Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya zaten fizigimden oldum oldumm basım agrıyo strese giriyom bide bembeyaz yüzüm ne halde gelmiş ya gel de aglamaaa basladım bilee.......ben çıkıyom canım çok sıkıldı yaaaa

ağlama kısss üzülme napalım herşey bebiş için çıkma daha çok sinirin bozulur burda dertleşmek iyi geliyo insana:1hug:

ne bilim cnanım dr diyosun güveniyosun yaa bana 3 ay kullanıcan dedi bu 2 ayımdı bari kullandıgıma deyse diyom yaaa=(((

valla ben 2 defa güvendim ikisindede kazık yedim bu 3.doktorum inş.sonu hayırlısı olur ilki zaten çocuk düşünmeye karar verdik gittik kendimiz denemeden 2 ay klomen kullandım olmadı tabi her kontrolde muayne parası bide 2 ayda kan tahlili falan sonra doktor siz bi sene deneyin olmazsa gel,in dedi 2.sicide her ay 500 tl para bayıldım herşeyimi cepten yedim sskdan hiçbişey olmadı bu doktor daha insaflı galiba bakalım ne olucak o yüzden hiç sıkma canını

hay allahım ya daha neler duycam kımbılır.......

ağlama kısss üzülme napalım herşey bebiş için çıkma daha çok sinirin bozulur burda dertleşmek iyi geliyo insana:1hug:

allah razı olsun canım sizlerde olmsanız ben ne yapardım yaaa iyiki varsınız canımsınız yaaaaa walla iyice duygulandım şimdii bak.........

ağlam bizide üzüyosunn belkimde hamilesin iyi değil canımm yüzündeki tüyler geçer ilaç değiştir hormonların düzelirr o kadar belli olsa kociş farkederdi

evet zaten herseyi esim için yapıyorum sezencim inşallah emeklerimiz boşa cıkmasın bari bugün hepinize dua edicem tüm bebiş isteyen burdaki anne adaylarınaaaaa

düşünüyomda valla ameliyattan sonra tekrar hatta daha fazla enfeksiyon kapma riski yüksekmiş daha kötü çıkmasından korkuyom büyük ihtimalde enfeksiyon oldu bende baksana 2 sene dir olmadına göre

valla canım adam akıllı bi muayne kan testi falan yaptır bakalım ozman ne diycekler

çok tesekkür ederim canım bana moral verdiginiz için allah bin kere razı olsun yaaaa gercekten iyiki varsınız iyiki tanımışım sizlerii......a.s.

allah razı olsun canım sizlerde olmsanız ben ne yapardım yaaa iyiki varsınız canımsınız yaaaaa walla iyice duygulandım şimdii bak.........

canım hepimiz aynı dertten muzdarip insanlarız birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden inannın ben annemle yada ablamla bile hatta eşimle bile konuşmadıklarımı sizllerle paylaşıyorum

bi kere kuaföre aldırırsın bi daha çıkmazlar zatenn

inşallah dökülür canım ne diyim yaa kociş farketmedim diyoo ama ben aynaya bakınca görüyom bu arada benim çizelgeme ne diyosun sezencimmm baktım sabah yazmıssın saol inşallah böle gdier 3 günüm kaldı bakalım hayrılsı canımmm

canım hepimiz aynı dertten muzdarip insanlarız birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden inannın ben annemle yada ablamla bile hatta eşimle bile konuşmadıklarımı sizllerle paylaşıyorum

evet emoşcum hep öle ya sende inankii canım saolun warolun arkadslıkta zaten böle olmalı birbirimize destek ve moral vererek çok tesekkür ederim hepinize canımmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…