- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.501
cumartesi günü gitcem canım calışmalarda yarıda kalcakkaydirigubbakcemile3
ya ben de ösledim canım ben giriodum sen cıkmış oluyodun dün hep buralardaydım ben ama kımsecikler yoktu...
kıs nie gidion yaaa.adet gününe kadar çalışıp öle gitseneeee
olumsuz düşünmek yoklmaz: benimde daha 4.gün ve halada yoğun bi şekilde devam ediyoo normalde 5.gün kesilir ama bu kürtaj dengemizi sarstı bakalım ne zaman bitcek bitsin hemen doktora gitcem[/QUOTE
ama öle gelioooo bana kuzu akannehir
doktora nie gidicen
haklısın yarencim ama ennemi cok özledim şimdiye kadar olmuşsa olur zaten valla aklıma takmıyorum artık allah ne zaman nasip ederse ozaman olsunbir hafta sonra gitsen olmazmı canımm hem çalışmalar tam sürat devam eder
rastlaşamadık canım yaa.dün sabah burdaydım nese kavuştukk
haklısın asında canım ama annemi cok özledim... bu zamana kadar tutumuşsa tutmuştur zaten hem yumurtlama dönemim de gecmiş oluyo ben gidene kadar canım
anammmm kımler gelmış hoşgeldın şirinemm nasılsın bakemmmm...afiyet olsunn canımm ben geldimm sen çıkıyosunn ama :gitme:
yakaladımmm senıııı....nannn sen benı boylee kandırıyon dimi stres yapmıcam kafaya takmıcamm falan fılannbilmiom kuzu ya.nohut yokken söleyim bana kızar çünküü :1ninca:
pekte olcakmış gibi gelmio.ama çalışıos işteeee
senin bittimi adetin canım
cumartesi günü gitcem canım calışmalarda yarıda kalcakkaydirigubbakcemile3
olumsuz düşünmek yoklmaz: benimde daha 4.gün ve halada yoğun bi şekilde devam ediyoo normalde 5.gün kesilir ama bu kürtaj dengemizi sarstı bakalım ne zaman bitcek bitsin hemen doktora gitcem[/QUOTE
ama öle gelioooo bana kuzu akannehir
doktora nie gidicen
hani kürtaj sonrası tahliller vardıyaa 6 tüp olann gidiyimde onları yaptırıyımm nasılsa adet oldum araştırsınlar bakemm
sende haklısın ama stres yapıos ne zman yumurtlucağımıs belli olmuoo
adete kadar devam etseydin ama sen bilirsin tabi canım
annenler nerde oturuo
cicegim ne demiştik artık olumsuz düşünmek yok tabiki bis de hamiş kalcaz inşallah canım
anammmm kımler gelmış hoşgeldın şirinemm nasılsın bakemmmm...
iyiyimm ceylanımmmm burdayımm şükürr sen nasılsınn yedinmiii yemeğini doyurdunmu uğur böcüğümüzü
hani kürtaj sonrası tahliller vardıyaa 6 tüp olann gidiyimde onları yaptırıyımm nasılsa adet oldum araştırsınlar bakemm
anladım canım yaptır tabi güsel haberler olsun inşallaaaah
kısss sen nerelerdesın bakem geçen selem verdım almadan öyle çıkıp gıttın sonra not bıraktım yıne ses yok sölee bakemm kaçak:kedi:
canım ben artık stres yapmıyorum bu ay olmassa bida ki ay olur inşallah
annemler zonguldakta oturuyo canımcım
anladım canım yaptır tabi güsel haberler olsun inşallaaaah
aminn :Saruboceq:
ben bi kahve pişirip geliom
anam ne vardı hepimis aynı yerde olsaydık ta içseydiik
kıs valla kendine hayran bırakıosun alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?