Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bence melikem sen hamişsin herşeyi bu yüzden takıyosun inş.yarabbim güzel haberler alırız senden

inşallah serapcım inşallah canım bu gece hep beraber dualr edicez birbrimiz ve bizden uzakta ama bebiş isteyen tüm anne adayları için ohh ya ne güzel bişidir buuuuu

canlarım ben kaçıyom yarin 500 yasin okutmuştum onu dualatıcam hazırlık yapmam lazım şimdiden alış veriş felan opuyorumnanaktanhepinizi good by

aaayyyy o melikeyi yesinler .
ben o kadını bilmiom hiç.hatta mersinde sadece ufak şeyler için duktura gidiom.mesela bu ay yumoş var mı die gittim.o kaaadaaaa
ilaç kullanmamı gerektiren bi durum olursa yada bebek hemen adana ya koşuom.kendime güsel bi doktor buldum kuzum.

sana tavsiyem şudur.o ilacı bırak sende kendini topla.stresini atmaya çalış.keyfini bi şekilde yerine getir.

ayrıca o ilacı bana ilk kürtajımda burdaki bi doktor yazdı.ne için bilmiorum.
ben araştırdım anadım ki hormon larla ilgili bişi.hemen içmeyi bıraktım.
bazende insan kendi kendinin doktoru olmalı kuzuu
nese ben kontrole gittim bana kızdı nie içmedin falan.yok şöle olur böle olur dedi.
hiçte bişi olmadı.iyiki içmedim

inşallah bebişin vardır.
yoksada adetini düzene sokcak başka şeyler de var.yumurtlamanı sağlıyacak ta.hormon yüklenme boşuna olumunekankayizsmile

kıslar ya hani bu gece yasin okucaksınızya bende okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum türkcesini okusam olurmuki eğer olursa benide ekleyin listenize emiii

ayy sorma cicegemm manyak karı gidermiyim bidaaa ne hale geldim bee napim hersey bebişimiz için diyom yinede canımm dr olmuşlar işte ya zaten gecenlerde esimin arkadası geldi üniversal hastanesinde calışıyo ilkay hanım ordan sanırım kovmuşlar anlattı bende cok sasırdım galiba kürtajmı etmiş yarısı içinde yarısda dısında mı kalmış ne bişiler anlattı bende cok sasırdım boşver buda bahanem oldu evet canım adana marsa hastanesi olsun dogumevi çetinkayanın ordaki olsun süper oralar walla buda bahanem oldu artık orta dogu yada su hikmet beye izin vermez benim çılgın tekede esinemi gitsem onlardanda cok memnun kalan var canım yenişehire yada onlar yakın bana yani yol üstü zaten

Kılzar ben Şıncık bıŞey sorcam wcye gıttıĞımde kırlı kan gıbı geldı Şıncık ben boy abdestımı alsam okusam olurmu devamı gelır gelmez bılmıyorum wcye gıttıkÇe gelıyo

allah kabul etsin canım o nasıl oluyo sonra bana anlat

valla tatlım banada bizim gibi bebiş isteyen aynı benim sorunumu yaşayan yani tüpleri tıkanık dr normal yolla hamiş kalamassın denen bi arkadaşın tavsiyesiyle 500 ayrı ayrı kisi benim için yasin okudu onu dualatcam bide o arkadaş bitki kürleri felan denemiş sonra kaplıcaya gitmiş bide 500 yasin okutuyomuşki yarısında hamile kalmış bende bunu duydum allahın izniylede bende kalabilirim neden olmasın dedim ve dediklerini yapmaya çalışıyorum cnm durum bu sizde dua edin bende dualatırken bütün bebiş isteyenlere yani sizler için ve herkes içinde dua ettiricem allah yüzümüzü güldürsün:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…