Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bak serapcım benim son 10 günlük ates degerlerim digerlerini yazmıyom
21.gün 36.5
22.gün 36.5
23.gün 36.7
24. gün 36.7
25.gün 36.6
26.gün 36.6
27gün 36.7
28.gün 36.7
29.gün 36.6
30.gün 36.6 canımmm

amın canım amiinnnnnnnnnnnnnnn inş. buarda ben kacıyorum hade gorusuruk hepınızı cok sevıyorum kızlar optum sızı

kaçıncı günün normalde benim bugünmüş regl ama bencee 15 mart hani 28 çekti yaa 32 gün sürüyo hayırlısı olsun canım napalıminşallah rabbim ol demiştirrrrrrrrrrrrrrr

13.günün tatlım 36.2 nın altına düşmüyo hiç baklalım inş.allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar edinmemizi nasip eder

iyi canım benim geçen ay çok yüksekti ama olmadı ateşli olamamışım demekki okaa bakalım bu ay ne olcek benim 36.2-36.7 arası değişiyo

pazartesi dr gidecem dua edin bana arkadaslar bebegimin kalp atışını duyalım... 8 haftalıkken duyulmadı kurtaj dedıler pazartesi beklıyoruzzz

allahım inş.duyarsın tatlım ya üzüldüm şimdi ama bol bol dua et allahım en doğrusunu bilir sen tevekkül et hayırlı sonuçlar alırsın inş.

iyi canım benim geçen ay çok yüksekti ama olmadı ateşli olamamışım demekki okaa bakalım bu ay ne olcek benim 36.2-36.7 arası değişiyo

hımm bendede öle işte en düşük 36.1 oldu en yüksek 36.7 pek atesli degiliz galiba serapcım biz anam millet 38 e cıkıyoo keleee kaydirigubbakcemile3

bu ara acayip iştahlıyım ya gözüm doymuyo karnım almıyo ne etçem bilmiyom tatlı yapam kahvaltıda değişik bişi yapıyonuzmu kzlar

azönce eşimin bi arkadaşının daha hamile oldugunu öğrendim..
kendisinden diil bi başkasından duydum..
o kızdan nefret ederim ama hamile olduguna sevindim 3 senelik evlilydiler ii oldu ...
ama saklıomuş kız hamile oldugunu..
bana söyleyen kişide ağzından kaçırdı zaten..
anlamıorumki niye saklıolar...

ısold cum nasılsın..
saklıyorlar cunku ılk 3 ay düşük rıskı olur genelde..3 ayı atlatınca soylerler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…