Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inş.canım ya takdir allahın artık ben elimden geleni yapıcam nasibimizde varsa görücez koçişim zati bebeğimiz olursa diye hediyesini bie almış söylemiyo

kızlar benimde felaket gögüslerim ağrıyor son 2-3 gecedir agrısına uyanıyorum o derecede ...
aaa bu belırtı olabılır canım.....
nohutum benden iyilik canım bekliyoruz malum onun dışında bişey yok...hava soğuk buğün çarşıya inmedim öğlen arası...burnum akıyo falan biraz...

canım ınşallah guzel hberler alırız senden de bu ay sitede çok guzel hamılelık haberlerı aldık 7 yıldır bebişi olmayan bı arkadaş vardı o da hamiş miş onu duyunccaa tamam dedım bu sene çok güzel ugurlu bır sene ınşallah butun arkıdışlerımızı hamişş görücemmmmkaydirigubbakcemile2

inş.canım ya takdir allahın artık ben elimden geleni yapıcam nasibimizde varsa görücez koçişim zati bebeğimiz olursa diye hediyesini bie almış söylemiyo

aaa ne düşüncelı herıfın var yaa...zemuszemus
biz bu sefer duydugumuzda hiç birşey yapmadık öbür sefer yemek çiçek falan fılan ooo çoşmuştuk bu sefer şaşkınlıkdan ve düşük riskinden dolayı hiç bişi yapmadık...ahhh ahhhaklinialirimsmile

hayırlısı olsun nohutum belirtilerede çok takılmak istemiyorum aldatıcı olabiliyor...allahım sağsağlim kucağına almaya nasip etsin cümlesine önemli olan oo...

VALLA CANIM İYİ DÜŞÜNMÜŞTE NE YAPMIŞ BİLMİYORUM DEMİYODA DELÜ laelaelaelaelae

VALLA CANIM İYİ DÜŞÜNMÜŞTE NE YAPMIŞ BİLMİYORUM DEMİYODA DELÜ laelaelaelaelae
süprüss yapcek o zamannnhihoyyyt
Yok güzelim olmuyo. Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah

olmuyo dımı bende çok sertlık var ıkı gundur gazım da çok var ama bu sertlık hıç normal gelmıyor bana..hayırlısı ınşallaheyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…