- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.061
hi hiii dün akşam herifle konuşuozda ay bana dioki o labaratuvarda duş varmı dio..
yok dedim de..
neeeeee tüm gün cenabetmi dolanıcam dio yaaa...
:roflol::roflol::roflol:
mrb kızlar hoş bi sohbet war burda bn 2,5 aylık hamileyim ilk bebişimi kaybettim cok sıkıntılı günler gecirdimmafoldumben neyseki tam 1 yıl sonra bebişimiz bize sürpriz yaptı düşük tehlikem olduğu için sürekli istirahat halindeyim bu site cok hoşuma gitti buraya takılıyoum sürekli bi slm werim dedima.s
kızlar ben bıras uyuycam göüşürüz yıneee
mrb kızlar hoş bi sohbet war burda bn 2,5 aylık hamileyim ilk bebişimi kaybettim cok sıkıntılı günler gecirdimmafoldumben NEYSEKİ TAM 1 YIL SONRA BEBİŞİMİZ BİZE SÜRPRİZ YAPTI DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ İSTİRAHAT HALİNDEYİM BU SİTE COK HOŞUMA GİTTİ BURAYA TAKILIYOUM SÜREKLİ Bİ SLM WERİM DEDİMa.s
kızlar ben bıras uyuycam göüşürüz yıneee
merhaba kızlar
hoşşgeldin cnmmm
merhaba kızlar
hoşgeldin tatlum
nber emosum
ayy yazık kıs adama benimkide aynı soruyu sorduyduda ne güldüydüm bi çıktı kıpkırmızı olmuş yüzü bana yawww sende gelsene felan dediydi ama maalesef tek tabanca elizabet durumu yani alahım yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
BENİMKİ EVE YAKIN Bİ YERDE YAPTIRDI SONRA EVE GEÇMİŞTİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar hoş bi sohbet war burda bn 2,5 aylık hamileyim ilk bebişimi kaybettim cok sıkıntılı günler gecirdimmafoldumben NEYSEKİ TAM 1 YIL SONRA BEBİŞİMİZ BİZE SÜRPRİZ YAPTI DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ İSTİRAHAT HALİNDEYİM BU SİTE COK HOŞUMA GİTTİ BURAYA TAKILIYOUM SÜREKLİ Bİ SLM WERİM DEDİMa.s
iyidir tatlım ya ne olsun gırgır şamata burası yaaa sen niye geciktin bebemm valla kaçırdınnn şamatayıı sen nasılsınnnn cnm:1hug:
ayy ne fena bi durum dimi yaaa..
yazık günahh...
canım hoşgeldin..
yorma kendini aman dikkat et...
temenniler için tşkler allah isteyen herkese wersin inş:Saruboceq:
iyi olmaya calısıyorum okudum ben sızın yazdıklarınızı gecmıse bakıyodum zaten
hosbuldum canım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?