Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oylemi canim demekki normal
sanmiyorum canim yumurtlama oyle yapiskan falan degil zaten normal sartlarda yarin adet olmam gerekiyo
simdi farkettim takvime baktim kizlar benim gunum gelmis bakalim ne olacakkafamçokkarıştı
yarın mı gunun canım ben hamıle kaldıktan sonra çok akıntım olmuştu pısonum yaa
git ceylanım git

yok tatlım pıtpıtlarını duycan bak gör annesi sesini sana duyurcak bugün ben burdayım bak diycek sen sakın sıkma canını

nohutum pozitif düşün canım aklına kötü şey getirme emi :))
hayırlısı olsun ınşallah canım yaaa tek istedigim o.... sen nasılsınn nasıl gıdıyoo
öyle canım 35 ten giriyom hayırlısı bakalım ne olur süs oluyo genelde benimkisi
inşallah bu kez amacına ulaştırıccak senı tatlımm sonra bebiş için çizelge yapıcan:))
kizlar benim arkadasim geldi bir kahve icicez gelicem tekrar

afıyet olsun kuzuu...görüşürüzzzkaydirigubbakcemile2

yaaaaaaaaaa nie adet diorum
çünküm geçen ayda öle oldu erkenden başladı ağrımayabilmiyorumkismile

yavvv ne bu karamsarlık sendeküde daha var adetine bakem bebişte olabilir olmayabilirde yumoş belirtisidir belki sen çalışmaları sürdür yada erken yumurtladın bebişin canlanmaya çalışıyo

nohutum benden iyilik canım bekliyoruz malum onun dışında bişey yok...hava soğuk buğün çarşıya inmedim öğlen arası...burnum akıyo falan biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…