Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oooo daha çok varr bebemmm..2 aylık cnmm

saol bebemmm:ecrin_bebek:

canımmm ilk kan tahlili yaptırdında kaç çıkmıştı bende 1 kere yaptırdım doktor ne var ne yok dedi emin olamadı bi hap verdi 1 hafta kullan tekrar yapalım dedi hastalanmıştım hala kafamda karışıklık var canım aradan 1 sene geçti ama acaba vardıda dr verdiği ilaçlamı kanamam oldu diye düşünüyorum

hadi hayırlısı olsun canım çok sevindirici bi haber bu,haftaya salı gelsin bian önce ikiz sevinci yaşayalım bide ohhh ne güzelllkaydirigubbakcemile5

ılk degerlerım 71 dı cnm...
kızlar ben deldiim kimse yokmuu napıyonuz yaff

selemmmm cnm nbrrr

pelın ıspanak poşetını bı açtım içinden uğur böcegı çıktı önce çok sevındım sonra dürtım dedım ama ölmüş garıbım yaaa....üzüldüm valla

selam pelıncım buralardayım börek yapıcam da ıspanagı yıkadım pakladım canım...
oooooo canım afiyet olsun kolay gelsin bebem
pelın ıspanak poşetını bı açtım içinden uğur böcegı çıktı önce çok sevındım sonra dürtım dedım ama ölmüş garıbım yaaa....üzüldüm valla

hadi ya ben de üzüldüm şimdi ama bizim ugur böcegimiz cok iyi allaha şükür üzülme annesi

kizlar ben geldim yine
yolladim misafirimi balkonumu yikadim pencereleri falan birazdanda silcem
aksam resmen camur yagmis buraya arabalarin ustu heryer camur
ay kiz nohutlupilav bende ispanak yikadim ama ben yemegini yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…