Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bir hafta sonra gitsen olmazmı canımm hem çalışmalar tam sürat devam eder
haklısın yarencim ama ennemi cok özledim şimdiye kadar olmuşsa olur zaten valla aklıma takmıyorum artık allah ne zaman nasip ederse ozaman olsun
rastlaşamadık canım yaa.dün sabah burdaydım nese kavuştukk

evet canım şükür kavuşturunakaydirigubbakcemile2

haklısın asında canım ama annemi cok özledim... bu zamana kadar tutumuşsa tutmuştur zaten hem yumurtlama dönemim de gecmiş oluyo ben gidene kadar canım

sende haklısın ama stres yapıos ne zman yumurtlucağımıs belli olmuoo
adete kadar devam etseydin ama sen bilirsin tabi canım
annenler nerde oturuo

afiyet olsunn canımm ben geldimm sen çıkıyosunn ama :gitme:
anammmm kımler gelmış hoşgeldın şirinemm nasılsın bakemmmm...
bilmiom kuzu ya.nohut yokken söleyim bana kızar çünküü :1ninca:
pekte olcakmış gibi gelmio.ama çalışıos işteeee

senin bittimi adetin canım
yakaladımmm senıııı....nannn sen benı boylee kandırıyon dimi stres yapmıcam kafaya takmıcamm falan fılannneyse sen ne kadar olucana ınnmasanda bende o kadar olcana ınanıyom bıkerem hıhhh:umursamaz:
cumartesi günü gitcem canım calışmalarda yarıda kalcakkaydirigubbakcemile3

kısss sen nerelerdesın bakem geçen selem verdım almadan öyle çıkıp gıttın sonra not bıraktım yıne ses yok sölee bakemm kaçak:kedi:

kısss sen nerelerdesın bakem geçen selem verdım almadan öyle çıkıp gıttın sonra not bıraktım yıne ses yok sölee bakemm kaçak:kedi:

canımın ici görmedim valla kız görsem sana selam vermezmiyim güccük ugur böcügün annesi hatta ben de diyorum ceylanla niye karşılaşamıyoruz diyeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…