Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm pison naber canımmm

iyiyim canim sen nasilsin?
internetimde sorun var sanirim zor aciliyo sayfalar, kopuyo falan tam tuluz muhabbet edemiyorum
bu sefer kopmaz insallah
bu arada altta isimler gorunmuyo cok tuhaf ya
nohutlupilavim nereye kayboldu burdami acaba onun icin endiselendim atesi varmis

canım ben hergün meryem duası okuorum burdan ve cevremden bildiğim herkesi duamın sonuna eklıorum ,başkasının ettiği dua daha cabuk kabul olurmuşş ve kendi duanında kabul olabılmesi için ,senin de başkaları için dua etmen daha makbulmüş canım

belki bilenlerimiz vardır ama ben yazayımm şu mübarek günde bebek olması için

1. bol bol istiğfar (tövbe) etmeli,bol bol elhamdülillah denmeli

2. adak adanmalı

3. tevekkül etmeli isyan etmemeli

4.sekine duası,meryem suresi bi kaç tane daha vardı adlarını hatırlayamadım) okumalı
(rabbim katından banada hayırlı bir soy nasip et,sen duaları hakkıyla işitensin)meryem suresının 6-7.ayeti

kıslar benim okuduklarımdam çıkardığım özet bu
birde şunu anlatayım bi çift varmışş 4 yıldır çocukları olmuyormuşş işte peygamberlerimizden birinin yanına gelmişler bizim çocuğumuz olmuo napalım diye oda bol bol dua edin demiş rabbim tarafından bi haber gelmiş biz o karı kocayı coocukla müjdelemedik diye neyse aradan bi kaç ay geçio çift geliyo çok teşekkür ederiz sana senişn dediğin gibi çok dua ettik eşim hamile diyo adam.. peygamberımızde dıokı çift gittikten sonraa yaa rabb sen demiştinki biz bu çifti çocukla müjdelemedık nasıl oldu dıo

rabbimm çok büyük işte diyorkii evet aslında biz o çifte coocuk nasip görmedık ama ikiside okadar çok dua etti yurektenkii bizde onları müjdeledikk demişş herkese umut olsuun kıslar şimfiden herkese hayırlı cumalarrrr

bu bana bi arkadasın yolladıgı bi ileti sizinle paylaşmak istedim canlarımmm okuyunnnnnn

pisoum burdayım cnmm merak etmee:)) daha ölmedım:))
ama ekrana bakamıyorum kızlar çıksam ıyı olucak artık kendınıze ıyı bakın ıyı hıssedersem gırerım yıne dualarda buuşmak üzere canm arkadaşlarım:)))

iii canım elhamdülilah çok şükür burdayız işte arkadslarımızla bu gece dular -okucaz allahım kabul eder inşallah canımm evet hep öle nette sorun var sanırımm

bende cıkıcam nohutum k.ib canım 10 da burda buluşacaz dimiiiiii

tatlim seni endiselendirmek istemem ama atesini bi olc 38 derecenin ustundeyse hemen doktoruna git
biliyorum kolay kolay doktora gitmek istemiyosun ama sonucta hamilesin bebisini dusun tamam mi seker?
hem bizi merakta birakma sakin sonra yaz yine

ne oldu caylanım ya dikkat et kendine ihmal etme doktora gitmeyi ateş bu önemli yani dinlen sen sonra görüşürüz cok öptum bebem

cok guzel dualar tatlim paylasimin icin tesekkurler
bende bu aksam 4444 tefriciyeye baslicam bakalim ne kadar zamanda bitiricem
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin:Saruboceq:

cok guzel dualar tatlim paylasimin icin tesekkurler
bende bu aksam 4444 tefriciyeye baslicam bakalim ne kadar zamanda bitiricem
Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin:Saruboceq:

amin canım amin allhaım bebek özlemi ceken herkese hayırlı bir evlat nasip eylesinnnn

sagol tatlim bende iyiyim
gunler getikce adetinme yaklastikca heyecanlanmaya basliyorum bakalim bu ay olucakmi
ayy canım ya inşallah hayırlısı olur hepimiz icin ama fazla takma aklına tamammı canım
sanırım canım tam kocişlerin gelme saatii ya bide yemekti işti güçtü anca tatlımmm

evet canım haklısın ben de kociş gelene kadar bakıyım dedim datlum

amin kızlar amin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda saglıklı bebişler versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…