- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.321
ayy canım ya inşallah hayırlısı olur hepimiz icin ama fazla takma aklına tamammı canım
evet canım haklısın ben de kociş gelene kadar bakıyım dedim datlum
amin canım amin allhaım bebek özlemi ceken herkese hayırlı bir evlat nasip eylesinnnn
ayy canım ya inşallah hayırlısı olur hepimiz icin ama fazla takma aklına tamammı canım
takmamaya calisiyorum ama olmuyo iste ya canim
zaten olduysa oldu olmadiysa olmadi bir hafta sonra gorucez hep birlikte:)
evet canım haklısın ben de kociş gelene kadar bakıyım dedim datlum
amin kızlar amin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda saglıklı bebişler versin :Saruboceq:
insallah tatlim insallah
bu aksam yasinler okunucak yine simdiden kabul etsin Allahim
biz yemegimizi yedik kocis disari cikti bile:)
bende arkadasima gidicem kizlar biraz saatin gecmesini bekliyorum
çok iyi yapmışsın bitanem kaç günün kaldı rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip eylesinnnn benim 3 günnn
canımcım benim daha cok var ama ben cumartesi günü anneme gidiyorum inşallah yani calışmalar yarıda kalıyo tatlım amin inşallah bu sefer güzel haberler veririz birbirimize bitanem
insallah tatlim insallah
bu aksam yasinler okunucak yine simdiden kabul etsin Allahim
biz yemegimizi yedik kocis disari cikti bile:)
bende arkadasima gidicem kizlar biraz saatin gecmesini bekliyorum
amin pisoncumm ya bu arada ben sana slm yazdım diyom ilk geldiginde canım o yazdıklarımda geride kalıyo hala yaaaaaa =)))
nee cumartesi ebbli olucak ve calışmalrın devammı ediyo niyekiii yumurtlama dönemin gecmiş ben 5 gündür uzaklastım esimden canımmm
benmi gormedim tatlim slm ini anlamadim
sayfalar cok cabuk ilerliyo bazen atliyabiliyoruz kimse yanlis anlamasin sakin tamammi arkidisler?
ama canım benim 10 gün var adetime 2gün sonra anneme gitcem yumurtlama dönemim gecti ama son güne kadar calışmak gerekiyomuş belli olmuyomuş bana öyle dediler tatlım
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
bu geceki edilecek dualrımızda şimdiden bu güzel ve mübarek gündee kabul olsun canlarrrrr
ama canım benim 10 gün var adetime 2gün sonra anneme gitcem yumurtlama dönemim gecti ama son güne kadar calışmak gerekiyomuş belli olmuyomuş bana öyle dediler tatlım
evet canım yok ynai slm verdim ben sana onu diyom
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
bu geceki edilecek dualrımızda şimdiden bu güzel ve mübarek gündee kabul olsun canlarrrrr
ne guzel bir dua hemen ciktisini almam gerek
bu aksam bu dua ile dua edebiliriz hem
evet canim yumurtlama zamani gecti diye calismalari birakmamk gerekiyor ne olucagi hic belli olmuyo cunku ama bende bu aya ymurtlama zamanindan sonra calisamadik esim grip oldu hayirlisi artik diyelim
evet canım ya öyleymiş ama malasef benim de yarıda kalacak cumartesi günü anneme gidecem bakalım hayırlısı olsun belkide güzel haberi annemde alırım inşallah tatlım:Saruboceq:
kizceler kimler burda kimler yok goremedigim icin hepinizi optum ben cikiyorum arkadasim bekliyor
geldigimde yasinimi okucam sonrada burda bulusuruz yine
gorusmek uzereee
kizceler kimler burda kimler yok goremedigim icin hepinizi optum ben cikiyorum arkadasim bekliyor
geldigimde yasinimi okucam sonrada burda bulusuruz yine
gorusmek uzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?