- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.301
slm pison naber canımmm
slm cıtırlar ben geldim
slm cıtırlar ben geldim
iyiyim canim sen nasilsin?
internetimde sorun var sanirim zor aciliyo sayfalar, kopuyo falan tam tuluz muhabbet edemiyorum
bu sefer kopmaz insallah
bu arada altta isimler gorunmuyo cok tuhaf ya
nohutlupilavim nereye kayboldu burdami acaba onun icin endiselendim atesi varmis
pisoum burdayım cnmm merak etmee:)) daha ölmedım:))
ama ekrana bakamıyorum kızlar çıksam ıyı olucak artık kendınıze ıyı bakın ıyı hıssedersem gırerım yıne dualarda buuşmak üzere canm arkadaşlarım:)))
hosgeldin canim nasilsin?
ama ekrana bakamıyorum kızlar çıksam ıyı olucak artık kendınıze ıyı bakın ıyı hıssedersem gırerım yıne dualarda buuşmak üzere canm arkadaşlarım:)))
slm pelincim hoşgeldin datlum ii çok şükür sen nasılsın bidenemmm
hoşbulduk canım iyiyim sagol sen nasılsın?
hoşbulduk bebem ben de ıyiyim canım bi bakıyım dedim kimse varmı diye ama her kez cıkıyo heraldesempatiksalakcinni
canım ben hergün meryem duası okuorum burdan ve cevremden bildiğim herkesi duamın sonuna eklıorum ,başkasının ettiği dua daha cabuk kabul olurmuşş ve kendi duanında kabul olabılmesi için ,senin de başkaları için dua etmen daha makbulmüş canım
belki bilenlerimiz vardır ama ben yazayımm şu mübarek günde bebek olması için
1. bol bol istiğfar (tövbe) etmeli,bol bol elhamdülillah denmeli
2. adak adanmalı
3. tevekkül etmeli isyan etmemeli
4.sekine duası,meryem suresi bi kaç tane daha vardı adlarını hatırlayamadım) okumalı
(rabbim katından banada hayırlı bir soy nasip et,sen duaları hakkıyla işitensin)meryem suresının 6-7.ayeti
kıslar benim okuduklarımdam çıkardığım özet bu
birde şunu anlatayım bi çift varmışş 4 yıldır çocukları olmuyormuşş işte peygamberlerimizden birinin yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuo napalım diye oda bol bol dua edin demiş rabbim tarafından bi haber gelmiş biz o karı kocayı coocukla müjdelemedik diye neyse aradan bi kaç ay geçio çift geliyo çok teşekkür ederiz sana senişn dediğin gibi çok dua ettik eşim hamile diyo adam.. peygamberımızde dıokı çift gittikten sonraa yaa rabb sen demiştinki biz bu çifti çocukla müjdelemedık nasıl oldu dıo
rabbimm çok büyük işte diyorkii evet aslında biz o çifte coocuk nasip görmedık ama ikiside okadar çok dua etti yurektenkii bizde onları müjdeledikk demişş herkese umut olsuun kıslar şimfiden herkese hayırlı cumalarrrr
bu bana bi arkadasın yolladıgı bi ileti sizinle paylaşmak istedim canlarımmm okuyunnnnnn
cok guzel dualar tatlim paylasimin icin tesekkurler
bende bu aksam 4444 tefriciyeye baslicam bakalim ne kadar zamanda bitiricem
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin:Saruboceq:
ayy canım ya inşallah hayırlısı olur hepimiz icin ama fazla takma aklına tamammı canımsagol tatlim bende iyiyim
gunler getikce adetinme yaklastikca heyecanlanmaya basliyorum bakalim bu ay olucakmi
sanırım canım tam kocişlerin gelme saatii ya bide yemekti işti güçtü anca tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?