Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuzu ben kaçırdım galiba noldu saana ya
filmden dolayı mı ağrı mı var

evet canım ya ben anlamadım o gün narkozdan çıkar çıkmaz ayaklandım iyiyim diye gece ateş yaptı herhalde narkoz çarptı sabaha kadar uyumadım 7 de işe gitmem gerekiyo 7.30 da uyayabildim sabahı ettim yani dünde sancı yaptı çok atıp durdu zati ağrıyo diyodum yumoşlar belki basınçla onlarda hareketlendi artık anlamadım arada küt küt atıyo hala

inş.canım allahım en doğru zamanı biliyodur artık bi problem yok içim rahat

hastayım canım grıp oldum malesef(
canım keşke bugun içinde izin alsaydın ıyıce dınlenseydın yaa..made hala ıyı hıssetmıyosun...
yaa kızlar sezene doktor ıkı kesemı gorunuyor demıs kacırdım ben oraları
evet cnmm bugun r gıdıcektı oda sanırım...

olmuyoki ceylancım ya işler nası birikmiş zati benim yapacağım işler belli diğerleri yapamıyo keşke yatsam ama allahtan dün gel demediler yattım

serapcım geçmiş olsun kuzu yaaaa.
gerçekten izin alsaydın anacım biras daha dinlenirdin

alamadım be kuzu neyse dünden iyiyim şükür ya o yeter benimkisüü geçer be kuzu ne etçen çalışçez naz yapıyom şincik sizeee

evet canım haklısın çalışmalara devammzemuszemus

artık pazar serbest canım enfeksiyon olayına karşı yasak devam ama doktorum pazar dersinize çalışın dedi:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…