Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm agrı ondan mış bu arada ne oldu bılıyon mu dun konuştuk ya sen coraspın kullanıyomusun dedın...
dr dun coraspın verdı gulmem geldı dr yanında yaa...
şimdi 4 e çıktı kullandıgım ılaçlar
elevıt,progestan.coraspın100.motılıum
motılıum benım bıldıgım mıde bulantısı ıçın ama dr hazımsızlık ve gaz ıçın verdı cnm

aaaaaaaa çok iyi kız ben dün senin kullanmadığını öğrenince canında sıkkın die bişi demedim.bide onla kafanı karışştırmayım dedim.ama sölicektim.kullanman lasım.1 tane kaybın varya.kalbi durmuştu ya böle durumlarda 2. ye kesin önlem olarak veriolar bebem.çok sevindim bak şimdi şifa olsun.

bebem isoldeye doktor kanallar tıkalı demiş
ama sorada kastın kendini sıvı içeri iyice gitmedi demiş.bi daha yapalım narkozla yapalım demiş
oda bu düşünceye nasıl alışcam tüp bebek yapmam lazımmış dio
canı çok sıkkındı
albuki kesin dememiş doktor

avatarım yüsünden pison beni sen sanmış
bende dedim ki bende alışamamdım kendimi nohut sanıomm kaydirigubbakcemile3

ever dr da aspırın kullanıyousun dedı hayırrrr dedm o zaman başlayalım ama kanaman olursa hemen bırak dedi doktorcazımı çok sebıyom yaa çok ıyı ılgılenıyooo helalı hoş olssun verdıgım para:))
okudum şimdi gçmişi cnm ıyıde dr kesın dmemış....üzmesın kendını boşuna şimdi ..kşke dr net degılse bırşey söylemeyıp ıkıncıyı yapmalarını gerektıgını söleseymış çok yıpratıcak şimdi kendını....
iyiyim cnm .. başladık bir güne daha...
bebiş için uğraşıyoooz ama zaman lazım bana zaman...
Sizler ne yapıyorsunuz bakiiiim olumunekankayizsmile
evet cnm bı gune daha başladık hayırlı bır gun olsun ınşallah..bende iyiyim bugun cnm dun dr gıttım moralım duzeldı:ecrin_bebek:
avatarım nasıl amaaaa.bu aralar uğura ihtiyacım var
kısss bende onu dıcektım tmm nann enı görunce ben sandım önce:))alla alla dıyom ben yazmadım kı daha:)) amın canım ınşallah sanad ugur getısıın bebemmm:lepi:

o doktora bende kendim kendime kısdım aslındaa dediğin gibi yapsaydı daha profosyonel olurdu bence

bende uğur getirsin die koydum bebişimisin resmünüüüüüüüüüüüü

çiçek şu nıckın altındakı suratı yukarı dogru çevırırmısın bebem o ne öyle yaa..
negatıflık saçıyo :) şöle yapa içimiz açılsın:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…