Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy geçmişi okudum dün giremedim yaa keçi boynuzu aldım bide arı sütü aldım arı sütü için çok ii diyolar bu konularda doğa harikasıymış doğanın anası diyorlar annem sölemişti banada internetten araştırdım hakikatten öle bide özele randavu aldım bakalım oraya gitcez bide yarın ne çıkçak hayırlı haberler alırız inş. nolur dua edin bana bu akşam bol bol bende size edicem

iyi yapmışsın canım.şifa olsun
dualarımıs birbirimiz için canım.güsel haberlerle gelirsin inşallaah ama bence çokta büyük bi sorun değil üzme sakın kendini tamm mı

gunaydın arkadaşlarrrrr
benım kafa iyice bi dunya olmuş yaaa ben bugun çarşamba sanıyorum meger perşembeymiş
bu akşam yasın i şerif okuma gunumuzzzzz....

canım eşimi işe geçirdim şimdi onun için yazamadım arı sütü erkek için ama okadar çok şifası varki anlatmakla bitmez hamileler bile içşin diyolar eşlerimize bal falan yediriyoruz yaa hane o bal bunun yanında fasa fiso kalıyo balda ve diger bitkilerden 100 kat daha verimliymiş erkek sperminde kuran da bile arı nın her bir sayfada adı geçiyo

gunaydın arkadaşlarrrrr
benım kafa iyice bi dunya olmuş yaaa ben bugun çarşamba sanıyorum meger perşembeymiş
bu akşam yasın i şerif okuma gunumuzzzzz....

evet canım yarın doktora gitcez hayırlı haberler almamız içinde dua etmeyi unutma nolur sen hamilesin bizimkilerden çok akbul oluyo senin duaların bende okuycam bu akşam hepimiz için allah nasip ederse

vay anasını nerde bulunuo ki bu arı sütü
bu ay olmassa öbür ay alırım

arkadaşlar çalışan arkadaşlarımızıda göz önunde bulundurarak okuma saatını 22.00a aldık...ayrıca akşama kadar lısteye eklenmek ısteyen arkadaşlarımız varsa zelden mesaj atın lıstaya eklıyeyım....

ciddiyim canım araştır bak internetten eczanelerde aktarlada var ben eczaneden almadım aktadan aldım 10 küçük şişe var eger keçi boynuzuda veriyosan günde bir şişe ama vermiyorsan günde sabah akşam 2 şişe kükçücük şişelerde zaten polen arı sütü ve bal karışık canım çokta pahalı bişey degil ben 10 liraya aldım

evet canım yarın doktora gitcez hayırlı haberler almamız içinde dua etmeyi unutma nolur sen hamilesin bizimkilerden çok akbul oluyo senin duaların bende okuycam bu akşam hepimiz için allah nasip ederse
merak etme bebemm rabbım hakkımızdan hayırlısını versın herzaman...
canım listeye yayınla istersen
yayınladım bebem....
günaydın sekerlerrrrrrrrr bu saatte niyemi ayaktayım çünkü çok heyecanlıyımmmm
gunaydın kuzuu hayırdırrr

eczanelerde satılıyor canım 17 falan fıyatı....

inşallah test sonucum hayırlı sekilde pozitif cıkar ve hayırlı ve saglıklı bebiş nasip eder allahım son 3 günüm kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…