Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Yenı tıckerım ınŞ.son adet takıbım ıÇın olar bundan sonram bebıŞ ıÇın yaparım ınŞ.

yarın yaklastıkca stres olmaya basladım yaa eşimin sonuçları kotu cıkarsa dıye cok uzuldu gecen gun cunku mahfoldu ne bılım ıste

ha haaa kapalı alan fantazisi....
ayy konsantrede olamaz insan beeee.....

eee yanii konsantre olmaları biraz zor oluyodur tabi ama sonuçta ellerinde içerden çıkıyolar cücüklerle benimki yarım saatte anca çıktı içerden bi baktım elinde yok kutu naptın dedim yawww cebime koydummm utandım napimmm diyoookaydirigubbakcemile3:roflol:sempatiksalakcinni

ayy koptum yaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

moral çok önemli canım sakın sakın moralinizi bozmayın

dogru soluyosun ama o sakın ve rahat gozukuyo ben onun yanında bende oleyım ama o yokken aklım hep tahlıllerde ne cıkcak dıye dusunmekten kafayı yıycem bıde salı gunu yapılan tesstten sonra iyice umutsuzluga dustum

dogru soluyosun ama o sakın ve rahat gozukuyo ben onun yanında bende oleyım ama o yokken aklım hep tahlıllerde ne cıkcak dıye dusunmekten kafayı yıycem bıde salı gunu yapılan tesstten sonra iyice umutsuzluga dustum

dilaycım ya canımsın benim...
sen rahat olki bitanem eşinde destek alsın senden..
allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaksın...

Kızlar benden bugÜn gene leke leke gelıyo acaba fılm Çekılırken sıvı salmıŞlardı onlarmı gelıyo anlamadım ??????????

tatlım ne testi yaptılar size benmi unuttum yoksam kusura bakma

üüffff anestezi demeyin kızlar dizlerim titrio....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

salı gunu devlet hastanesınde yaptırdık sonuclarda canlı sperm yok yazıyodu doktorda ınsan gıbı konusmuyokı ınsanla benı ıcerı bıle almadı dusunun yane sonra ozel bı hastaneye randavu aldım yarın ıcın devlet hastanesındekı esıme bısey sormadan sperm testı yapılck demıs nerden bılcez bız on kere sperm testı yaptırmadık ınsan soler 3 vya 5 gun ılıskıde bulunmadan gel dıye bız ondan oncekı gece ılıskıye gırmıstık bıde devlet hastanesınde oda falan yok evede uzak mecburan tuvalette yaptı tu valetınde kapısında kılıt yokmus durmadan kapıyı ıtlemısler hıç bı sey anlmamıs benımkıde kendı kendıne aktı dıyo hıc zevk alamadım dıyo benımde sınırlerım bozuldu sonucu esım doktora gosterdı cıktık bıde ulrasyonda bakalım demıs onada 17 marta gun verdı devlet hastanesı bende gıttım cuma gunu ıcın ozel hastaneden randavu aldım hem evımızın dıbınde ne bılım ben bole olacagını bastan ozele gıderdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…