Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

mirage narkoz almakla en iyisini yapmışsın canım hsg de, sonuçların güzel çıkmıştır inşallah...

mirage narkoz almakla en iyisini yapmışsın canım hsg de, sonuçların güzel çıkmıştır inşallah...

temiz canım açık çıktı çok şükür salı çekildim c.tesi bile leke geldi hep kirli kan gibi hiç bişi anlamadım başladı bitti ne ağrı ne sancı ama narkoz dokundu 2 gün işe gelemdim çok ateşlendim

onunla geçmiş olsun canım, bu yaşadıklarımız son olur inşallah bundan sonra tek yaşayacağımız olay doğum olsun güzelim...

SEN NE YAPTIN CANIM ARTIK KULLANMIYOSUN BİŞEY DİMİ:uhm:

Yok cnm doğum konrol hapını bıraktım
19 mart ı bekliyorum. Adet dönemi şaşmazsa eyer
şansım çok yüksek. Belki şuan vardır bebişş
yada 2-3 ay içinde olur.. Bakalım bekletecekmi yoksa hemen mi olacak göreceğizzz.
Kısmettt opuyorumnanaktan

İNŞ.CANIM YA HİÇ BEKLEMEZSİNDE BU AY KALIRSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.HAYIRLISIYLA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞ.CANIM YA HİÇ BEKLEMEZSİNDE BU AY KALIRSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.HAYIRLISIYLA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beklicez bakalım şurada 4 gün var...
Ama ilk ay çook zor biliyorum.:umursamaz:

Yatarak tatlım Şantıyomun Çok oynadı hehehehe ama pazar mola bıttı ÇalıŞmalara baŞladık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…