- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.761
ok ozman tatlım bende okuyacağım listeye benide ekleyin ozman ilk sayfaya bakarım canım
neyse canlarrr ben gidem esim şimdiii arar bulmaz beni yataktaa gideyim az daha uzanayım sonra kahvaltımızı hazırlayayım kocişkomu göreve yollayayım geleyim sonra emiii cıtırlarrrımm güörüşmek dilegiyleee canlarrrrrrrra.s
ekledım bebemm...ok ozman tatlım bende okuyacağım listeye benide ekleyin ozman ilk sayfaya bakarım canım
nohutlum canım dikkat et kendine..
Hamişler daha çabuk hastalanıolar dedikleri doğru demekki dikkat et bitanem kendine..
başladım canım bu sabah büyük bir umutla biz devlete gitmiştik o yuzden sordum devlet has. makınaları cok eskıymıs o yuzde guvenmeyın dedı ozeldekı doktor bakalım bende yarına randavu aldım yarın özele gitcez tekrar gitcez hayırlısı
canım yaa hadi hayırlsı valla ben hastane konusunda devlettten yana çok endişeliyim kızlar..
bgne kadar hiç devlete gitmedim..
20 lira fazla veririm ama adamakıllı muamele görürüm en azından..
devlette ne hemşireye ne doktora gıkını çıkarabilion..
yani yiosa çıkar bakalım..
ama özelde öle diil..
en ufak bi yanlışlıkta konuşma hakkına sahipsin..
hem şartlarıda çok uygun gelio bana..
sende git bitanem özele..
için rahat etsin...
serap listede varsın canım
kocanın sıcak koynu varken burda ne işin var kuzuu yaa gıt tabıı..hadi görüşürüz yıne canım.....
başladım canım bu sabah büyük bir umutla biz devlete gitmiştik o yuzden sordum devlet has. makınaları cok eskıymıs o yuzde guvenmeyın dedı ozeldekı doktor bakalım bende yarına randavu aldım yarın özele gitcez tekrar gitcez hayırlısı
günaydın cankuşlarrrropuyorumnanaktan
kolay gelsin melikeeeeeee
günaydın cankuşlarrrropuyorumnanaktan
çiçeeeeeeeem valla iki gündür uyayamıyorum saf gibiyim bakar kör olmuşum doğru yazıyookafamçokkarıştı
mirage,melikeecesu,çicek anam siz nie pas vermiosunuz bana bakem...
saol bidenem benim kociş hasta oldu ya gidem bakam canım öptüm siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?