- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.681
aayyyy bu bana yapılmaz kıı ammaaaaacokacimcoook
canımm iikide gitmişsiniz özel hastaneye..
valla bende senin gibi düşünüorum güvenmiorum devlet hastanelerine..
bak ne güzel bu doktora gitmeniz çook ii olmuş yaa çok sevindm ...
Çıtır annelere bir selam vereyim dedim nasıl gidiyo hamişlik çıtır anneler yada yeni doğanlar için nasıl gidiyo?
attım şekerım stresı aklınızda bulunsun sakın ama sakın devlet hastanelerıne guvenmeyın dun ozele gıttıkya esım ıcın sadece varıkosel baslangıcı dedı doktor sperm sayısı 50 mılyon cıktı 8 mılyon canlı cıktı dusunun yane devlette yaptırdıgımızda hıc canlı yok yazıyo raporda doktora bı gosterdım doktor bu rapormu dedı sperm teslerını tup bebek merkezlerınde yaptırılması gerekıyomus bız ozel bı hastanenın tup bebek merkezınde yaptırdık dpoktor dıyokı butun gun yumurtayla spermlerle ugrasan uzman doktorlar bakıyo dıyo devlet hastanesınde makınan ıcıne koyuyolarmıs makına nasıl kagıt cıkarırsa ole ıste salla gıtsın dıyolar devlette
allahım ya insanın geleceğiyle oynuyolar resmen
inş.tatlım inş.bak sen hamiş kal arkandan gelicem
canım o ates hıc bellı olmuyo 1 gun oncedende ole yuksek cıkıyo ama olacagın gun bı bakıyosun dusu vermıs vane 2 gundur olcuyorum aynı dıyosunya pek guvenme bence ates olcmeye yıne sen bılırsınde
napım canım yaa pazartesi için randevumu aldım..
hsg çektiricemya..
onun korkusu var içimde...
aynen ole canım salı gunu devlette yaptırmıstık ıste eve gelemedık sokaklarda aptal aptal gezdık butun dunya basımıza yıkıldı resmen gıdıp bu testı onlerıne atasım gelıyo valla
selam kızlar nasılsınızz???
yok canım ben adett bitince basladım tatlımm iki gündür ayını diyomm 36.6
selam kızlar nasılsınızz???
canım benim hiçbir zaman bi doktorla yetinme kötü bişi çıksada mutlaka 2.ci bi doktora daha git
benümküde 36.4 inş.yumoş yapmışımdır bu ay
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsınopuyorumnanaktan
öyle canım tabı zaten bu doktorda iyi bişey söylemeseydi yedekte bi doktorum daha vardı ama allahıma şukurler olsunkı ii sonuçlarla dönduk dun evımıze ettıgımız dualarım hıkmetı bunlar ne olursa olsun yuce rabbımden baska sıgınıcak kımsemız yok
bizede selam verion dimi dadlum..
şeeee bizde anne olma yolunda ilerleyenler oluokda...
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?