- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.201
bence melikem sen hamişsin herşeyi bu yüzden takıyosun inş.yarabbim güzel haberler alırız senden
YOK KIZ OLMA BEBİŞİN KAFASI KARIŞSIN KİME ANNE KİME BABA DİYCEK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçıyom yarin 500 yasin okutmuştum onu dualatıcam hazırlık yapmam lazım şimdiden alış veriş felan opuyorumnanaktanhepinizi good by
nolucak tonton ilkay beni kendi gibi yaptı keleeeee cyclo progynova diye yumurta olgunlaştırıcı ve adet düzensizligi için 2 kutu kullandımda klio basagrısı ve tüylenme olmuş yüzümde onu gördümde canım sıkıldı melikenin kaderi bu zaten üzülmekkk
canlarım ben kaçıyom yarin 500 yasin okutmuştum onu dualatıcam hazırlık yapmam lazım şimdiden alış veriş felan opuyorumnanaktanhepinizi good by
kıslar ya hani bu gece yasin okucaksınızya bende okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum türkcesini okusam olurmuki eğer olursa benide ekleyin listenize emiii
kıslar ya hani bu gece yasin okucaksınızya bende okumak istiyorum ama arapça bilmiyorum türkcesini okusam olurmuki eğer olursa benide ekleyin listenize emiii
aaayyyy o melikeyi yesinler .
ben o kadını bilmiom hiç.hatta mersinde sadece ufak şeyler için duktura gidiom.mesela bu ay yumoş var mı die gittim.o kaaadaaaa
ilaç kullanmamı gerektiren bi durum olursa yada bebek hemen adana ya koşuom.kendime güsel bi doktor buldum kuzum.
sana tavsiyem şudur.o ilacı bırak sende kendini topla.stresini atmaya çalış.keyfini bi şekilde yerine getir.
ayrıca o ilacı bana ilk kürtajımda burdaki bi doktor yazdı.ne için bilmiorum.
ben araştırdım anadım ki hormon larla ilgili bişi.hemen içmeyi bıraktım.
bazende insan kendi kendinin doktoru olmalı kuzuu
nese ben kontrole gittim bana kızdı nie içmedin falan.yok şöle olur böle olur dedi.
hiçte bişi olmadı.iyiki içmedim
inşallah bebişin vardır.
yoksada adetini düzene sokcak başka şeyler de var.yumurtlamanı sağlıyacak ta.hormon yüklenme boşuna olumunekankayizsmile
serap yeni bişi duyduk atladık anacım farkındamısın
allah kabul etsin canım o nasıl oluyo sonra bana anlat
türkçe okuom bende
allah kabul etsin inşallaaah
olur canım nohuta özel msj at o seni ekler listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?