- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.081
amaaannn cnm yaaa biz nelere katlanıyoruz onlarınki işmi onlar için deişik bi tecrübe oluyo işte napalıkaydirigubbakcemile3:roflol:
Yenİ tİckerİm İnŞ.son adet takİbİm İÇİn olar bundan sonram bebİŞ İÇİn yaparım İnŞ.
yarın yaklastıkca stres olmaya basladım yaa eşimin sonuçları kotu cıkarsa dıye cok uzuldu gecen gun cunku mahfoldu ne bılım ıste
ha haaa kapalı alan fantazisi....
ayy konsantrede olamaz insan beeee.....
eee yanii konsantre olmaları biraz zor oluyodur tabi ama sonuçta ellerinde içerden çıkıyolar cücüklerle benimki yarım saatte anca çıktı içerden bi baktım elinde yok kutu naptın dedim yawww cebime koydummm utandım napimmm diyoookaydirigubbakcemile3:roflol:sempatiksalakcinni
moral çok önemli canım sakın sakın moralinizi bozmayın
yarın yaklastıkca stres olmaya basladım yaa eşimin sonuçları kotu cıkarsa dıye cok uzuldu gecen gun cunku mahfoldu ne bılım ıste
dogru soluyosun ama o sakın ve rahat gozukuyo ben onun yanında bende oleyım ama o yokken aklım hep tahlıllerde ne cıkcak dıye dusunmekten kafayı yıycem bıde salı gunu yapılan tesstten sonra iyice umutsuzluga dustum
ayy koptum yaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dogru soluyosun ama o sakın ve rahat gozukuyo ben onun yanında bende oleyım ama o yokken aklım hep tahlıllerde ne cıkcak dıye dusunmekten kafayı yıycem bıde salı gunu yapılan tesstten sonra iyice umutsuzluga dustum
Kızlar benden bugÜn gene leke leke gelİyo acaba fİlm Çekİlİrken sıvı salmıŞlardı onlarmı gelİyo anlamadım ??????????
Kızlar benden bugÜn gene leke leke gelİyo acaba fİlm Çekİlİrken sıvı salmıŞlardı onlarmı gelİyo anlamadım ??????????
bende bende:roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
canım rahim filmini ne zamn cektirdin sen nasıl geçtii anestezi uygulattınmı
canım hsgden sonra lekelenme olmasının normal oldugunu okumuştum ben...
Muhtemelen gelen sıvıda odur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?