Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

isolde canım hg çok geçmiş olsun arkadaşım...bence 1 dr adaha göster sonucunu canım hemen 2. yi çektirme...

isolem adını mı duydun kuzumm gunaydın hoş geldınn...yazdıgını okudum bebemm ama sakın üzme kendını tamam mı hem dr kesın konuşmamış hemde öyle olsa bıle bı tedavısı var artık gunumuzde canım...

yasmin onlar farklı mı oluo ayyy benim kafam karıştıı.
sence sonuç dorumudur dion

evet farklı kuzum ikiside...sonuç doğru demiyorum canım onun kararına dr lar varır ... kasmanın bu kadar etkili olacağını düşünmüyorum kendimi örnek vererek...inşallah yanlış çıkmıştır isoldenin sonucu...

inşaalh canım
rahim filmi histeroskopi oluo o zman hsg ne ?

isoldem kendıne bu kötulugu yapma canım bak yasemının dedıgı çok mantıklı geldı bna başka bı dr a aha sonucu göstersenıze...
kusura bakma ama bu dr bıras mannak heralde kesın bırşey yoksa neden sana böle bişey söyluyo az çok bılıyodur senın üzülceni dimi ama...

kız dun dr gıttım ya kızın bırı oda kadın dogum a gelmış bana bakıp bakıp duruyo ne kafamı çevırıyom gözgöze gelıyos:1shok:
nan dedım bu kk dan bırı mı acaba....kız o kadar dıkkatlı baktıkı şüphelendım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…