- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.481
günaydın kızlar çok ama çok moralim bozuk dün eşim için doktora gittik hiç canlı sperm çıkmadı ne yapıcağımızı bilmiyorum hiç bi zman anne olamıyamıyacakmıyım ben oysaki ne hayallerim vardı ben çok iyi bi anne eşim ise çok iyi bi baba olucaktı olmadı işte insanın başıma gelmez dediği şey başına gelebiliyomuş ama hayat yüce rabbim çok büyük belki bi mucize olur ilerde diye avutmaya çalışıyorum kendimi hamiş arkadaşlar bebeklerinizin kıymetini bilin çok şanslısınız benim gözümde seçilmiş birer annelersiniz benim hiç bebeğim olmıycakmı yardım edin kızlar birileriyle konuşmaya okadar ama okadar çok ihtiyacım varki
aaaaaaaay yaren görüşebildik çok şükür canım ya
hoşgeldin
pelin sende hoşgeldin tatlım sen şimid yukarı çıkamn kıs
hoşbuldukk çiçeğimmm eşim dün nöbetteydi bugunde denetleme vardı hala gelmediii birazdan gelir heralde onu bekliyorumm sen nasılsın canımm çalışmalarrr başladımı?
görüşürük kızçeler kahvaltı dönüşüüüüüüüüü:içelim:
hoşgeldin yarencim nasılsınopuyorumnanaktan
canım 18. gündeyis çalışıos bakalım nolcak.kasıklarım sızlıo yumurtlama mı ne bilmiorum canım
iyiyim pelinimm bugun dahada iyiyizz şükürler olsunn sen nasılsın?
ohhh hadi bakalımmm inşallah bebiş bu ay gelir annesii
iyi olmana sevindim canım ben de iyiyim tatlım...
canım 18. gündeyis çalışıos bakalım nolcak.kasıklarım sızlıo yumurtlama mı ne bilmiorum canım
pelinim senide ösledim kıs
nerelerdesin.dün öğleden sora yoktum ben
annene ne zaman geçeceksin?
cicegim benimde iki gün önce sol kasıgım cok agırdı o zaman benim yumurtlama günümüydüki ama benim calışmalar yarıda kalcak cumartesi günü anneme gidiyorum canım
bilmiom kuzu ya.nohut yokken söleyim bana kızar çünküü :1ninca:
pekte olcakmış gibi gelmio.ama çalışıos işteeee
senin bittimi adetin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?