Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dünki aldıgım haberlerin sonucu olarak tabi çoağladıgım için hiçbişiyi mantıkdüşemedim..
yani düşün hastane çıkşında baygınlık geçiriodum o derece kötüydüm..
akşam eşimle oturup dpgrdüzgün konşuca azda olsa rahatladm..
kızlar hsg mi doktor çeedi..
hemşiresi çekti..
ilk duydugmda çok şaıddım..
doktor çokyoğun oldugu için hemşiresi yaptı bu işi...
hiç acı duymadım acının a 'sını duymadım ama titriodum yani...
ben hadi nezaman içime sıvı verilecek derken kız bittiğini söledi..
tabi ben gayet sevinnçliyim acımadıya hani..
burda okumuştum acımazsa tüpler açık demektir diolardı..
doktorun odasına çıktık adam kapalı demesinmi ama dünyam yıkıldı resmen..
doktor bana dioki sıvı tam geçiş sağlamamış spazm oluşmuş olabilir dio belki
belkide dio şu an oturdugun yerde geçiş sağlıodur dedi..
nası yani anlayamıosunki kesin olmayan bi sonuç sölüo bana..
ben nie okadar para verdim ozaman kesin olamayan bi sonuç içinmi..
yazık dimi bana ya kolaymı kazanıorum ben o parayı..
niye ümitlerimi aldın benden diyemedim tabi...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

slm kızlar gunaydın sıtenıze yenı uyeyım bende 1 yıldır bebek ıstıyorum.rabbım ınşlh hepımıze bu guzel duyguyu yasatır ınşlh

yaa hemşire yapmış allahım
canım sen kendini toparla önce sora bi doktora daha göster gerekiosa eğer yine yaptır kafannda soru işareti kalmasın sonuna kadar haklısın canım

isolde şok içindeyim...ne hemşiremi çekti filmini...kuzum kafayı yemiş bu dr ...hemşire çekemz o filmi ne yasal nede uygun ..bence senin filmin olmamış tatlım...asıl tüpler açıksa çok sancı verir çünkü ilaç tüplerden karın boşluğuna yayılırken sancı yapar...tatlım git drla konuş tekrar kendi adam gibi çeksin ve 5 kuruşta verme para falan...ya bir ton riski var bu olayın nasıl olurda tecrübesiz ellere bırakılır bu olay...

günaydınnnn kıslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr isoldecim geçmiş olsun canm nasıl geçtiiiopuyorumnanaktan

kızlar dr işi çok önemli bebek konusunda ne olur araştırıp gidin nette bilgiler var, siteye sorun insanlar çok yardımcı bu konuda...ben ankaradaki dr umu 2 ay aradım ve kk aracılığı ile buldum ve hiç yanıltmadılar beni...lütfen gideceğiniz dr para canlısı olmasın öyle olursa sizin umutlarınız hayalleriniz umurlarında olmuyor malesef (

isolde bence aglamak yerıne o doktorun kapısını aşıdırmalsın sen şimdi ...ara eşini gidin beraber.. gerekırse bashekıme çkın hakkınızı arayın bu çok buyuk bı haksızlık yaa:mymeka:

isoldeciğim artık hasta hakkı diye birşey var ..bence bakanlığa bile şikayet edebilirsin bu kurumu ...

saolun arkadaslar dstegınız için..rabbım herkezın gonlune gore versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…