Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya kesin kk da bir problem var ve umarim en kisa zamanda cozerler bu problemi
cicek cok haklisin bir ciktimi birdaha zor giriyosun
ben camlarimi distan sildim geldim sayfa acilmamis daha ya simdi acildi

kıs ne çabuk sildin geldin eline sağlık
yine aşağıda kimler var görünmüooo

aaaaaaaaaaaaaaa

ay evet bende baktim altta kisiler gozukmuyoooo
neler oluyor bugun kk da ya?
sabah yikamistim canim simdide sadece distan camlarini sildim ama dondum hava bir sogumuski dotum dondu valla:)
birazdanda icerden silerim

kızlarr napıyonuz ya bişey sorcam bu ovülasyon testinden bizde biri kullanmıştı dimi dün ve bugün yine çift çizgi çıkıyo bunda pazarda çiftti p.tesi tek salı çarşamba çift kafam karıştı yaa çiçekim ne diyosun bu duruma sence bugünmü yumurtluyom ben?

merhabalar...bence sen çalısmalara basla..çıft cızgı gordunmu çalıs bece...

çalışmalara pazar başladık canım zati canım ama anlayamadım ben kaç kere yumurtluyom,talimatlara uyuyorum yaparken annamadım gitti..sağol cevabın için..sempatiksalakcinni

canım
adet tarıhınden 14 gun sonra yumurtlama oluyorgenellde..ama doktorlar..5 gun onceden sansın baslıyor dıyor..bu bes gunun son gunune dogru sansın daha yuksek...

ne zamandır bebiş ıstıyorsun seker...

1,5 yıllık evliyim hep istedik ama ilki düştü diğerininde kalbi durdu 26 aralıkta veda ettim malesef..şimdi gene istiyoruz test aldım işte aslında şanslı günleri hesaplıyodum ama ben en şanslı günümü bulmak için yaptım ama gün aşırıdan şaşmamak lazım? senin birtane var galiba ikinciyi nezamandır istiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…