- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.781
h.b canım iyim şükür sen hastamısın yoksa uğur böcüğümüz mü rahat durmuyo :)) kızlar dikkat et yazmışlargunaydın canımm naılsın....
canım filmin güzel çıkmış çok sevindim gözün aydınn oh ohh gelsin bebişlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2günaydın güldeciğim
kuzu ben kaçırdım galiba noldu saana ya
filmden dolayı mı ağrı mı var
ya kızlar herkezde burda ama benim işlerim var
onları halletmem lazım sizi de bırakmam iistemiom ama mecburum
lennnnnnn diyom ya hayırlı sonuçlar olar diyee bugün tek tek yazamıyom kuşum işler çok iki gündür yoktum zatiii sakinleştirici içmiş gibiyim
kıs isolde günaydın kalabalığız arada kaynadın sempatiksalakcinni
h.b canım iyim şükür sen hastamısın yoksa uğur böcüğümüz mü rahat durmuyo :)) kızlar dikkat et yazmışlar
canım filmin güzel çıkmış çok sevindim gözün aydınn oh ohh gelsin bebişlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hastayım canım grıp oldum malesefh.b canım iyim şükür sen hastamısın yoksa uğur böcüğümüz mü rahat durmuyo :)) kızlar dikkat et yazmışlar
canım filmin güzel çıkmış çok sevindim gözün aydınn oh ohh gelsin bebişlerrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım keşke bugun içinde izin alsaydın ıyıce dınlenseydın yaa..made hala ıyı hıssetmıyosun...evet canım ya ben anlamadım o gün narkozdan çıkar çıkmaz ayaklandım iyiyim diye gece ateş yaptı herhalde narkoz çarptı sabaha kadar uyumadım 7 de işe gitmem gerekiyo 7.30 da uyayabildim sabahı ettim yani dünde sancı yaptı çok atıp durdu zati ağrıyo diyodum yumoşlar belki basınçla onlarda hareketlendi artık anlamadım arada küt küt atıyo hala
evet cnmm bugun r gıdıcektı oda sanırım...yaa kızlar sezene doktor ıkı kesemı gorunuyor demıs kacırdım ben oraları
ayy hadi yaaa sezen bıde ıkız dogururmuss ayya nasıl sevınırım anlatamam
inş.canım allahım en doğru zamanı biliyodur artık bi problem yok içim rahat
olmuyoki ceylancım ya işler nası birikmiş zati benim yapacağım işler belli diğerleri yapamıyo keşke yatsam ama allahtan dün gel demediler yattım
serapcım geçmiş olsun kuzu yaaaa.
gerçekten izin alsaydın anacım biras daha dinlenirdin
evet canım haklısın çalışmalara devammzemuszemus
zati öyle olur kuşum 2 kese varsa inş.gelsin bebişler
görüşürüz bebemm....neysem kızlar sizi sevirum ve zor ayrılıorum ama çıkmazsam akşamı etcem burda
öpüorum herbirinizi
saol canım bal falan yapıcam artık bişiler....sen nasılsın.ceylan canım çok geçmiş olsunnn aman dikkat et ıhlamur falan kaynat
alamadım be kuzu neyse dünden iyiyim şükür ya o yeter benimkisüü geçer be kuzu ne etçen çalışçez naz yapıyom şincik sizeee
artık pazar serbest canım enfeksiyon olayına karşı yasak devam ama doktorum pazar dersinize çalışın dedi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?