- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.181
bence değerin iyi cnm düşmemiş önemli olan buuinşallah dökülür canım ne diyim yaa kociş farketmedim diyoo ama ben aynaya bakınca görüyom bu arada benim çizelgeme ne diyosun sezencimmm baktım sabah yazmıssın saol inşallah böle gdier 3 günüm kaldı bakalım hayrılsı canımmm
allahım yaaaa kız sende duyan kurt kadın oldun sanacak o kadar deildir takma kafaya sennnnn:roflol:
İNŞ.SON ADET ÇİZELGEM OLUR YARABBİ BUNDAN SONRAM GEBELİK TAKİBİ YAPARIM İNŞ.İNŞ.:Saruboceq:
gidiyo cancazım şitres yapma ben çok fazla ilaç karıştırdım çok şükür geçti canını sıkma şekercim
inş..canım ya gebelik takviminide görürüzzİNŞ.SON ADET ÇİZELGEM OLUR YARABBİ BUNDAN SONRAM GEBELİK TAKİBİ YAPARIM İNŞ.İNŞ.:Saruboceq:
kıslar ben geldim ama
noldu melike ya ne ilacı yan etki yaptı pek anlamadım ama üsülmek bitaneciğimlmaz:
bence değerin iyi cnm düşmemiş önemli olan buu
inş..canım ya gebelik takviminide görürüzz
inş. canım inş..
Kİm var kİm yok bnİye gÖrÜkmÜyoo
canım bak inanki ben yüzümü bilmiyommu emosum bembeyazdı ya su kulagımın orda her insan oluyo ya orası yogunlaşmış ben beyaz tenli sarısınım zaten ve yanaklarıma dagılmış vaziyette inanki abartmıyorum ve burnumdada küçük sekilde cıkmış üstünde canımmm yoksa hiç tınnnlarmıyım keleeeeeee
yine bakım onarım var galiba canım evet gözükmüyoooo
geçer bebemm geçer takma kafanaaaa bak sen buna stres yaparsan gebe kalmanıda zorlaştırırsın stres yapma bebişimiz olsunda ben traş olmaya razıyım gııııdelikafadulden:roflol:
YOK KIZ OLMA BEBİŞİN KAFASI KARIŞSIN KİME ANNE KİME BABA DİYCEK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence melikem sen hamişsin herşeyi bu yüzden takıyosun inş.yarabbim güzel haberler alırız senden
geçer bebemm geçer takma kafanaaaa bak sen buna stres yaparsan gebe kalmanıda zorlaştırırsın stres yapma bebişimiz olsunda ben traş olmaya razıyım gııııdelikafadulden:roflol:
YOK KIZ OLMA BEBİŞİN KAFASI KARIŞSIN KİME ANNE KİME BABA DİYCEK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?