Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hi hiii dün akşam herifle konuşuozda ay bana dioki o labaratuvarda duş varmı dio..
yok dedim de..
neeeeee tüm gün cenabetmi dolanıcam dio yaaa...
:roflol::roflol::roflol:

BENİMKİ EVE YAKIN Bİ YERDE YAPTIRDI SONRA EVE GEÇMİŞTİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar hoş bi sohbet war burda bn 2,5 aylık hamileyim ilk bebişimi kaybettim cok sıkıntılı günler gecirdimmafoldumben NEYSEKı TAM 1 YIL SONRA BEBıŞıMıZ BıZE SÜRPRıZ YAPTI DÜŞÜK TEHLıKEM OLDUĞU ıÇıN SÜREKLı ıSTıRAHAT HALıNDEYıM BU SıTE COK HOŞUMA GıTTı BURAYA TAKILIYOUM SÜREKLı Bı SLM WERıM DEDıMa.s

gözün aydın tatlım sağlıklı hamişlik geçirirsin inş.

hoşgeldin cnm allah bu bebişini sana bağışlasın allah tamamını erdirsin cnm buyrunnnnnnnnn

BENİMKİ EVE YAKIN Bİ YERDE YAPTIRDI SONRA EVE GEÇMİŞTİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne fena bi durum dimi yaaa..
yazık günahh...

canım hoşgeldin..
yorma kendini aman dikkat et...

ayy ne fena bi durum dimi yaaa..
yazık günahh...

canım hoşgeldin..
yorma kendini aman dikkat et...

amaaannn cnm yaaa biz nelere katlanıyoruz onlarınki işmi onlar için deişik bi tecrübe oluyo işte napalıkaydirigubbakcemile3:roflol:

iyi olmaya calısıyorum okudum ben sızın yazdıklarınızı gecmıse bakıyodum zaten

iyi ol bebemm hepimiz iyi olmalıyızz morel en iyi ilaçtır valla burasıda olmasa valla halimiz ne olurdu yaaa kkyı başımızdan eksik etmesinler:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…