- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.921
yaren pelın hoş geldınız kızlarr nasılsınızz...
he valla öyle rahatımkii akşamları stres yokk televizyonumu izliyorum uykum gelincede yatıyorumm sende bu ay iyi çalışta inş.bidahaki aya bu rahatlığa sende kavuş kuşummaman yapma tatlım dikkat et kendine
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın ?
hoşgeldin cnmm geçmiş olsunn seni ilk gün çok merak ettim valla ama dün sorun olmamış okudumm çok şükürrselam kızlarrrrr ben geldimmm
hoşgeldin pelincimmgünaydın cıtırlar nasılsınızopuyorumnanaktan
he valla öyle rahatımkii akşamları stres yokk televizyonumu izliyorum uykum gelincede yatıyorumm sende bu ay iyi çalışta inş.bidahaki aya bu rahatlığa sende kavuş kuşumm
yaren pelın hoş geldınız kızlarr nasılsınızz...
he valla öyle rahatımkii akşamları stres yokk televizyonumu izliyorum uykum gelincede yatıyorumm sende bu ay iyi çalışta inş.bidahaki aya bu rahatlığa sende kavuş kuşumm
cumartesi günü gitcem canım inşallahpelın sen ne zaman gıdıcektın annene canım
hoşbulduk canım nasılsın?HoŞgeldİnİz kızlar
hoşgeldin pelincimm
hoşbuldummm iyiyimmm ceylanımmm sen nasılsınn?
bulma kuzumm ya tadını çıkar hamişliğinn rahat oll senin için önemli olan -bebişin şu andan nedense hıç o kadar rahat olamıyorum valla sezen..stres yapacak bışı buluyommaklinialirimsmile
hoşgeldin cnmm geçmiş olsunn seni ilk gün çok merak ettim valla ama dün sorun olmamış okudumm çok şükürr
iyiyim valla sabah tahlil sonuçlarım için hastaneye gittim geldim 3 gündür taşınıyoruz hastaneye sen nasılsın?cumartesi günü gitcem canım inşallah
hoşbulduk canım nasılsın?
hoşbulduk sezencim nasılsın ?
yarencim sen de hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?