- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.961
sonuçların güzel çıkmış çok sevindimm canımmm artık bu ay duyarızz inşallahhh hamiş haberinii
benim annemlerde ablamın yanında adanadalar 1 ay olucak bende özledim gelseler artıkın git özlem gider tatlım
benim annemlerde ablamın yanında adanadalar 1 ay olucak bende özledim gelseler artıkın git özlem gider tatlım
inş.tatlım ya dua ediyorum bol bol temiz çıktı ya sonuçlar artıkın allahım nezamn naip ederse
pazar günümü belli olcak canımcım hadi bakalım hayırlısı yasak kalksada sizde calışmalara başlasanız canım ya
hadi canım hayırlısı olsun dikkat et kendine kan yapıcı şeyler ye
kürtaj sonrasıı yapılan tahliller vardıyaa troide, kan pıhtılaşmasına falan bakıyolar düşüğün nedenini araştırıyolar yaa nasılsa artık adet oldumm gidiyimde tahlillerimi yaptırıyım diyorumm
İNŞ.CANIM BAŞLIYCAZ ARTIKIN PAZAR BAKALIM HAYIRLISI
ANLADIM CANIM TEMİZ ÇIKAR ALLAHIN İZNİYLE TATLIM :Saruboceq:
ialç kullnıcam ama çok halsizim bugün psikolojik heraldeepazar günümü belli olcak canımcım hadi bakalım hayırlısı yasak kalksada sizde calışmalara başlasanız canım ya
hadi canım hayırlısı olsun dikkat et kendine kan yapıcı şeyler ye
artık bundan sonra içimiz rahat bak gör annesi çok bekletmeden gelicek inşallah bebişin :cüvcüv:
bide orda müjdeli haber al öyle gell cnmmallah en kısa zaman da kavuştırsun inşallah canım evet ya dedigin gibi baya bi özlem gidercez 15 gün kalmayı düşünüyorum
allah en kısa zaman da kavuştırsun inşallah canım evet ya dedigin gibi baya bi özlem gidercez 15 gün kalmayı düşünüyorum
inş.canım 4444 defa okunan duaya başladım canım inş.bitmeden güzel haberler alırım bende sizde
İNŞ.CANIM BAŞLIYCAZ ARTIKIN PAZAR BAKALIM HAYIRLISI
evet canım hayırlısı olsun inşallah fazla bekletmez bizi bebişlerimiz:ecrin_bebek:
kıslarrrr eşimm birazdan öğle yemeğine gelcekk onu yediriyim gönderiyimmm gelirimm tekrar kendinize çoook iyi bakın hepinizi öptümmmmmm görüşürüzzz
bende okudum bitti benimkii adetim bitsinn istersen yardım ederim sanadaa
bide orda müjdeli haber al öyle gell cnmm
doktora gitmedinmifındık kurtlarım ben öğleeee yemeene çıkıom.
hepinizi yaladım yuttum...
delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?