Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoş geldın dılaycım ıyıyım sen nasılsın:teselli:

ii bitanem sen nasılsın bak gecmısı okudum sakın ama sakın moralını bozma moral cok onemlıymıs bunu anladım gecen hafta ıcınde moralı yuksek tutucaksın canım allahın izniyle hiç bişeycik çıkmaz kuşum benim

hayırlısı ınşallah cnm...canımı sıkmam için o kadar sebeb varkı tatlım ınan bı kaç gundur artık arkama dönüp bakmamaya çalışıyorum...başarıcam da inşallah:CüvCüv:

:1hug:
hayırlısı ınşallah cnm...canımı sıkmam için o kadar sebeb varkı tatlım ınan bı kaç gundur artık arkama dönüp bakmamaya çalışıyorum...başarıcam da inşallah:CüvCüv:

bebeğinle beraber başarıçaksınız sen moralini yüksek tutki birbinize tutunabilin osana daha çok tutunsun bitanem:1hug:

iyim valla napım canım koçişin kalkmasını beklıyorum gece çalısıyo daha o kalkçak kahvltı etcez inş. Sen napıyosun bebemm

napayım tatlım çalışmalara başladık bakalım bu ay skor ne olucak yarışı kazanacakmıyız allahım ne takdir edecek hakkımızda vardiyada zor be canım

akşam 7:30 gıbı gıdıcem çiçekcim.....ama orda kaç saat beklerım onu bılımıyom:mymeka:
çünkü çok bekletıyorlar bakalım artık:))
serap dr benı çagırmadı ya şimdi gitsem kızarmı yaaa:))
ancım çok vardı ondan geldım dıcem:))
eşofmanla gıdım de acıl geldım sansın barıı:icecream:

napayım tatlım çalışmalara başladık bakalım bu ay skor ne olucak yarışı kazanacakmıyız allahım ne takdir edecek hakkımızda vardiyada zor be canım

evet cnım sorma yaa valla hiç düzen olmuyokı bole vardıyalı calıstıgı ıcın hade bakalım calısmalara basladın demek ara bıttı kaldıgınız yerden devam hayırlısı olsun şekercim

ee git bence ceylancım çok merak ediyosan bole kendını yemektense bence git için rahatlasın

oke kuzuuu
bişi derse sende cvb ını ver canım.strese girmeden iyidiiiiirrr

yok canım niye kızsın ben de kendi kendime gittim hep o daha çağırmadan adet olmuşum napayım o bana tarih vermişti ama oldum o yüzden eldim dedim sende ağrım var de git bişiiiii demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…