- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.281
ha haaa saol canım..
kıs rapor elimde ama bişi anlamıom ki...
total sayı 103 milyon dio..
onumu dion acaba...
hoşgeldünn datlummmm yaaaaa
hmm süperr...ösledım tabüü...benım çok aeşim var ben ne yapabılırım kızlar ya yanıyorum resmen...artıkım akşam devam edicem akannehir
baya iyiyimdim bugün.
cuma cts okuyamıcam pzt salı inşallaaaaaaaaaah bitcek bebem.ösledin mi beni bakim
kızlar yaa bu sperm degerlerinden anlayanınız varmı yaaa
hmm süperr...ösledım tabüü...benım çok aeşim var ben ne yapabılırım kızlar ya yanıyorum resmen...
kız ben bu tstı bıle bılmıyodum degerlerını hıç hıç bılmıyomm
ooo zengınsınız yaniiiikaydirigubbakcemile3
anlamı yok mu yani
hoşgördüm canuum.gidip geliom işte
anneme söylemedım çiçegemm pımpırıkleenır şimdi....üzülüyo sonra yanlızım dıye..anaaaaaaaaaam napmak lasım ki
hemen annene sor iyi bilene bebem
KIZLAR YAAA KAÇ GÜNDÜR GİRMEYİNCE UNUTULDUM HERHALDE ŞİMDİ DE TAM GELDİM MESAİ BİTTİ AMA ÖZLEMİSTİİİM YAAA HADİ HEPİNİZE KACAMAN ÖPÜCÜKLER AKŞAM DUALARIMIZLA BULUŞALIMopuyorumnanaktan
KIZLAR YAAA KAÇ GÜNDÜR GİRMEYİNCE UNUTULDUM HERHALDE ŞİMDİ DE TAM GELDİM MESAİ BİTTİ AMA ÖZLEMİSTİİİM YAAA HADİ HEPİNİZE KACAMAN ÖPÜCÜKLER AKŞAM DUALARIMIZLA BULUŞALIMopuyorumnanaktan
anaaaaaaaaaam kıslar benimki geldi beni beklio
dışarı çıkıcaktık bugün ben kaçar
doyamadım size
slmm gusel hatunlarrr
hmm süperr...ösledım tabüü...benım çok aeşim var ben ne yapabılırım kızlar ya yanıyorum resmen...
nohutlupilavim gecmis olsun canim
bence hemen doktorunu ara ve sor sana icebilecegin veya yapabilecegin biseyler onercektir kesin
ates kendi kendine dusmez Allah korusun hamilelikte cok onemli bilirsin sende bos birakmaya gelmez bir an once doktorunu ara veya git
slmm gusel hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?