Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ben şimdi almıcam spermde sorun yok.ama ne kadar çok olursa okadar iyidir die düşündüm guclubacismile
ne duysam canım yapmak istio vallaa :hulya:
önümüsdeki aya bebiş yoksa alırım tabi teşekkür ederim canım
ama bende çok inanırım böle şeylere.seninde inanarak yapman çok önemli

inanarak yarıyorum buyuk bi umutla valla

amiin kızlar inşallah...

özele gidioruz canım...
sen naptın bitkisel kürlere başlıcam diodun..
geçmişi okuyamadım bitanem yaa...

başladım canım bu sabah büyük bir umutla biz devlete gitmiştik o yuzden sordum devlet has. makınaları cok eskıymıs o yuzde guvenmeyın dedı ozeldekı doktor bakalım bende yarına randavu aldım yarın özele gitcez tekrar gitcez hayırlısı

ceylancım bu akşam bende okuyacağım yasin bana özelden atsana kimlere okuycaz ben bugün çok yoğun olucam kalamıycam

ceylancım dikkat et canım vitamin al meyve ye bol bol

melikeciğim inş.güzel sonuçlarla dönersin tatlım

isolde hayırlı sonuçlar senden de alırız inş.

dilayy çiçeem siz napıyosunuz

insallah canım hep beraber hamiş olmayı nasip eder hayırlı bi evlat verir hepimize rabbimma.s.

tmm canım atarım ben sana mesaj....

aman ceylanım ya dikkat et kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla dıkkat ettıgım halde bboyle dıyom ya kuzuu bulutdan nem kapıyom bende yaaaa:umursamaz:

neyse canlarrr ben gidem esim şimdiii arar bulmaz beni yataktaa gideyim az daha uzanayım sonra kahvaltımızı hazırlayayım kocişkomu göreve yollayayım geleyim sonra emiii cıtırlarrrımm güörüşmek dilegiyleee canlarrrrrrrra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…