- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.001
hayırlısı olsun ınşallah canım yaaa tek istedigim o.... sen nasılsınn nasıl gıdıyoo
inşallah bu kez amacına ulaştırıccak senı tatlımm sonra bebiş için çizelge yapıcan:))
afıyet olsun kuzuu...görüşürüzzzkaydirigubbakcemile2
gel sarılalım ozaman :1hug:Şeniz
aaa bu belırtı olabılır canım.....kızlar benimde felaket gögüslerim ağrıyor son 2-3 gecedir agrısına uyanıyorum o derecede ...
nohutum benden iyilik canım bekliyoruz malum onun dışında bişey yok...hava soğuk buğün çarşıya inmedim öğlen arası...burnum akıyo falan biraz...
inş.canım ya takdir allahın artık ben elimden geleni yapıcam nasibimizde varsa görücez koçişim zati bebeğimiz olursa diye hediyesini bie almış söylemiyo
aaa bu belırtı olabılır canım.....
canım ınşallah guzel hberler alırız senden de bu ay sitede çok guzel hamılelık haberlerı aldık 7 yıldır bebişi olmayan bı arkadaş vardı o da hamiş miş onu duyunccaa tamam dedım bu sene çok güzel ugurlu bır sene ınşallah butun arkıdışlerımızı hamişş görücemmmmkaydirigubbakcemile2
aaa ne düşüncelı herıfın var yaa...zemuszemus
biz bu sefer duydugumuzda hiç birşey yapmadık öbür sefer yemek çiçek falan fılan ooo çoşmuştuk bu sefer şaşkınlıkdan ve düşük riskinden dolayı hiç bişi yapmadık...ahhh ahhhaklinialirimsmile
ahhh canım benım çokkk sevındım gözün aydın tatlım yaaa akşam bende gdicem dr.a bakalım neler olucak....
özay karnında sertlık hissettigin oluyormu hiç....
hayırlısı olsun nohutum belirtilerede çok takılmak istemiyorum aldatıcı olabiliyor...allahım sağsağlim kucağına almaya nasip etsin cümlesine önemli olan oo...
süprüss yapcek o zamannnhihoyyytVALLA CANIM İYİ DÜŞÜNMÜŞTE NE YAPMIŞ BİLMİYORUM DEMİYODA DELÜ laelaelaelaelae
Yok güzelim olmuyo. Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah
tubiş sende hoşgeldın tatlım net yavaş alıntı bıle zor yapıyom kusura bakmayın kuzularrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?