- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.941
cnm salı belli olucakk bebiş ve keseside olabilir dedi doktor daha çok küçükler anlaşılamadıiyiyim ablacımm burdada hissedildi ama şükürrler olsun bi hasar yok hımmm bu arada ikizler yoldaymışşşş süper vallaaa çok sevindimm ablacımmmmm
cumartesi günü gitcem canım inşallah
hoşbulduk canım nasılsın?
Hoşbulduk sezencim nasılsın ?
iyiyim valla sabah tahlil sonuçlarım için hastaneye gittim geldim 3 gündür taşınıyoruz hastaneye sen nasılsın?
şükür cnm...sen ne zaman dr gııcektın:uhm:
bulma kuzumm ya tadını çıkar hamişliğinn rahat oll senin için önemli olan -bebişin şu anda
cnm salı belli olucakk bebiş ve keseside olabilir dedi doktor daha çok küçükler anlaşılamadı
öyle ama işte cnm.........
serapcıgım başladınmı calışmalara canımcım
sonuçlar gebelikle ilgili rutin tahlillerdi kanım düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam salı günü kontrolüm var o gün netleşicekk tekmi çiftmiben de iyiyim canım sonuclarda ne cıktı ikiz olabilir diye yazmışstın sen belli oldumu canım
iyiyim tatlım sen nasılsın
takma ya bırak çevrende olanları boşverröyle ama işte cnm.........
iyiyim tatlım sen nasılsın
adetim hala devam ediyoo izin alıp gitmemiz için eşimin nöbetten çıktığı gün olması lasımm büyük bi ihtimal haftaya ya çarşamba ya perşembeye anca giderizzz güzelcee tahlillerimi yaptırıyımm bakiyimmm
adetim hala devam ediyoo izin alıp gitmemiz için eşimin nöbetten çıktığı gün olması lasımm büyük bi ihtimal haftaya ya çarşamba ya perşembeye anca giderizzz güzelcee tahlillerimi yaptırıyımm bakiyimmm
PAZAR GÜNÜ AÇIK GÖRÜŞ CANIM ENFEKSİYON RİSKİNE KARŞI HAP İÇİYORUM DOKTOR PAZAR DERSİNİZ VAR DEDÜÜ:kedi:
hyırlı sonuçlar olsun ınşallah cnm....
ben de iyiyim canım cumartesi günü anneme gitcem inşallah sabırsızlıkla o günü bekliyorum canım
pazar günümü belli olcak canımcım hadi bakalım hayırlısı yasak kalksada sizde calışmalara başlasanız canım yaPAZAR GÜNÜ AÇIK GÖRÜŞ CANIM ENFEKSİYON RİSKİNE KARŞI HAP İÇİYORUM DOKTOR PAZAR DERSİNİZ VAR DEDÜÜ:kedi:
hadi canım hayırlısı olsun dikkat et kendine kan yapıcı şeyler yesonuçlar gebelikle ilgili rutin tahlillerdi kanım düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam salı günü kontrolüm var o gün netleşicekk tekmi çiftmi
slm canım sen niye gidicen doktora tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?