Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar benım ınternetın kotası 5 gb...ve kotam dolmak üzere napcem ben yaaa daha 6 gun varr fatura kesılmesıneee:)))

kiss deme oyle seyler ne olcak yani 6 gun sonra???
bizde esimin arkadasindan aliyoruz interneti, bu sabah bi actim laptopu ismi cikmiyo bir korktum yandim dedim ne yaparim ben internetsiz (yani sizsiz)?
neyse halloldu sonra

kiss deme oyle seyler ne olcak yani 6 gun sonra???
bizde esimin arkadasindan aliyoruz interneti, bu sabah bi actim laptopu ismi cikmiyo bir korktum yandim dedim ne yaparim ben internetsiz (yani sizsiz)?
neyse halloldu sonra

internet baglanım kopmaz da kociş biraz paraya kıymak zorunda kalıcek sadece:))

cıtırlar hic cikmak istemiyorum ama işler beni bekliyo işlerimi yapıyım hemen geliyorum kocaman öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kizlar dun siz yoktunuz diye bende baska topiklerde dolandim durdum
en son "kaynanalarinizdan ve eltilerinizden duydugunuz inciler" diye bir topige rastladim ve yapistim kaldim
ne insanlar varmis kizlar ya okudukca okudum
halime bin kere sukur ettim benim zaten kayinvalidemle sorunum yok ama onlarin yaninda melek melekmis benimki

nohutlupilavim sen niye yoktun dun kiss gezmedemidin?
yok kuzu annemler bana tamızlıge gelmıştı onlar temızlık yparken keyıf yapmak olmas dedım...girmedım ondan:))
burda ne kadar guzel zaman gecirdigini mutlu oldugunu goruyodur kocisinde
e azicik kiyar paraya heralde, senimi uzucek ama
bişiy demez zatı de şurda 6 gn kalmış ya henı 6 gun için 50 tl vermek bana zor gelıyo:))
cıtırlar hic cikmak istemiyorum ama işler beni bekliyo işlerimi yapıyım hemen geliyorum kocaman öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

tamam bebemm görüşürüzz iyi bak kensdın yorma kendını çokkk

geldim budayııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

merak ettim kıs en ilginç olanı neydi

bende o topıclere çok bakıyom ilgimi çekıyo hatta yorum bıle yazıyomm:))

bende o topıclere çok bakıyom ilgimi çekıyo hatta yorum bıle yazıyomm:))

seni guzin abla:)
ne kadar zor durumda insanlar var hele esinde senden taraf degilse of of
arada iyi geliyo aslinda boyle seyler okumak veya duymak
kendi problemlerimiz cok basit kaliyo onlarin yaninda
dusununce ne kadar basit seyler icin kendimizi uzuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…