapmaya hazır ceylanım bende herşeyimi ama herşeyimi feda ederim hiç tereddüt etmem yeterki yüce rabbim nasip etsin bakalım eşim bide özele gidelim dedi ben devlet hastanesine güvenmiyorum dedi cuma günüde özele gitcez bugün hemen gidip alıcam keçi boynuzunuda herşeyi ama herşeyi deniycem bütün yöntemleri
çok saolun kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum iyiki vasınız okadar rahatlattınızki beni anlatamam size allah razı olsun hepinizden bu arada ceylancım benide yaz yasin okuyabilirim tamam ama duamıda unutma vaz geçmek yokkkk
ya arkadaşım la uzun zamandır hep telden görüşüyoruz...ev falan aldılar onlar gelsınde bıras muhabbet edelım dedık bizde eşimde sen çagır yemek işini ben hallederım dedı..çagırım dedım ösleım de sizden çok olmasın çok severım o kzuyuda yemek yapmasan bıle alınmazlar gerçi bizim evimiz onların onların ev bızım evımız gıbı bişey yani ..ama işden gelcekler ikiide açlıkdan öldürmim adamları:)kuzu nie yemeğe çağarıosun senin dinlenmen lasım sen misafir çağırıosun as dayansan olmas mı
ben pumadan almıştım kuzu. kramponu boşver normal al.herzamn giyer mis gibiiii
aaaaaaaaaa evet bide çiğ köfte yeme kısacam sanaaalmaz:
nohutum tavuğu boşver ama kırmızı et tüket sıksık protein alman çok önemli özellikle hayvansal protein...çiğ köfteyide yeme canım toksoplazma riski var...yada etsiz çiğ köfteler var ondan iste kendinede...
ayy etsız olanı benı kesermı dersın kuzu yaakaydirigubbakcemile3 kırmızı etden de mıdem bulanıyo artık ama sulu yemek çnde belkı tuketebılırım canım...ayy toksoplazma mıı bak tırstım şimdii bilmiyodum bunuuubilmiyorumkismilenohutum tavuğu boşver ama kırmızı et tüket sıksık protein alman çok önemli özellikle hayvansal protein...çiğ köfteyide yeme canım toksoplazma riski var...yada etsiz çiğ köfteler var ondan iste kendinede...
yaaw kıslar benim kasık batmalarım başladı yaaa.geçen ayda böle oldu
ya arkadaşım la uzun zamandır hep telden görüşüyoruz...ev falan aldılar onlar gelsınde bıras muhabbet edelım dedık bizde eşimde sen çagır yemek işini ben hallederım dedı..çagırım dedım ösleım de sizden çok olmasın çok severım o kzuyuda yemek yapmasan bıle alınmazlar gerçi bizim evimiz onların onların ev bızım evımız gıbı bişey yani ..ama işden gelcekler ikiide açlıkdan öldürmim adamları:)
ayyyyy:kedi:
üniverisite araştırma üzerine olduğu için aylar sonraya hatta 1 sene sonraya bile gun verebılıyor o yuzden bakalım bi ozel hastaneya gidelim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?