Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hayırlı haberler alırsın inşallah canım adetine cok varmı...

canım 19 matta olmam lazım valla inşallah vardır ama pek ümitli deilim ben ya ne bilim 4,5 seneden sonra haliyle insan ümüdini biraz yitiriyo gerçi allahtan ümit kesilmez ama benimde aklıma gelmedi deil ama ümitlenmekte istemiyorumCADIARZU

inşallah canım hayırlısı olsun ama hic bir zaman umudumuzu yitirmiycez en kısa zamanda bizde bebişlerimizi alcaz kucaklarımıza inşallah canım:Saruboceq:

serapcım pison

4444 tefriciyeyi okuorum da dün ufak bi kaşrışıklık yaşadım onu konuşuos nohutlaaa.

serap sen başlamışsın zaten.tavsye ederim kıslar.daha önce bire bir şahidim okuduklarım gerçekleşti.aama ilk defa kendime okuorum.
ama topikle beraber bitirmek zor oluoo
o yüsden çıkacam açık oluncada duramıom valaa

hi hiii dün akşam herifle konuşuozda ay bana dioki o labaratuvarda duş varmı dio..
yok dedim de..
neeeeee tüm gün cenabetmi dolanıcam dio yaaa...
:roflol::roflol::roflol:

inşallah canım hayırlısı olsun ama hic bir zaman umudumuzu yitirmiycez en kısa zamanda bizde bebişlerimizi alcaz kucaklarımıza inşallah canım:Saruboceq:

inşallah canım inşallah hepimizin yüzünü güldürcek rabbimiz bi gün:sm_cool:

evet canım bende başkasına okumuştum ama ilk defa kendime okuyorum allahım kabul etsin canım bende tesbihe 100 saydıkça iğneyle ilerliyorum

hi hiii dün akşam herifle konuşuozda ay bana dioki o labaratuvarda duş varmı dio..
yok dedim de..
neeeeee tüm gün cenabetmi dolanıcam dio yaaa...
:roflol::roflol::roflol:

ayy yazık kıs adama benimkide aynı soruyu sorduyduda ne güldüydüm bi çıktı kıpkırmızı olmuş yüzü bana yawww sende gelsene felan dediydi ama maalesef tek tabanca elizabet durumu yani alahım yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…