Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımm iikide gitmişsiniz özel hastaneye..
valla bende senin gibi düşünüorum güvenmiorum devlet hastanelerine..
bak ne güzel bu doktora gitmeniz çook ii olmuş yaa çok sevindm ...

valla bende nasıl rahatladım canım anlatamam sana doktor bı 6 ay daha korunmayın dedı bakalım eger yıne olmassa gelın dedı ne hayırlısı allahtan bu sperm degerlerıne gore dogal yolla hamıle kalabılırmısım ne ılac verdı esıme ne bısey hıc bıseye gerek yok dedı

allahım ya insanın geleceğiyle oynuyolar resmen

canım o ates hıc bellı olmuyo 1 gun oncedende ole yuksek cıkıyo ama olacagın gun bı bakıyosun dusu vermıs vane 2 gundur olcuyorum aynı dıyosunya pek guvenme bence ates olcmeye yıne sen bılırsınde

yok canım ben adett bitince basladım tatlımm iki gündür ayını diyomm 36.6

aynen ole canım salı gunu devlette yaptırmıstık ıste eve gelemedık sokaklarda aptal aptal gezdık butun dunya basımıza yıkıldı resmen gıdıp bu testı onlerıne atasım gelıyo valla

canım benim hiçbir zaman bi doktorla yetinme kötü bişi çıksada mutlaka 2.ci bi doktora daha git

canım benim hiçbir zaman bi doktorla yetinme kötü bişi çıksada mutlaka 2.ci bi doktora daha git

öyle canım tabı zaten bu doktorda iyi bişey söylemeseydi yedekte bi doktorum daha vardı ama allahıma şukurler olsunkı ii sonuçlarla dönduk dun evımıze ettıgımız dualarım hıkmetı bunlar ne olursa olsun yuce rabbımden baska sıgınıcak kımsemız yok

öyle tatlım allahım bizi sınıyo allahım bizden sabır bekliyo inş.isyan etmeden sabır çekerizde rabbim sonunda yüzümüzü güldürür hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nassip eder

bizede selam verion dimi dadlum..
şeeee bizde anne olma yolunda ilerleyenler oluokda...
yerimseniben

canımsın tabiki herkese sizede selam veriyom tatlım benim.2010 yılı kk ya çok uğurlu geldi maaşallah hamişlerimiz çoğalıyo.Senin meleğinde eminim sana sürpriz yapıp gelicek kollarına annesi yeterki umudunu kaybetme :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…