Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

heh ceylanım kokumu aldı geldi kaydirigubbakcemile
yaa kokunu aldım valla:))
canım ben artık stres yapmıyorum bu ay olmassa bida ki ay olur inşallah

annemler zonguldakta oturuyo canımcım

pelınım valla tebrık edıyom senı kuzuu en pozıtıf sen ve serapsın bu gacıların içinden sana bu ödulu vermeyı borç bildim valla:hooray: evinin en güzel köşesinde sakla ama bebem....

kıslarr benimm eşim deldiii bugunde evdee yine ara ara girerimm inşallahh ama artık müsadenizle ben çıkıyımda kahvaltı hazırlıyımm

pelınım valla tebrık edıyom senı kuzuu en pozıtıf sen ve serapsın bu gacıların içinden sana bu ödulu vermeyı borç bildim valla:hooray: evinin en güzel köşesinde sakla ama bebem....

ayyyyyyy cok teşekkür ederim ceylanım bak utandırdın beni şimdi:kedi:bu ödüle layık olacam bebem söz veriyorum bundan sonra hep pozitif düşüncez ve bebişlerimiz bekletmeden gelcek inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kıslarr benimm eşim deldiii bugunde evdee yine ara ara girerimm inşallahh ama artık müsadenizle ben çıkıyımda kahvaltı hazırlıyımm
kısss daha konuşamadık bılemmm..ya eşinde bıras geç gelseydı yaa...neyse afoyet olsun sızede canım...
ne güzel olurdu yaaaaaaaa bu da benden size kahve canlarım
süt niyetine kabul ettım teşekkurler bebemmm...
hepinizi çook öptümmm sonaaaa görüşürüsss
görüşürükk kuzuuu
çiçegemmm bu sözlerr sana kapak olaa canım benımm...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…