- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.521
yaa kokunu aldım valla:))heh ceylanım kokumu aldı geldi kaydirigubbakcemile
canım ben artık stres yapmıyorum bu ay olmassa bida ki ay olur inşallah
annemler zonguldakta oturuyo canımcım
ben bi kahve pişirip geliom
anam ne vardı hepimis aynı yerde olsaydık ta içseydiik
kıslarr benimm eşim deldiii bugunde evdee yine ara ara girerimm inşallahh ama artık müsadenizle ben çıkıyımda kahvaltı hazırlıyımm
pelınım valla tebrık edıyom senı kuzuu en pozıtıf sen ve serapsın bu gacıların içinden sana bu ödulu vermeyı borç bildim valla:hooray: evinin en güzel köşesinde sakla ama bebem....
iyiyimm ceylanımmmm burdayımm şükürr sen nasılsınn yedinmiii yemeğini doyurdunmu uğur böcüğümüzü[/QUOTE .!.:bende ıyıym bebemmm oooo kahvaltıızı ettık mutfagımızı topladıkk ama daha fazlaa yorulmadann sıze geldıkk::))
hmm bende bu gacı nıye selam vermıyo dıyom..annene gıdıcekmışın tatlımm...hayırlı yolculuklar ossun ınşallah..kaç saat suruyo yol canım...canımın ici görmedim valla kız görsem sana selam vermezmiyim güccük ugur böcügün annesi hatta ben de diyorum ceylanla niye karşılaşamıyoruz diyeopuyorumnanaktan
ben bi kahve pişirip geliom
anam ne vardı hepimis aynı yerde olsaydık ta içseydiik
bana kahve yasak canım ben bi bardak ılık süt alım....:ecrin_bebek:
affıyet olsun sanada canımcım...
kısss daha konuşamadık bılemmm..ya eşinde bıras geç gelseydı yaa...neyse afoyet olsun sızede canım...kıslarr benimm eşim deldiii bugunde evdee yine ara ara girerimm inşallahh ama artık müsadenizle ben çıkıyımda kahvaltı hazırlıyımm
süt niyetine kabul ettım teşekkurler bebemmm...ne güzel olurdu yaaaaaaaa bu da benden size kahve canlarım
görüşürükk kuzuuuhepinizi çook öptümmm sonaaaa görüşürüsss
çiçegemmm bu sözlerr sana kapak olaa canım benımm...aklinialirimsmileayyyyyyy cok teşekkür ederim ceylanım bak utandırdın beni şimdi:kedi:bu ödüle layık olacam bebem söz veriyorum bundan sonra hep pozitif düşüncez ve bebişlerimiz bekletmeden gelcek inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kısss daha konuşamadık bılemmm..ya eşinde bıras geç gelseydı yaa...neyse afoyet olsun sızede canım...
süt niyetine kabul ettım teşekkurler bebemmm...
görüşürükk kuzuuu
çiçegemmm bu sözlerr sana kapak olaa canım benımm...aklinialirimsmile
hmm bende bu gacı nıye selam vermıyo dıyom..annene gıdıcekmışın tatlımm...hayırlı yolculuklar ossun ınşallah..kaç saat suruyo yol canım...
evet canım anneme gidecem cok özledim ailemi...cok sagol ceylanım...yol iki bucuk üc saat sürüyo canımcım. beni eşim götürecegi icin 2 saatte gidebiliyoruz bebem
süt niyetine kabul ettım teşekkurler bebemmm...
afiyet olsun bebemopuyorumnanaktan
günaydın kuzucuklarrr kaydirigubbakcemile2
pelin annelerde net varmı kıs öslices mi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?