- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.601
yok bebemm kayfe yasak bana sayfa guncellensın dıye şeettim:))kahvemi içiyon kıssss afiyet olsun fazla içme ama zararlı süt ağırlıklı iç canım :içelim: bende içiyom ama nekayfe benimkikaydirigubbakcemile3
amin canım rabbım hepımıze saglıklı bı bebiş nasıp etsın ışallah...benım ogum 18 ekım gıbı canım..allah nasıp ederse
yok bebemm kayfe yasak bana sayfa guncellensın dıye şeettim:))
oooo daha çok varr bebemmm..2 aylık cnmmamin canm amin allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsin daha çok varmış kısss 1 aylıkmı hamilesin yanii
heee ee yani içmemen en iyisi cnm süt iç süt sen uğur böcümüze yarasın sanada tabiii:sm_cool:
oooo daha çok varr bebemmm..2 aylık cnmm
saol bebemmm:ecrin_bebek:
Kızlar ben geldİm doktora gİttİm bİlİyosunuz zatenn alttan baktı kalp atıŞını duyana kadar alttan bakıcam dedİ yarın aÇ karnına tahlİllerİm varrr haftaya salı kontrolÜmm varr keseyİ gÖrdÜkk ama 2 kese gÖzÜkÜyo salı tam netleŞİcek ama dokror İkİz olabİlİr dedİ
ılk degerlerım 71 dı cnm...canımmm ilk kan tahlili yaptırdında kaç çıkmıştı bende 1 kere yaptırdım doktor ne var ne yok dedi emin olamadı bi hap verdi 1 hafta kullan tekrar yapalım dedi hastalanmıştım hala kafamda karışıklık var canım aradan 1 sene geçti ama acaba vardıda dr verdiği ilaçlamı kanamam oldu diye düşünüyorum
kızlar ben deldiim kimse yokmuu napıyonuz yaff
oooooo canım afiyet olsun kolay gelsin bebemselam pelıncım buralardayım börek yapıcam da ıspanagı yıkadım pakladım canım...
pelın ıspanak poşetını bı açtım içinden uğur böcegı çıktı önce çok sevındım sonra dürtım dedım ama ölmüş garıbım yaaa....üzüldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?