Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kizcelerim sizi cok ozledim ya iki gundur bir turlu kimseye rastlayamiyorum
dedigim gibi cok sevdigim bir arkadasim burda geziyoruruz birlikte iki gundur
bu aksamda bana geliyolar oturmaya
yarin gidiyo kavusucam artik size:)

hakkından hayırlısı olsun melıkecım ya..üzülme sakın tamam mııııı

yok canım esimle ortak karar aldık bebiş için ara verdik çünkü ben üniv.yi bitirip polislige basvurucam zaten suanda balık etli sayılırım ilaçlar felan düşükten sonra kilo aldırdı kendime bakayım polislige gireyim cıkayım kariyer yapalım öle bebişe devam edilim diyoz canım kimse beni yargılamsın çünkü bu esimle alınan bi karar sizinle paylaştım cünkü sizden bişeyimi saklamadım canım inşallah sizler olursunuz güzel anneler haberlerinizi alırım sizi bırakmam gelirim yine canlarımmm

neden yargılayalım tatlım hayat senın hayatın vegelecegın onemlı tabıkı rabbım kalbıne göre versın....
melıkecım bak gör şiimdi ara vermye karar verdınız ya bebiş süprız yapar buyuk ıhtıml:))

allah razı olsun canım cok anlayışlısın yaaa yok canım allahıjm artık isteyenlere versin inşallahhhhh daha zamanı var demekki bebişimizin bugün esimle öle düşündükkk

günaydın kzılar..güzel bir hafta diliyorum hepimize....bebiş haberleri havada uçuşur inşallah bu hafta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…