- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.881
kızlar günaydın..
Bgn benim için büyük gün..
Haftasonum ii geçmedi valla..
Bu moralle nasıl artiz olucam ben...
yok canım esimle ortak karar aldık bebiş için ara verdik çünkü ben üniv.yi bitirip polislige basvurucam zaten suanda balık etli sayılırım ilaçlar felan düşükten sonra kilo aldırdı kendime bakayım polislige gireyim cıkayım kariyer yapalım öle bebişe devam edilim diyoz canım kimse beni yargılamsın çünkü bu esimle alınan bi karar sizinle paylaştım cünkü sizden bişeyimi saklamadım canım inşallah sizler olursunuz güzel anneler haberlerinizi alırım sizi bırakmam gelirim yine canlarımmm
günaydın tatlım hayırdır kim bozdu benim arkadaşımın moralini aman artist olunca hepsi senden özür dileyecek
benim moralimi eşimden başka kimse bozamaz canım..
dünden beri konuşmuo benimle...
ya bide o haklıymış gibi davranmıomu deli oluorum...
bakalım bgn benimle hastaneye gelicekmi..
hoş ben gelmesini istemicem ama...
dediğin gibi canım yaa ben artiz olunca çok koşacak peşimden..
ALLAH ALLAH SEN ZATİ ŞİTRESLİSİN NİÇIN BÜLE YAPIYO Kİ AMAN TATLIM SEN KENDİ SAĞLIĞINA BAK SONRA ZATİİ GELCEK PEŞİNDENklava:
haklısın canım..
Valla bgn nasıl saat 3 olur bilmiorum..
Korkuorum yaaa
hiç korkma canım valla narkozda yiyosun ya ne ağrı ne sancı ama sen ben gibi hemen kalkma 1 saat falan istirahatte kalıyosun ben hiç kalmadım uyandım diye kalktım o gün sersem gibi oluyosun dinlen biraz ama hiç sancı falan bişi yok canım sonrasında da yok
ben narkoz almıcam canım doktor gerek yok 5 dakika sürücek zaten dedi....
öytle canım ya 5 dkya bitiyo ben niye oldum anlamadım herhalde narkozu merak ettiğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?